be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

World of Warcraft: Battle for Azeroth

  
  
In de voorgaande delen van World of Warcraft heeft Azeroth een verschrikkelijke prijs betaald voor het stoppen van de kruistochten van The Legion. De wereld is verbrijzeld, want deze heeft enorme wonden opgelopen. Ook het vertrouwen tussen de Alliance en de Horde wordt op de proef gesteld en zal moeilijk worden om te herstellen. Een eeuwenoud conflict laait weer op als nooit tevoren en je moet bondgenoten zien te verzamelen, zodat je met jouw factie ten strijde kan trekken. De toekomst van Azeroth ligt in de waag.

Meng je in het conflict

In World of Warcraft: Battle for Azeroth meng je je in een eeuwenoud conflict dat de hoofdmoot van deze World of Warcraft uitbreinding is. Je kan stijgen tot level 120, je kan door zes nieuwe zones vol nieuwe missies spelen, eindbazen bevechten, raids veroorzaken, en nog veel meer. Jij bepaalt of de toekomst van Azeroth toebehoort aan The Horde of The Alliance.

Creëer je eigen team van bondgenoten

Je kan Azeroth verkennen als één van de zes nieuwe, speelbare Allied Races. Vier van deze nieuwe races kwam je al eerder tegen tijdens je campagne tegen The Legion. In deze uitbreiding sluiten de Nightborne Elves, Highmountain Tauren en Zandalari Trolls zich aan bij The Horde terwijl anderen, zoals The Void Elves, Lightforged Draenei en The Dark Iron Dwarves zich bij The Alliance aansluiten. Ga op reis om gunsten te verrichten, elk ras te ontgrendelen, zodat je je factie kan versterken. Je kan een nieuw personage gaan creëren en naar het hoogste level stijgen om het Heritage Armour te krijgen.
WOW Azeroth characters

Verover eilanden

In deze uitbreiding op de World of Warcraft Saga kan je de onbekende eilanden van Azeroth gaan veroveren. Strijd met een team van drie spelers tegen rivalen of andere spelers om de eilanden helemaal te kunnen plunderen. Je zult zien dat je in verschillende uitdagingen zult terechtkomen en dat je deze succesvol zal moeten uitspelen om verder te komen in de game.

Coöp-Warfrontgevechten

In Battle for Azeroth kan je deelnemen aan enorme, coöp-Warfrontgevechten voor 20 spelers om op deze manier strategisch een locatie te veroveren. In de PvE-stand kan je, gebaseerd op de klassieke RTS-gevechten van Warcraft, een leger bouwen voor je factie om daarmee doelwitten te belegeren en je vijanden te verslaan.
Deze game komt uit op 14 augustus 2018 voor de PC.
Bron: World of Warcraft

Direct bestellen

blizzard-gift-card-20
Bezorgd per e-mail

Blizzard Gift Card €20

€ 20,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.