be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Tom Clancy's: The Division

  
  
De uitbreiding van The Division 2 is op 3 maart uitgekomen! Lees er meer over hier.
Klik hier

Voorkom de val van Washington D.C.

Met The Division 2 in aantocht kunnen de fans van het eerste deel zich al voorbereiden op de release van een game vol nieuwe uitdagingen en aanbiedingen. Er komen grotere bedreigingen en meerdere manieren om de game te spelen.

De RPG-shooter komt uit op 15 maart 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en Windows.

Het verhaal

Mocht je deel 1 nog niet gespeeld hebben, maar ben je wel van plan om The Division 2 te proberen, dan geven wij je alvast wat achtergrondinfo.

Jouw personage is lid van de Division, een groep burgeragenten die de laatste verdedigingslinie vormt. Washington D.C. is nu in gevaar, het is aan jou en je team om alles uit de kast te halen en je vaardigheden te gebruiken om het gevaar te bestrijden.

De stad is een realistische weergave van de originele D.C. met bekende buurten en herkenningspunten. Gebruik alles wat de stad je te bieden heeft en neem eens een kijkje van dichtbij.

Open Bèta

Van 1 tot 4 maart 2019 was het mogelijk om de open bèta te spelen van The Division 2. De bèta laat je al wat proeven van de nieuwe functies in de game. Er was bijvoorbeeld de mogelijkheid om hoofdmissies, side quests, activiteiten in de open wereld en een van de drie Dark Zones te bezoeken. Heb jij de open bèta gespeeld? Laat ons weten wat jouw ervaring was, wat viel je het meest op en waar kijk je nog naar uit? Wij zijn benieuwd naar jouw mening.

Meer dan alleen de campagne

Zodra je level 30 bereikt, houdt het avontuur niet op. In tegenstelling, je mag op dat moment een specialisatie kiezen. Daarmee ontgrendel je een uniek eigen wapen en skills om een geheel eigen speelstijl te creëren. Er zijn drie specialisaties waar je uit kunt kiezen:

  • De Overlevingskunstenaar
  • De Sloopexpert
  • De Scherpschutter

End game features

Het eindspel biedt genoeg nieuwe uitdagingen, zodat je je agent verder kunt upgraden en je nooit verveeld hoeft te raken. Ga naar de Dark Zone, om tegen environment te vechten en luxe equipment te verdienen. Of ga aan de slag met nieuwe missies door samen te spelen. Tevens kun je je aansluiten bij een clan, want zeg nu zelf: het is toch veel leuker om samen met je team de bedreigingen in D.C. tegen te gaan?

Continu nieuwe content

Ubisoft geeft aan dat er continu nieuwe content zal worden toegevoegd aan Tom Clancy’s The Division 2. Je raakt nooit verveeld, hebt altijd weer nieuwe doelen te bereiken en avonturen te beleven. Met elkaar of tegen elkaar, aan jou de keus!

Wat vind jij tot nu toe van de open bèta, of wacht je totdat je de volledige game kunt spelen? Koop de game digitaal, direct in jouw Store en start met spelen zodra de game uit is. Heb je genoeg tegoed in je wallet, of heb je nog even een Wallet top-up nodig? Kijk hieronder voor PlayStation of Xbox tegoed.

Bron: Ubisoft North America

Direct bestellen

playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.