be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Pokémon Scarlet/ Violet Expansion Pass: The Hidden Treasure of Area Zero

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Ga voorbij de Paldea Region
 • Ga op studie-uitwisseling naar de Blueberry Academy
 • Vang nieuwe legendarische Pokémon
Meer informatie
€ 34,99

Informatie

“The Hidden Treasure of Area Zero” is een nieuwe DLC voor Pokémon Scarlet/Violet op de Nintendo Switch

Heb je sinds de release van “Pokémon Scarlet/Violet” in 2022 al alle hoeken van de Paldea Region uitgekamd, alle Pokémon in dit gebied gevangen, tegen alle trainers gespeeld en heb je zin in meer? Dan is de expansion pass “Pokémon Violet/Scarlet: The Hidden Treasure of Area Zero” helemaal iets voor jou! Met deze expansion krijg je namelijk toegang tot niet één, maar twee DLC, namelijk “Part 1: The Teal Mask”, waarin je op een spannende schooltrip gaat naar het land van Kitakami, en je krijgt “Part 2: The Indigo Disk”, waarbij je als uitwisselstudent naar de Blueberry Academy gaat. Vecht tegen de nieuwe Legendary Pokémon, Ogerpon en Terapagos, en verbreed je horizonten tot voorbij de Naranja Academy en ontdek nieuwe delen van de wereld van Pokémon.

Ga op avontuur in “Part 1: The Teal Mask”

Het eerste deel van “The Hidden Treasure of Area Zero”-DLC zal worden gereleaset in de herfst van 2023. Gamers kunnen hun huidige opgeslagen games gebruiken van Pokémon Scarlet en Violet om hun avontuur verder te zetten in deze nieuwe Pokémon DLC. In het eerste deel van deze expansion zullen Pokémon-gamers de Paldea Region achter zich laten en naar het noorden trekken om aldaar in een programma lessen te gaan volgen in de Academy en andere scholen in Kitakami. Overigens is Kitakami een prachtig gebied waarin geweldige, idyllische landschappen met grote, bloeiende appelbomen bezocht kunnen worden. Er zal tijdens je periode in Kitakami overlap zijn met een jaarlijks festival dat in het gebied wordt gehouden, dus ga er vanuit dat het gebied vol met verkopers en kraampjes zal zijn als jij er bent. In “The Teal Mask” zal je nieuwe vrienden ontmoeten, nieuwe Pokémon gaan vangen en de mysteries gaan ontrafelen van de eeuwenoude folklore van Kitakami. Kortom, deze expansion is de ideale manier om nog meer uit de games Pokémon Violet en Scarlet te halen!

Ontdek “Part 2: The Indigo Disk”

Als je helemaal klaar bent met het eerste deel van deze Pokémon DLC dan krijg je nog meer content wanneer je in het tweede deel duikt, “The Indigo Disk”. In dit avontuur verander je van de Naranja Academy naar een aanverwante school, de Blueberry Academy. Heel anders dan bij de Naranja Academy is de Blueberry Academy net gebouwd en focust de laatste school zich heel erg op Pokémon-gevechten. In tegenstelling tot de Naranja Academy is deze school pas onlangs gebouwd en richt het curriculum zich op het aanleren van Pokémon-dubbelgevechten. Wat de Blueberry Academy nog meer bijzonder maakt is dat deze voor het overgrote deel onderwater is gevestigd. In deze DLC voor Pokémon Scarlet en Violet kunnen gamers meer dan 230 Pokémon van andere regions tegenkomen die nog niet in de basisgame zijn opgenomen, ook kan je gevechten aangaan met trainers en er kan een geheel nieuw verhaal worden ontdekt. Neem lessen, ga gesprekken aan met studenten en neem deel aan een gezellig, leerrijk studentenleven.

Waar kan ik de “Pokémon Scarlet/Violet Expansion Pass: The Hidden Treasure of Area Zero” kopen voor Nintendo Switch?

Pokémon Scarlet/Pokémon Violet Uitbreidingspas: The Hidden Treasure of Area Zero voor Nintendo Switch kan worden gekocht met een breed scala aan betaalmethoden hier bij Gamecardsdirect, de one-stop gift card shop. Wij zijn niet voor niets een officieel Nintendo-verkooppunt. Maak gebruik van het enorme aantal internationale betalingsmethoden die we aanbieden in onze webshop om deze Pokémon-DLC snel, gemakkelijk, maar vooral veilig bij ons te kopen. Wanneer je deze DLC koopt dan krijg je binnen enkele ogenblikken een code toegezonden per e-mail zodat je deze game kunt gaan downloaden op je Nintendo Switch. Je kan de code ook per e-mail naar een vriend of vriendin laten sturen, zodat je een mooi cadeau kan aanbieden.

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Nintendo eShop Card €15
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €15

  € 15,00
 • Nintendo eShop Card €25
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €25

  € 25,00
 • Nintendo eShop Card €50
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €50

  € 50,00
 • nintendo switch online 3 maanden
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo Switch Online 3 maanden

  € 7,99
 • Nintendo Switch Online 12 maanden
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo Switch Online 12 maanden

  € 19,99
 • nintendo switch online 12 maanden family
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo Switch Online 12 maanden Familie

  € 34,99
 • Pokémon Sword/Shield Expansion
  Bezorgd per e-mail

  Pokémon Sword/Shield Expansion

  € 29,99
Pokemon Scarlet/Violet Expansion Pass
Pokémon Scarlet/ Violet Expansion Pass: The Hidden Treasure of Area Zero €34,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.