be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Splatoon 2: Octo Expansion

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Om deze inhoud te gebruiken, is Splatoon 2 nodig
 • Downloadable single player campagne
 • Speel als Octoling en versla 80 nieuwe levels
Meer informatie
€ 19,99

Informatie

Wat is Splatoon 2: Octo Expansion?

Splatoon 2: Octo Expansion is een DLC voor het Nintendo Switch-spel Splatoon 2. In deze uitbreiding kun je nóg meer speelplezier ervaren en 80 nieuwe missies voltooien. In Splatoon 2 heb je kennis kunnen maken met de Inklings, maar nu is het tijd voor de Octolings om de spotlight te stelen. Let wel op: om deze content te downloaden zul je het originele spel Splatoon 2 nodig hebben!

Wat is nieuw in de Octo Expansion DLC?

In Splatoon 2: Octo Expansion krijg je een volledig nieuw verhaal om je in te verdiepen. Je speelt dit keer niet als een Inkling maar een Octoling, half mens en half octopus! Je krijgt maar liefst 80 nieuwe missies om te voltooien in de single-player modus. Octo Expansion zit boordevol nieuwe uitdagingen die je in Splatoon 2 nog niet hebt meegemaakt. Met de Octo Expansion DLC krijg je naast de nieuwe verhaallijn ook extra features in de multiplayer spelmodus. Zodra je de campaign hebt uitgespeeld wordt de Octoling een speelbaar karakter en kun je deze net zoals een Inkling customizen met leuke kleding en haarstijlen.

Waar gaat het verhaal in Splatoon 2: Octo Expansion over?

In Splatoon 2: Octo Expansion speel je als Agent 8, een Octoling die bij bewustzijn komt in een donkere, metro-achtige testfaciliteit. Je weet niet meer wat er gebeurd is en hoe je hier terecht bent gekomen. Je wordt op het metroplatform gevonden door Cap’n Cuttlefish, een wat oudere Inkling die jou gaat helpen om uit de testfaciliteit te ontsnappen. Alleen dan kun je de wereld van Inkopolis betreden. Spetter door 80 missies in een duistere ondergrondse wereld en kom meer te weten over geliefde personages uit Splatoon 2!

Hoe installeer ik Splatoon 2: Octo Expansion?

Splatoon 2: Octo Expansion installeren is heel eenvoudig met een digitale gamecode van Gamecardsdirect. Start je Nintendo Switch op en open de Nintendo eShop in het hoofdmenu. Kies links in het menu op ‘Gebruik een code’ en vul hier je code in. Verzilver de code en spelen maar! Het is wel belangrijk dat je Splatoon 2 al op je Nintendo Switch hebt geïnstalleerd.

Omschrijving

Dit is Splatoon 2: Octo Expansion - een omvangrijke nieuwe singleplayer-spelstand voor Splatoon 2 die deze zomer als betaalde downloadbare content wordt uitgebracht!

Je speelt als het nieuwe personage agent 8, die eruitziet als een Octoling! Ze wordt wakker op het perron van een donker metrostation… en is haar geheugen kwijt!

Spetter door 80 duistere testfaciliteiten in een enorme ondergrondse wereld, waar agent 8 al haar talenten moet gebruiken om uiteenlopende missies te voltooien.

Je kunt nieuwe verhalen verwachten die een nieuw licht werpen op geliefde personages. Je denkt misschien dat je alles weet over de wereld van Splatoon, maar stille wateren hebben diepe gronden, en dat geldt ook voor dit verhaal.

Als je uit deze doortrapte dieptes weet te ontsnappen, kun je multiplayer-games* spelen als een Octoling!

Als je de Octo Expansion in de Nintendo eShop** koopt, ontvang je direct uitrusting met een Octo-thema voor gebruik in gevechten.

 • Speel als een Octoling die haar geheugen heeft verloren in een nieuw avontuur voor één speler dat zich uitstrekt over 80 missies.
 • Navigeer door een ondergrondse faciliteit om de oppervlakte van Inkopolis te bereiken.
 • Neem verschillende soorten missies aan die vol zitten met nieuwe uitdagingen die je in het hoofdspel niet zult vinden.
 • Voltooi de campagne om Octolings (Meisje of Jongen) te ontgrendelen als speelbare personages in multiplayer* gevechten.
 • Ontrafel de mysteries die onder Inkopolis verborgen liggen met Pearl, Marina & Cap'n Cuttlefish.

Dit product is oneindig geldig en heeft geen servicekosten.

GAME SIZE N/A
ACCESSORY COMPATIBILITY Pro Controller Compatible, amiibo™ Compatible
LANGUAGE AVAILABILITY EFIGSDR
CONSOLE Nintendo Switch
TYPE Download version
ORIGINAL SYSTEM Nintendo Switch
MULTIPLAYER MODE simultaneous
PLAYERS 2-8
AGE RATINGS 7
COPYRIGHTS © 2018 Nintendo Co., Ltd.

Leeftijdsvalidatie


pegi 7

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Nintendo eShop Card €15
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €15

  € 15,00
 • Nintendo eShop Card €25
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €25

  € 25,00
 • Nintendo eShop Card €50
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €50

  € 50,00
978cfc9a-7e3f-3747-81a7-d5ed17f4776e
Splatoon 2: Octo Expansion €19,99
Veilig bestellen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.