be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

The Sims 4: Growing Together Expansion Pack

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Creëer in deze strategic life-simulation betere familiebanden
 • Bouw en decoreer een geweldig huis naar jouw smaak
 • Ontdek de uitgebreide wereld van The Sims
Meer informatie
€ 39,99

Informatie

Wat kan je zoal doen in The Sims 4?

Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een eigen, unieke Sims-wereld die helemaal “jou” is. Download gratis The Sims 4 en decoreer je eigen wereld tot in de kleinste details, van de Sims zelf tot hun huis. Kies hoe jouw Sims eruitzien, maar ook hoe ze zich opstellen in hun wereld en hoe ze hun dagelijks leven invullen. Bouw en decoreer geweldige woningen voor alle leden van een door jou gecreëerde Sims-familie en waan je een ware binnenhuisarchitect. Reis af naar verschillende regio’s en leer over het leven van de Sims aldaar. Ontdek de mooiste locaties met unieke omgevingen en ga op avontuur. Probeer jouw Sims een zo mooi mogelijk leven te geven, maar deal ook met de dagelijkse ups en downs van jouw Sims. Vertel jouw eigen verhaal in deze fantastische, uitgebreide, strategische game, want er is eigenlijk niet veel dat je niet kan doen in The Sims 4.

Koop The Sims 4: Growing Together Expansion Pack

Ben je op zoek naar een manier om jouw Sims-game naar een volgend level te brengen? Dat kan nu met het “The Sims 4: Growing Together Expansion Pack”! Met deze fantastische expansion zal je je helemaal toe kunnen gaan leggen op het opvoeden van kinderen, want met deze nieuwe expansion kan je je eigen familie gaan stichten. Of je nou met een pasgeboren baby begint of dat je meteen kiest om een huis vol pubers in goede banen te leiden, deze expansion heeft alles om jou uit te dagen (en soms tot het uiterste te drijven). In deze expansion kan je nieuwe manieren vinden om te vaderen of te moederen, maar ook is er nieuwe content om kinderspeelplekken te bouwen. In de “Growing Together expansion package” vind je ook het voormalige vissersdorpje San Sequoia dat nu een dorp is vol met (jonge) gezinnen; dit dorp heeft ook zo zijn uitdagingen voor de families die er wonen, dus ga snel dit nieuwe dorp ontdekken!

Speel gratis

De basisgame “The Sims 4” is gratis te downloaden. Met de basisgame krijg je al heel veel opties die je kunt gebruiken om verder te komen in deze strategic life-simulation en de map die je tot je beschikking hebt om een eigen leven te stichten in The Sims 4 is enorm, dus we zien je graag daar!

Ontwerp en decoreer je eigen huis

Kies voor de Build Mode om zo gemakkelijk een huis te bouwen en te decoreren voor je Sims. Kies de architectonische tekeningen van je huis, zoek meubels uit, verander het landschap om je huis voor je tuin en creëer zo je eigen droomhuis. Voeg een zwembad toe, een kelder, tuinen en verbouw alles wanneer je weer nieuwe plannen hebt.

Leef je beste Sims-leven

Je hebt controle over alles wat er gebeurt in The Sims, van je relaties tot je loopbaan. De keuzes die jij maakt bepalen hoe je Sim is en zich voelt, vanaf de geboorte tot het volwassen worden. Terwijl je bezig bent met het leven van je Sims een mooi doel te geven kan je hun vaardigheden verbeteren, unieke hobby’s oppakken, nieuwe avonturen beleven en ze zelfs ouders laten worden.

Begin een tweede leven

Personaliseer verschillende Sims, zodat ze allemaal een uniek uiterlijk hebben, maar ook hun eigen persoonlijkheid en ambities. Laat je creativiteit helemaal de vrije loop door gebruik te maken van allerlei mogelijkheden om te kunnen customizen. Maak een Sim van jezelf, je favoriete pop- of filmster, of een vriend of familielid, het kan allemaal in The Sims 4!

Waar kan ik het “The Sims 4: Growing Together Expansion Pack” kopen?

The Sims 4: Growing Together Expansion Pack kan snel, gemakkelijk en heel veilig worden gekocht bij Gamecardsdirect, the one-stop gift card shop! We zijn dan ook niet voor niets een officieel verkooppunt van Microsoft. Wanneer je deze expansion koopt dan zal er vrijwel onmiddellijk een gift card-code naar je e-mail worden verzonden waardoor je gelijk aan de slag kan. Het is ook mogelijk de code aan iemand anders te (laten) sturen als cadeau.

Omschrijving

Versterk familiebanden, maak vrienden of vijanden en ontdek de ware zelf van je Sims met het De Sims™ 4 Samen Groeien Expansion Pack*! De manieren waarop je Sims zich verhouden tot degenen om hen heen — van familieleden tot Sims die ze net hebben ontmoet — ontwikkelen zich. Zowel geplande evenementen als slaapfeestjes en onverwachte mijlpalen als een midlifecrisis zullen je Sims en hun relaties vormen.

*Vereist De Sims 4 en alle game updates.

The Sims 4 materials © 2023 Electronic Arts Inc. Electronic Arts, Maxis, the Maxis logo, The Sims and The Sims plumbob design are trademarks of Electronic Arts Inc.

Inwisselinstructies

Hoe wissel je DLC-content op Xbox in:

 • Open de Xbox Store op je console.
 • Selecteer 'Gebruik een code'.
 • Voer je code in om deze in te wisselen.
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Xbox Gift Card €20
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €20

  € 20,00
 • Xbox Gift Card €50
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €50

  € 50,00
 • EA Origin Gift Card €15
  Bezorgd per e-mail

  EA Gift Card €15

  € 15,00
 • EA Origin Gift Card 25
  Bezorgd per e-mail

  EA Gift Card €25

  € 25,00
 • sims4 cats dogs xbox
  Bezorgd per e-mail

  The Sims 4 - Cats and Dogs

  € 39,99
 • sims4 cottage living xbox
  Bezorgd per e-mail

  The Sims 4 - Cottage Living

  € 39,99
 • sims4 discovery university xbox
  Bezorgd per e-mail

  The Sims 4 - Discovery University

  € 39,99
 • Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

  € 38,99
The Sims 4 - Growing Together
The Sims 4: Growing Together Expansion Pack €39,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.