be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Call of Duty Points

Call of duty Points

Klik op een van onderstaande banners voor de giftcards voor jouw console: Wil je meer weten over de Battle Pass klik hier

Wist je dat?

Je PlayStation, Blizzard of Xbox-tegoed kunt gebruiken om Call of Duty Points te kopen? Op die manier kun je eenvoudig items kopen in de Call of Duty Store.

De free-to-play Battle Royal van Call of Duty: Modern Warfare: Warzone

Wat is precies het verschil tussen Call of Duty: Modern Warfare en Call of Duty: Modern Warfare Warzone? Om een lang verhaal kort te houden: Warzone is de Battle Royale-versie van het spel Call of Duty: Modern Warfare. Het leukste aan Warzone is dat je geen COD:MW hoeft te bezitten om deze Battle Royale te spelen.

Warzone is als Battle Royale een nét even anders dan de populaire Fortnite en Player Unknown's Battle Ground. Warzone is een game-changer met non-stop actie en die vrij te spelen is voor iedereen. Je wordt in een groep van 3, je squad, gedropt in de zone genaamd Verdansk. Op deze map heb je beperkte tijd om de laatste overlevende te zijn, terwijl de speelbare zone elke keer geminimaliseerd worden.

Nog iets dat de nieuwe Battle Royale van Call of Duty beter maakt: het is cross-platform! Dus nodig je vrienden uit, of ze nu een PS4 of een PC of een Xbox One hebben: ze zijn allemaal uitgenodigd!

Er is echter nog één ding dat je gameplay over-the-top geweldig maakt: Call of Duty Points.

The Call of Duty Store: dit is waar de magie begint

Vanaf Call of Duty: Black Ops III tot aan COD:MW kun je shoppen voor camo's, wapens, emblemen en andere leuke items om je gameplay interessanter te maken in Call of Duty. De COD Stores hebben alles wat je hartje begeert, maar alles heeft natuurlijk wel een prijs...

In de Store kan je verschillende items kopen. Je kunt leuke items vrijspelen middels een Battle Pass of via COD Points die je in de Franchise Store kunt aanschaffen. In de Store kun je verder ook Bundles kopen.

Wat zijn Call of Duty Points?

Call of Duty Points zijn de in-game valuta die in de meeste Call of Duty-games worden gebruikt om cosmetische en Store-items te kopen. In COD:MW Warzone zijn COD Points de enige manier om in-game content te kopen. Er zijn in principe twee manieren om COD Points te krijgen:

 • Het kopen van COD Points met echt geld;
 • Het vrijspelen van je Battle Pass (niet altijd gratis).

De makkelijkste manier om COD Points te krijgen is natuurlijk door ze te kopen. Hoewel je ze gratis kunt krijgen, zal dit veel tijd en werk kosten. We raden je aan om ze simpelweg te kopen ;). En je wilt COD Points, geloof ons...

Verbeter je COD:MW Warzone-ervaring met extra in-game content

Nu je op de hoogte bent van het bestaan van COD Points, is het tijd om te laten zien wat je precies kunt kopen met deze in-game currency. Je kunt Bundles kopen in COD:MW Warzone met COD Points. Met Bundles krijg je meerdere cosmetische items. Ze bevatten meestal ook een thema. Je kunt elk item van de Bundle bekijken voordat je het koopt. Handig! Bundles kunnen het volgende bevatten:

 • Weapon Blueprints;
 • Weapon Camos, Reticles, Charms en Stickers;
 • Watches;
 • Operator Skins, Quips, en Finishing Moves;
 • Calling Cards, Emblems, Sprays en Gestures.
In de Franchise Store kan je COD-punten toevoegen. Dit menu bevindt zich in het Store menu, helemaal aan het einde.

Call of Duty Modern Warfare: Battle Pass

Nieuwe kaarten, content en wapens in de nieuwste Call of Duty Modern Warfare! Het gratis spel is een geheel nieuwe manier om Battle Royale te spelen. Sluit je aan bij je vrienden in een enorme battle arena met 2 game modi voor 150 spelers. Elke Battle Pass is een selectie van items die je kunt vrijspelen. Ontgrendel elke ‘Tier’ om items vrij te spelen. Zie onderstaande voor een overzicht van de Tiers die items bevatten, zowel gratis als premium beschikbaar:

 • 100 COD-punten - Tier 6 (gratis)
 • 100 COD-punten - Tier 12 (Premie)
 • 100 COD-punten - Tier 17 (premie)
 • 100 COD-punten - Tier 23 (premie)
 • 100 COD-punten - Tier 32 (Premie)
 • 100 COD-punten - Tier 41 (premie)
 • 100 COD-punten - Tier 48 (gratis)
 • 100 COD-punten - Tier 56 (premie)
 • 100 COD-punten - Tier 66 (premie)
 • 100 COD-punten - Tier 74 (premie)
 • 100 COD-punten - Tier 82 (Premie)
 • 100 COD-punten - Tier 91 (premie)
 • 100 COD-punten - Tier 98 (gratis)

Zoals we al eerder hebben aangegeven, kan je het beste de Battle Pass kopen, de COD-punten die je eraan hebt besteed krijg je namelijk terug. Als je Tier 74 bereikt, heb je waarschijnlijk al genoeg COD Points om de Battle Pass van het volgende seizoen te kopen. Het is dus zeker het proberen waard!

Wil je meer informatie over de Battle Pass van COD:MW? Klik hier voor meer informatie.

Say no more, hoe en waar koop ik COD Points?

Als je alle extra goodies wilt, kijk dan op onze webshop om tegoed voor jouw Call of Duty Points aan te schaffen! Koop Xbox Gift Cards, Blizzard Gift Cards en PlayStation Network Cards voor tegoed op je eWallet. Je eWallet-tegoed gebruik je vervolgens om COD Points aan te schaffen. Hoe meer COD Points je krijgt, hoe goedkoper het wordt! Hier is een overzicht van het aantal credits dat je nodig hebt om COD Points te kopen:

COD points tabel
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.