be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

PlayStation Plus Extra 3 maanden

Direct geleverd
Digitale code
 • Tegoedkaart t.w.v. 40 euro
 • Dit tegoed wissel je in voor het PlayStation Extra 3 maanden abonnement
 • Alleen te gebruiken met een Belgisch account
Meer informatie
€ 39,99

Informatie

 • Koop je PS Plus Extra 3 maanden abonnement snel, gemakkelijk en veilig bij Gamecardsdirect
 • Geniet van de voordelen van een PlayStation Plus Extra abonnement
 • Met een PS Plus Extra 3 maanden abonnement krijg je kortingen op games, free-to-download games, hulp bij games en nog veel meer

Wat is een PS Plus Extra 3 maanden abonnement?

Een PS Plus Extra 3 maanden abonnement is een abonnement dat zowel geschikt is voor bezitters van een PlayStation 4 of PlayStation 5. Een PlayStation Plus Extra 3 maanden abonnement heeft onderstaande onderdelen:

PlayStation Plus Extra (geavanceerd abonnement)
 • Maandelijkse gratis games
 • Online multiplayer
 • Exclusieve kortingen
 • Exclusieve content
 • Cloudopslag
 • Share Play
 • PlayStation Plus-verzameling (alleen voor PS5)
 • Gamehulp (alleen voor PS5)
 • Gamecatalogus
 • Ubisoft + Classics

Wat voor code ontvang je?

Je ontvangt een PlayStation Plus code ter waarde van het bedrag van het abonnement dat je hebt gekozen. Deze kan je in de PlayStation Store inwisselen voor jou gekozen abonnement, het PlayStation Plus Extra 3 maanden abonnement.

Hoe koop ik een PS Plus Extra 3 maanden abonnement bij Gamecardsdirect?

Je koopt een PS Plus gift card bij Gamecardsdirect door de stappen hieronder te volgen. Een gift card kopen bij Gamecardsdirect is altijd snel, gemakkelijk, maar vooral veilig.

 1. Kies voor het PlayStation Plus abonnement wat je wilt hebben en leg dit product in je digitale winkelmandje in onze webshop.
 2. Vul enkele gegevens in, zodat wij weten waar we je PlayStation Plus abonnement naartoe moeten sturen.
 3. Betaal voor je aankoop met één van de vele betaalmethoden die wij aanbieden bij Gamecardsdirect.
 4. Binnen enkele ogenblikken krijg je de code per mail toegezonden.

Hoelang is een PlayStation Plus Extra 3 maanden gift card code geldig?

Een PS Plus Extra 3 maanden gift card code is 24 maanden geldig, zorg dus dat je je code voor die tijd hebt gebruikt anders komt deze te vervallen.

Algemene Voorwaarden

De verstrekker van de tegoedboncode: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (bedrijfsnummer 03277793), 10 Great Marlborough Street, Londen W1F 7LP, VK. Alleen te verzilveren bij de verstrekker door gebruikers met een Sony Entertainment Network-account (SEN-account) dat is geregistreerd in Nederland. Servicevoorwaarden, privacybeleid, de algemene voorwaarden voor tegoedboncodes, gebruiksvoorwaarden voor software en specifieke aanvullende voorwaarden voor de content/diensten zijn van toepassing. Zie www.playstation.com/legal/PSNTerms. Doe geen aankoop als je niet akkoord gaat met de voorwaarden. Gebruikers moeten 7 jaar of ouder zijn. Gebruikers jonger dan 18 jaar dienen toestemming van hun ouders te hebben om een account te maken en toestemming van degene die de rekening betaalt om de tegoedbon te kunnen verzilveren. PlayStation®Plus-content/-diensten zullen variëren naargelang de leeftijd van de gebruiker die de tegoedbon verzilvert. Online features van specifieke games mogen na kennisgeving binnen een redelijke termijn worden geannuleerd. De games die bij het abonnement horen, kunnen veranderen. Beschikbaarheid van service niet gegarandeerd. WAARSCHUWING: DIT IS EEN DOORLOPEND ABONNEMENT.  Looptijd: tot het abonnement wordt geannuleerd; De factureringsfrequentie: elke maand, elke 3 maanden of jaarlijks (zoals afgebeeld). Factuurbedrag: PS Store-prijs op betalingsdatum. Betaling wordt afgeschreven van je PSN-portemonnee. De eerste betaling vindt plaats aan het eind van de eerste periode, geteld vanaf de datum van verzilvering (Opmerking: dit is mogelijk meer dan je voor de tegoedboncode hebt betaald). Latere prijswijzigingen worden per e-mail medegedeeld. Als je portemonnee vereiste onvoldoende saldo bevat, wordt het vereiste saldo in rekening gebracht via de betaalmethode die is geregistreerd bij je SEN-account (indien beschikbaar). Je kunt het abonnement op elk moment annuleren. Het loopt dan door tot het einde van de desbetreffende factureringsperiode. Je ontvangt geen restitutie voor gedane betalingen. Internetverbinding vereist. Tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld; kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld; wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder jouw toestemming wordt gebruikt; kan slechts één keer worden gebruikt.

De verkoper treedt op als agent namens de verstrekker. De volledige voorwaarden zijn van toepassing: www.playstation.com/legal/PSNTerms

Inwisselinstructies

INSTRUCTIES VOOR HET INLOSSEN:

 1. Meld je aan bij je SEN-account. Als je er nog geen hebt, maak je er een op playstation.com
 2. Ga naar de PlayStation®Store op je console of via onze website.
 3. Selecteer de optie 'Codes inlossen' (voor PS Vita tik je eerst op het pictogram Opties onder aan het scherm).
 4. Voer de 12 tekens van je tegoedboncode in en selecteer Doorgaan.
 5. Volg de instructies op het scherm om je tegoedboncode in te wisselen.

Deze tegoedboncode is verstrekt door Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited (met bedrijfsnummer 03277793), 10 Great Marlborough Street, Londen W1F 7LP, Verenigd Koninkrijk. De verkoper treedt op als agent namens de verstrekker. De volledige voorwaarden zijn van toepassing: www.playstation.com/legal/PSNTerms

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • EA Origin Gift Card €30
  Bezorgd per e-mail

  EA Origin Gift Card €30

  € 30,00
 • Blizzard Gift Card 50
  Bezorgd per e-mail

  Blizzard Gift Card €50

  € 50,00
 • ps plus essential 3 maanden
  Bezorgd per e-mail

  PlayStation Plus Essential 3 maanden

  € 24,99
 • ps plus extra 12 maanden
  Bezorgd per e-mail

  PlayStation Plus Extra 12 maanden

  € 99,99
 • ps plus premium 3 maanden
  Bezorgd per e-mail

  PlayStation Plus Premium 3 maanden

  € 49,99
Psplus-BE-Extra-3
PlayStation Plus Extra 3 maanden €39,99
Uitverkocht
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.