be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Tegoed voor mobile games en in-app aankopen

In-game aankopen met Google Play-tegoed

In de Google Play Store zijn een heleboel gratis games te vinden die je kunt spelen. Echter, de meeste games worden pas interessant wanneer je ook wat in-game aankopen doet. Je kunt bijvoorbeeld de leukste skins, items, emotes of boosts kopen. Dit gaat vrijwel altijd via je Google Play Store. Er zijn verschillende betaalopties om in-game currencies te kopen, maar de meest veilige en makkelijke manier is via je Google Play Store-tegoed. Koop Google Play Gift Codes om tegoed op je wallet te zetten. Vervolgens kun je in de game zelf de aankopen doen. Op deze manier hoef je dus niet je bankrekening of je creditcard te koppelen aan je Google account. Zo ben je altijd in controle over je uitgaven (en kunnen de kids ook niet per ongeluk een aankoop doen).
Zie onderstaande voor al onze Google Play Gift Codes voor Mobile Game in-app aankopen:

mobile in game credit google play

Zie alle Google Play producten

In-game aankopen met Apple iTunes-tegoed

In de App store zijn er ongelooflijk veel apps en games die je kunt downloaden en spelen. Heel veel van die gratis games hebben wel vaker de mogelijkheid om je speelervaring uit te breiden door het doen van aankopen. Dit doe je met de in-game currency die beschikbaar is voor de betreffende game. Een veilige en kids-bestendige manier om dit te doen, is door tegoed te zetten op je Apple wallet. Je doet dit door middel van een Apple iTunes giftcard. Een creditcard is op deze manier niet nodig en je bankrekening is niet gekoppeld aan je Apple ID-account. Koop je favoriete skin, de beste items of die uitzonderlijk goede boost voor relatief weinig geld.
Zie onderstaande voor al onze Apple iTunes-tegoeden voor Mobile Game in-app aankopen:


mobile ingame credit itunes

Zie alle Appstore en iTunes producten

pokemon go

Pokécoins in Pokémon GO

Pokémon GO is een sensatie die tot ongekende hoogte is uitgestegen! Zeg nou zelf: wie kent het niet? Mensen die nu nog niet weten wat Pokémon GO is, die hebben de afgelopen tijd onder een steen geleefd (just kidding). Nog nooit eerder veroorzaakte een game zoveel ophef en rumoer als Pokémon GO.

Nog voor de officiële releasedatum kon het spel al op diverse websites gedownload worden. Begin juli 2016 werd het spel beschikbaar in diverse landen en kon de officiële versie van Pokémon GO eindelijk in de App Store worden gedownload. Kort na de officiële release werd Pokémon GO miljoenen keren op iPhones en Android smartphones geïnstalleerd. Inmiddels wordt het spel door tientallen miljoenen mensen wereldwijd gespeeld en neemt de Pokémon madness dagelijks toe. Deze hype wil je beslist niet missen!

Pokémon GO Coins – Wat zijn het?

Pokécoins is de in-game currency van Pokémon GO. Wil je snel vooruitgang boeken met Pokémon GO? Dan valt het aan te raden om Pokémon-items te kopen, waardoor je sneller progressie boekt. Wil jij ook Pokémon-spullen kopen zoals Pokéballs, Incense, Lucky Eggs en Potions? Koop dan Pokécoins!

Klik hier om meer te lezen over mobile games

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.