be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Sea of Thieves

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Zeil op woeste zeeën als een snode piraat in de game Sea of Thieves
 • Je wordt een legende onder de piraten door te vechten, ontdekken en te plunderen
 • Maak vrienden en vijanden in de online-multiplayer modus van Sea of Thieves
Meer informatie
€ 39,99

Informatie

Ontdek het leven van een piraat in de game Sea of Thieves op Xbox Series X|S, Xbox One en Windows 10

Ontdek in de game Sea of Thieves het leven van een piraat op Xbox Series X, Xbox One en Windows 10. We kennen piraten van films en boeken, en nu is er de videogame “Sea of Thieves” van ontwikkelaar Rare! Sea of Thieves zorgt ervoor dat je het leven van een echte piraat kan ontdekken in geweldig vormgegeven omgevingen met cartoonachtige cel-shaded graphics en de game staat toe je uit te leven als piraat in een volledige open-world game. Sea of Thieves mag dan ook met recht één van de beste piratengames ooit worden genoemd.

Schuim de oceanen af

In de game Sea of Thieves schuim je de oceanen af. Deze game wordt gespeeld op de grootste oceanen en de meest-uitgestrekte zeeën. Ga overal heen waar je maar wilt, praat met wie je wilt en doe gewoon waar je zelf zin in hebt. Deze game heeft oneindig veel opties en side-quests in een innemende game-wereld.

Speel Campaigns en ontmoet de beruchte Kapitein Jack Sparrow

Hoewel Sea of Thieves een open-world videogame is heeft deze ook speelbare Campaigns met een verhaal met wel 30 uur aan piratencontent; deze verhalen zijn de kers op de taart binnen het rijkelijke aanbod wat deze game biedt. Eén van deze Campaigns, met de naam “A Pirate’s Life”, heeft zelfs Kapitein Jack Sparrow uit de welbekende “Pirates of the Caribbean”-franchise van Disney.

Speel online met vrienden van over de hele wereld

Sea of Thieves kan alleen worden gespeeld, maar de game is eigenlijk gebouwd op multiplayer-elementen; nodig dus je vrienden uit van over de hele wereld en voor je het weet ben je aan het spelen tegen andere teams of tegen elkaar in deze game.

Word een piratenlegende

Tijdens je reis om een piratenlegende te worden zal je veel moeten plunderen, een reputatie moeten opbouwen en een eigen uniek piratenstijltje moeten ontwikkelen om zo anderen te slim af te zijn. Ga het avontuur aan. Ontdek zeeën en andere oorden. Overwin je vijanden. Hoe zal jij de geschiedenisboeken ingaan?

Op welke consoles kan je Sea of Thieves spelen?

Nadat je een game-code hebt gekocht bij Gamecardsdirect kan je deze game gaan spelen op Xbox Series X|S, Xbox One en Windows 10. Koop je game-code, ontvang binnen enkele seconden jouw code per mail en ga naar de online-store van jouw console om jouw code te verzilveren voor de game Sea of Thieves.

Omschrijving

Voor de echte piratenervaring kun je niet om Sea of Thieves heen: van zeilen en vechten tot verkennen en plunderen - alles wat je nodig hebt om het leven van een piraat te leiden en zelf een legende te worden. Zonder vaste rollen. Daarom heb je volledige vrijheid in hoe je de wereld en andere spelers benadert, wat je keuzes ook zijn.
Of je nu in een groep of alleen het ruime sop kiest, je komt sowieso andere bemanningen tegen in dit gedeelde wereldavontuur. Maar zijn dat vrienden of vijanden en hoe reageer jij?

Algemene Voorwaarden

Je recht om aankopen te annuleren en een terugbetaling te vragen hangt af van het type product dat je bij Gamecardsdirect.com hebt gekocht. De aankoop van digitale producten en digitale content is definitief. Dit betekent dat er geen restitutie wordt gegeven, tenzij vereist door de lokale wetgeving of de leverancier van de specifieke cadeau- of gamecard. Voor alle andere producten vervalt uw herroepingsrecht bij ontvangst van de code. Digitale inhoud die u niet kunt annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: Wallet Top Ups, games, game extra's, abonnementen, shopping cadeaukaarten, beltegoed, prepaid tegoed en cryptocurrency.

Ik heb de code niet binnen 10 minuten ontvangen.

Als u uw code niet binnen 10 minuten heeft ontvangen, is het mogelijk dat de e-mail in uw spamfolder terecht is gekomen. Controleer daarom je spam/reclame/promotiemap. Het is ook mogelijk dat wij voor sommige bestellingen een extra controle uitvoeren, waardoor het iets langer duurt voordat u uw code ontvangt. Dit zal nooit meer dan 24 uur zijn. Zolang wij u de code niet hebben toegestuurd, kunt u zich uiteraard bedenken en uw bestelling annuleren. Je hebt 30 dagen bedenktijd, of totdat je je code ontvangt.

Wanneer ontvang ik mijn code?

Bij aankoop van een product moet het bedrag altijd vooraf betaald worden, u ontvangt dan uw bestelling per e-mail. Klopt er iets niet met de betaalgegevens? Laat het ons dan even weten. Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor onvolledige telefonische betalingen. Zorg ervoor dat je voldoende beltegoed op je telefoon hebt om de betaling succesvol af te ronden. Onvolledige telefonische betalingen worden niet terugbetaald. Deze vouchercode is niet inwisselbaar voor geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden geruild. Wordt niet vervangen bij verlies, diefstal of anderszins inwisselen zonder uw toestemming. Kan slechts eenmaal worden gebruikt.

Inwisselinstructies

Wil je weten hoe je de game doet verzilveren op de Xbox store? Volg de onderstaande instructies:

Inwisselinstructies Xbox Series X|S en Xbox one

 1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens Store.
 2. Druk op de knop Bekijken om het zijmenu te openen en selecteer vervolgens Inwisselen.
 3. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Via PC of Mobiele webbrowser

 1. Ga vanuit een webbrowser naar redeem.microsoft.com.
 2. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Code inwisselen via de de Microsoft Store in Windows

 1. Druk op de Start-knop en voer store in de zoekbalk in.
 2. Kies Microsoft Store in de resultaten om de app te openen.
 3. Selecteer je account in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer vervolgens Code of cadeaukaarten inwisselen.
 4. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Code inwisselen in de Xbox-app voor windows

 1. Druk op de Start-knop en voer Xbox in de zoekbalk in.
 2. Kies de app Xbox in de resultaten om de app te openen.
 3. Selecteeer je gamerafbeelding in de linkerbovenhoek en selecteer vervolgens instellingen
 4. Selecteer inwisselen onder Een code inwisselen.
 5. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Een code op de Xbox 360 inwisselen

 1. Druk op de Guide-knop op de controller.
 2. Selecteer Games en apps en vervolgens Code inwisselen.
 3. Voer de code van 25 tekens in en volg de aanwijzingen om de inwisseling te voltooien.
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Xbox Gift Card €10
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €10

  € 10,00
 • Xbox Live Gold 6 Maanden
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Live Gold 6 Maanden

  € 29,99
 • Xbox Gift Card €30
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €30

  € 30,00
 • Xbox Game Pass 6 maanden
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Game Pass 6 maanden

  € 59,99
Sea of Thieves
Sea of Thieves €39,99
Veilig bestellen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.