be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Fortnite V-BucksKlik op een van de knoppen en wordt meteen doorgestuurd naar de juiste pagina voor het aanschaffen van jouw Fortnite V-Bucks!

Wist je dat?

Je PlayStation, Xbox, Nintendo en App Store tegoed kunt gebruiken om Fortnite V-Bucks te kopen? Zo kun je alle in-game aankopen betalen met V-Bucks!

V-Bucks voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo en Apple

Heb jij al gehoord van Fortnite V-Bucks? V-Bucks is het digitale geld dat gebruikt wordt in de ultieme multiplayer-game Fortnite op de Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 4 en mobiel op iOS. Deze game is voorlopig nog niet uitgespeeld, want er worden steeds nieuwe opties aan deze game toegevoegd waardoor Fortnite de komende jaren steeds verder zal uitbreiden. Met alle custom opties die je met Fortnite V-Bucks kunt aanschaffen kun jij deze game precies zo gaan spelen als jij dat wilt. Game on!


Wat zijn V-Bucks precies?

In de game Fortnite wordt er gebruikgemaakt van een in-game valuta, oftewel geld dat je kunt gebruiken in het spel om items, tenues, gliders en zelfs nieuwe karakters te kopen. De naam van dit in-game geld is ‘V-Bucks’. In Fortnite ontvang je bij iedere goede prestatie een Fortnite Piñata, deze kun je vergelijken met loot boxes in andere multiplayer-games. In deze Piñata’s zitten allerlei extra’s, zoals wapens, items, wapenuitrusting en her en der zelfs nieuwe karakters. Maar wat als je deze Piñata’s nou niet zou hoeven te verdienen, maar zou kunnen kopen? Met V-Bucks kun je gewoon alles aanschaffen wat je wilt in Fortnite en je hoeft er niet eens op te wachten, want je kunt het nu gelijk doen! Klik op een van de buttons rechts om V-Bucks te kopen voor PlayStation, Xbox, Nintendo of Apple en kies het aantal punten dat je wilt hebben. Je ontvangt direct een tegoedkaart welke je kunt omzetten in V-Bucks in Fortnite. Je bent nu klaar om te gaan shoppen!

Twee verschillende game-modi in Fortnite

Je kunt V-Bucks gebruiken voor de betaalde Save the World-mode, maar ook voor de gratis Battle Royale-mode van Fortnite. In Battle Royale kun je ook een Premium Battle Pass kopen en kun je 100 niveaus bereiken en ook 100 beloningen ontvangen. In de Save the World-versie van Fortnite kun je Llama Piñata’s kopen, waarin je kaartendecks, wapens en nieuwe karakters kunt vinden. Houdt er rekening mee dat gekochte items niet overgezet kunnen worden tussen de twee spelmodi, omdat de Battle Royale mode gratis is en je voor Save the World moet betalen.

V-Bucks, bestel de waarde die jij nodig hebt!

V-Bucks voor zowel PlayStation 4, Apple/iOS, Nintendo Switch en Xbox One kun je snel en veilig kopen in onze webshop. Je ontvangt het aantal V-Bucks dat je wilt aanschaffen in de vorm van een PSN Card, Xbox Gift Card, Nintendo eShop Card of App Store & iTunes Card, afhankelijk van welke console je hebt. Je kunt je nieuwe tegoed inwisselen op het account van jouw Nintendo, Xbox, PlayStation of Apple apparaat en hiermee V-Bucks aanschaffen, waarmee je dan items kunt kopen in de game Fortnite.

Zo koop je Fortnite V-Bucks

  1. Koop hier je Nintendo eShop Cards, PSN Cards, Xbox Gift Cards of App Store & iTunes Cards in onze webshop en gebruik het tegoed om V-Bucks te kopen. In de tabel kun je zien hoeveel tegoed je nodig hebt;
  2. Gebruik de door jou aangeschafte code(s) om het tegoed op je account aan te vullen;
  3. Met het bedrag dat je nu hebt toegevoegd kun je in Fortnite allerlei extra’s aanschaffen, van nieuwe gliders tot hele nieuwe game-characters.
  
  
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.