be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Top 10 Netflix boekverfilmingen

Zit jij soms urenlang te Netnixen? Je weet wel, scrollen door films en series zonder daadwerkelijk iets te kijken. Ga er nu maar eens goed voor zitten en pak je favoriete snacks erbij, want wij hebben een top 10 van boekverfilmingen die nu op Netflix te zien zijn!

1- Ready Player One

Ready Player One

In het jaar 2045 is de echte wereld een harde wereld geworden. De enige keer dat Wade Watts zich echt levendig voelt, is wanneer hij ontsnapt naar de OASIS, een virtueel universum waar het grootste deel van de mensheid zijn dagen doorbrengt. In de OASIS kun je overal naartoe gaan, alles doen, iedereen zijn. De enige grenzen zijn je eigen verbeelding. De OASIS werd gecreëerd door de briljante en excentrieke ontwerper James Halliday, die zijn immense fortuin en totale controle over de Oasis nalaat aan de winnaar van een driedelige wedstrijd die hij ontwierp om een waardige erfgenaam te vinden.

Ready Player One is verkrijgbaar als eBook in de Play Store. Koop dus je Google Play Top Up en ga lekker luisteren naar het spannende verhaal van Ernest Cline. Of kijk de film direct op Netflix.

2- The Witcher

The Witcher Netflix

The Witcher is een Amerikaanse fantasy-drama televisieserie. Het is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks. The Witcher volgt het verhaal van Geralt of Rivia, een eenzame monsterjager, die worstelt om zijn plaats te vinden in een wereld waar mensen vaak meer kwaadaardig zijn dan de monsters en beesten. Maar wanneer het lot hem in de richting van een machtige tovenares en een jonge prinses met een bijzondere gave drijft, moeten de drie leren om zelfstandig te navigeren op het steeds vluchtiger wordende continent.

Wil je de boekenreeks lezen? Deze complete boekenserie is te verkrijgen via Bol.com. Koop een Bol.com Gift Card om de The Witcher Boxed Set te kopen (33,99 euro). Of speel The Witcher 3, verkrijgbaar in de PS Store.

3- The Hunger Games

The Hunger Games

In een dystopische toekomst is de natie Panem verdeeld in 12 districten. Elk jaar worden twee jonge vertegenwoordigers uit elk district door middel van een loterij geselecteerd om deel te nemen aan The Hunger Games. Een deel amusement, brute vergelding voor een voorbije opstand, de televisie spelen worden in heel Panem uitgezonden. De 24 deelnemers worden gedwongen om hun concurrenten uit te schakelen, terwijl de inwoners van Panem verplicht zijn om toe te kijken. Wanneer de jonge zus van de 16-jarige Katniss Prim, wordt geselecteerd als de vrouwelijke vertegenwoordiger van District 12, is Katniss van plan om als vrijwilliger haar plaats in te nemen. Zij en haar mannelijke tegenhanger Peeta, staan tegenover grotere, sterkere vertegenwoordigers, waarvan sommigen hun hele leven al voor dit doel hebben getraind.

Kijk de filmreeks nu deze nog op Netflix staat!

4- The Lord of The Rings

Lord of the Rings

Een oude Ring die eeuwenlang verloren is gegaan is gevonden, en door een vreemde speling van het lot terecht komt bij een kleine Hobbit met de naam Frodo. Wanneer Gandalf ontdekt dat de Ring in feite de Ene Ring van de Duistere Heer Sauron is, moet Frodo een epische zoektocht maken om hem te vernietigen. Hij gaat echter niet alleen. Hij wordt vergezeld door Gandalf, Legolas de elf, Gimli de dwerg, Aragorn, Boromir, en zijn drie Hobbit vrienden Merry, Pippin, en Samwise. Door bergen, sneeuw, duisternis, bossen en rivieren wordt de fellowship geconfronteerd met het kwaad. Hun zoektocht om de Ene Ring te vernietigen is de enige hoop om een einde te maken aan de heerschappij van de Duistere Heer Sauron.

Tip: Houd een LOTR-marathon met vrienden. Altijd gezellig. Start je avondje LOTR hier.

5- Outlander

Outlander

In Outlander gaat het over het verhaal van Claire Randall, een getrouwde combat nurse uit 1945 die op mysterieuze wijze terug in de tijd wordt gegooid naar 1743. Ze belandt in een voor haar onbekende wereld en wordt geconfronteerd met het verleden waarin haar leven wordt bedreigd. Wanneer ze gedwongen wordt te trouwen met Jamie Fraser, een ridderlijke en romantische jonge Schotse strijder, wordt een passionele relatie ontstoken die Claire's hart verscheurt tussen twee enorm verschillende mannen in twee verschillende levens.

Deze serie is leuk voor iedereen, er zit voor de mannen genoeg actie in en natuurlijk is het een enorm romantisch verhaal. Ideaal om met je partner te kijken dus ;) Begin deze serie tijdens je date-night.

