be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Splatoon 2: Octo Expansion

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Om deze inhoud te gebruiken, is Splatoon 2 vereist (afzonderlijk verkocht)
 • Downloadbare singleplayer-campagne
 • Speel als een Octoling en versla 80 nieuwe levels
Meer informatie
€ 19,99

Informatie

Wat is Splatoon 2: Octo Expansion?

Splatoon 2: Octo Expansion is een DLC voor het Nintendo Switch-spel Splatoon 2. In deze uitbreiding krijg je de kans om nog meer gameplezier te beleven en 80 nieuwe missies te voltooien. Je hebt de Inkling leren kennen in Splatoon 2, maar nu is het tijd voor de Octolings om te schitteren. Houd er rekening mee dat je deze inhoud alleen kunt downloaden als je het originele spel Splatoon 2 hebt!

Wat is er nieuw in de Octo Expansion DLC?

Ontdek een gloednieuw avontuur in Splatoon 2! In tegenstelling tot eerder speel je als een Octoling - een hybride van een mens en een octopus. Geniet van 80 spannende nieuwe missies in de singleplayer, vol uitdagingen die je nergens anders in Splatoon 2 zult tegenkomen. De Octo Expansion DLC biedt ook extra functies in de multiplayer spelmodus. Nadat je de campagnemodus hebt voltooid, kun je spelen als een Octoling en heb je de mogelijkheid om je personage aan te passen met leuke kleding en kapsels, precies zoals je met een Inkling zou kunnen doen.

Vertel me meer over het verhaal in Splatoon 2: Octo Expansion?

In Splatoon 2: Octo Expansion bestuur je Agent 8, een Octoling die ontwaakt in een donker, metro-achtig beoordelingscentrum zonder herinnering aan hoe ze daar zijn gekomen. Kapitein Inkvis, een oude Inkling, vindt je en besluit je te bevrijden uit de faciliteit. Pas daarna kun je Inkopolis betreden. Navigeer door een ondergrondse, duistere wereld en voltooi 80 missies waarin je raadsels ontrafelt rondom de geliefde Splatoon 2-personages!

Hoe installeer ik Splatoon 2: Octo Expansion?

Het installeren van Splatoon 2: Octo Expansion is heel eenvoudig met een officiële digitale gamecode van Gamecardsdirect. Zet je Nintendo Switch aan en open de Nintendo eShop in het hoofdmenu. Selecteer 'Een code gebruiken' in het menu aan de linkerkant en voer je code in. Voltooi de inwisseling en ga spelen! Houd er rekening mee dat je Splatoon 2 op je Nintendo Switch geïnstalleerd moet hebben.

Omschrijving

Dit is Splatoon 2: Octo Expansion - een omvangrijke nieuwe singleplayer-spelstand voor Splatoon 2 die deze zomer als betaalde downloadbare content wordt uitgebracht!

Je speelt als het nieuwe personage agent 8, die eruitziet als een Octoling! Ze wordt wakker op het perron van een donker metrostation… en is haar geheugen kwijt!

Spetter door 80 duistere testfaciliteiten in een enorme ondergrondse wereld, waar agent 8 al haar talenten moet gebruiken om uiteenlopende missies te voltooien.

Je kunt nieuwe verhalen verwachten die een nieuw licht werpen op geliefde personages. Je denkt misschien dat je alles weet over de wereld van Splatoon, maar stille wateren hebben diepe gronden, en dat geldt ook voor dit verhaal.

Als je uit deze doortrapte dieptes weet te ontsnappen, kun je multiplayer-games* spelen als een Octoling!

Als je de Octo Expansion in de Nintendo eShop** koopt, ontvang je direct uitrusting met een Octo-thema voor gebruik in gevechten.

 • Speel als een Octoling die haar geheugen heeft verloren in een nieuw avontuur voor één speler dat zich uitstrekt over 80 missies.
 • Navigeer door een ondergrondse faciliteit om de oppervlakte van Inkopolis te bereiken.
 • Neem verschillende soorten missies aan die vol zitten met nieuwe uitdagingen die je in het hoofdspel niet zult vinden.
 • Voltooi de campagne om Octolings (Meisje of Jongen) te ontgrendelen als speelbare personages in multiplayer* gevechten.
 • Ontrafel de mysteries die onder Inkopolis verborgen liggen met Pearl, Marina & Cap'n Cuttlefish.

Dit product is oneindig geldig en heeft geen servicekosten.

GAME SIZE N/A
ACCESSORY COMPATIBILITY Pro Controller Compatible, amiibo™ Compatible
LANGUAGE AVAILABILITY EFIGSDR
CONSOLE Nintendo Switch
TYPE Download version
ORIGINAL SYSTEM Nintendo Switch
MULTIPLAYER MODE simultaneous
PLAYERS 2-8
AGE RATINGS 7
COPYRIGHTS © 2018 Nintendo Co., Ltd.

Leeftijdsvalidatie


pegi 7

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Nintendo eShop Card €15
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €15

  € 15,00
 • Nintendo eShop Card €25
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €25

  € 25,00
 • Nintendo eShop Card €50
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €50

  € 50,00
978cfc9a-7e3f-3747-81a7-d5ed17f4776e
Splatoon 2: Octo Expansion €19,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.