6- The Big Friendly Giant

The Big Friendly Giant

Sophie is in voor het avontuur van haar leven als ze de Grote Vriendelijke Reus ontmoet. Natuurlijk bang in het begin, realiseert het jonge meisje zich al snel dat de 24 meter grote reus eigenlijk heel zachtaardig en charmant is. Naarmate hun vriendschap groeit, trekt Sophie's aanwezigheid de ongewenste aandacht van Bloodbottler, Fleshlumpeater en andere reuzen. Na een reis naar Londen moeten Sophie en de BFG koningin Elizabeth overtuigen om hen voor eens en altijd te helpen om zich te ontdoen van alle slechte reuzen.

Deze kindvriendelijke film is ook verkrijgbaar als boek (bij Bol.com voor 16,99), leuk om voor te lezen aan de kids. Gebruik een Bol.com Gift Card om deze aan te schaffen. Of laat ze luisteren naar de eBook-versie. Verkrijgbaar in de Google Play Store met een Google Play Gift Card (9,99 euro).

7- Sherlock

Sherlock

In deze gemoderniseerde versie van de Conan Doyle-personages, met behulp van zijn detective skills, woont Sherlock Holmes in het begin van de 21e eeuw in Londen en gedraagt hij zich verwaander tegenover inspecteur Lestrade van Scotland Yard, omdat hij eigenlijk minder zelfverzekerd is. Dokter Watson is nu een vrij jonge veteraan van de Afghaanse oorlog, minder aanbiddelijk en actiever.

Kom op, Benedict Cumberbatch?! Deze moet je gewoon zien op Netflix.

8- Divergent

Divergent

In een futuristische dystopia waar de samenleving is verdeeld in vijf facties die elk een andere deugd vertegenwoordigen, moeten tieners beslissen of ze in hun factie willen blijven of overstappen naar een andere... voor de rest van hun leven. Tris Prior maakt een keuze die iedereen verrast. Vervolgens moeten Tris en haar fractiegenoten een zeer competitief inwijdingsproces doorlopen om de keuze die ze hebben gemaakt te kunnen waarmaken. Ze moeten extreme fysieke en intense psychologische tests ondergaan, die hen allemaal transformeren. Maar Tris heeft een geheim dat ze Divergent is, wat betekent dat ze niet in één groep past. Als iemand het zou weten, zou het een zekere dood betekenen.

Divergent is één van de 3 films van de Divergent-series. Insurgent staat ook op Netflix, maar Allegiant helaas nog niet. Je kunt de drie films in 1 box verkrijgen via Bol.com met een Bol.com Gift Card.

9- Twilight

Twilight

Bella Swan is altijd al een beetje anders geweest. Bella gaf er niks om zich aan te passen bij de trendy meisjes op haar Arizona high school. Als haar moeder hertrouwt en Bella ervoor kiest om bij haar vader in het regenachtige stadje Forks in Washington te gaan wonen, verwacht ze niet dat er veel zal veranderen. Maar er verandert wel iets als ze de mysterieuze en oogverblindend Edward Cullen ontmoet. Want Edward is niet zoals elke jongen die ze ooit heeft ontmoet. Hij is niet zoals iedereen die ze ooit ontmoet heeft. Hij is intelligent en geestig, en hij lijkt recht in haar ziel te kijken. In een mum van tijd worden ze meegesleurd in een gepassioneerde en beslist onorthodoxe romance, onorthodox omdat Edward echt niet is zoals de andere jongens. Hij kan sneller rennen dan een bergleeuw. Hij kan een rijdende auto stoppen met zijn blote handen. Hij is niet ouder geworden sinds 1918. Zoals alle vampieren is hij onsterfelijk.

De heerlijke teenage-zwijmel-drama filmreeks is als eBook verkrijgbaar via de Play Store, als boekenbox bij Bol.com of je kijkt ‘m gewoon via Netflix.

10- The Terminal

The Terminal

Victor Navorski bereikt de JFK-luchthaven vanuit een politiek instabiel land. Door de val van zijn regering zijn zijn papieren niet meer geldig op het vliegveld, en daarom is hij gedwongen om op het vliegveld te blijven tot de oorlog is afgekoeld. Hij maakt van het vliegveld zijn thuis en ontwikkelt een vriendschap met de mensen die er werken tot hij kan vertrekken.

Deze klassieke film met Tom Hanks in de rol van Victor is goud waard. Kijk deze vanavond nog op Netflix!

Direct bestellen

variabele-netflix-giftcard
Bezorgd per e-mail

Variabele Netflix Giftcard

€ 25,00 - € 150,00
netflix-gift-card-25
Bezorgd per e-mail

Netflix Gift Card €25

€ 25,00
netflix-gift-card-50
Bezorgd per e-mail

Netflix Gift Card €50

€ 50,00
amazon-gift-card-15-euro-duitsland
Bezorgd per e-mail

Amazon Gift Card 15 euro Duitsland

€ 15,00
Deze code is te gebruiken in {RegionLock}.
amazon-gift-card-20-euro-duitsland
Bezorgd per e-mail

Amazon Gift Card 20 euro Duitsland

€ 20,00
Deze code is te gebruiken in {RegionLock}.
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.