be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
  • Spotify Premium

    Met een Spotify Premium abonnement kun je onbeperkt muziek streamen, luisteren en delen met vrienden!

    Spotify Premium

Spotify Premium

3 resultaten
spotify-gift-card-10
Bezorgd per e-mail

Spotify Gift Card €10

€ 10,00
spotify-gift-card-30
Bezorgd per e-mail

Spotify Gift Card €30

€ 30,00
spotify-gift-card-60
Bezorgd per e-mail

Spotify Gift Card €60

€ 60,00

Wat is Spotify?

Met een Spotify abonnement kun je onbeperkt muziek streamen, luisteren en delen met vrienden. Met Spotify krijg je toegang tot een muziekbibliotheek waar miljoenen nummers van jouw favoriete artiesten/ bands op staan. Spotify is niet alleen leuk en eenvoudig in gebruik; de app is ook enorm praktisch! Je kunt Spotify op vrijwel ieder apparaat gebruiken waar internet op zit, dus je kunt Spotify zelfs buitenshuis gebruiken via bijvoorbeeld een mobieltje of tablet.

Koop een Spotify Card, neem een lidmaatschap en voortaan heb jij overal jouw favoriete muziek bij je: waar je ook bent!

Spotify – hoe functioneert het?

Je kunt Spotify nagenoeg op ieder apparaat gebruiken waar een internetverbinding op zit. De Spotify-app is o.a. te gebruiken op smartphones, tablets en laptops/ Pc’s.

Op Spotify kun je een gebruikersaccount aanmaken. Met het account kun je o.a. afspeellijsten maken, muziek delen met vrienden, door muziekcollecties bladeren en nog veel meer…en dat zonder reclames! Let op! Neem je een gratis account, dan zijn de mogelijkheden beduidend beperkter, komen er reclames tussen het luisteren door en kun je maandelijks maar een x aantal uren muziek streamen.

Des te meer reden om een betaald Spotify abonnement te nemen. Koop daarom een Spotify Card via onze webshop, sluit een Premium lidmaatschap af en maak meteen optimaal gebruik van Spotify diensten!

Hoe kan ik een Spotify Prepaid kaart kopen?

Spotify prepaid Cards koop je online wanneer het jou schikt! Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend, dus je kunt een Spotify abonnement verlengen of afsluiten wanneer het jou het beste uitkomt.

Online bestellen is doodeenvoudig en doe je als volgt:

  1. Voeg de Spotify prepaid Card toe aan jouw bestelling;
  2. Vul je naam en je e-mailadres in;
  3. Ga akkoord met de voorwaarden;
  4. Betaal de Spotify Kaart met één van de online betaalmethoden;
  5. Ontvang de Spotify prepaid Code binnen enkele minuten per mail.

Schaf een Spotify opwaardeerkaart aan; en luister jouw favoriete muziek waar je ook bent!

Spotify Gift Card FAQ

Spotify Gift Cards kunnen worden gebruikt als betaalmethodes voor Spotify Premium. Met dit abonnement kun je onbeperkt naar advertentie-vrije muziek luisteren.

Je kunt een Spotify Gift Card verzilveren door in te loggen op je account via Spotify.com/redeem en de code die je per e-mail hebt ontvangen in te voeren.

Je kunt het saldo van je Spotify Gift Card bekijken door de code in te voeren op Spotify.com/redeem. Houd er rekening mee dat deze kaart in één keer volledig wordt ingewisseld.

Ja, des te meer Spotify-kaarten je inwisselt, des te langer je kunt genieten van je Premium-abonnement.

Spotify Gift Cards zijn vanaf de dag van aankoop 12 maanden geldig.

Helaas is het niet mogelijk om een Spotify-tegoedkaart te gebruiken in combinatie met andere kortingsaanbiedingen, zoals Premium for Family, Premium for Students en proefdagen.

Je kunt een Spotify Gift Card kopen op Gamecardsdirect.com onder Abonnementen – Muziek en TV – Spotify Premium.

Zorg ervoor dat je de code correct hebt ingevuld en de tegoedkaart voor jouw account geschikt is. Houd er rekening mee dat je een Spotify Gift Card niet kunt combineren met Premium for Family, Spotify for Students of andere promoties.

Ja, dit is mogelijk. Je kunt de Spotify-app gebruiken om muziekbestanden die op je telefoon staan (lokale bestanden) af te spelen. Let wel op; bestanden of downloads van illegale bronnen worden niet toegestaan. De volgende bestandtypes worden ondersteund: .mp3, m4p. (geen video bestand) en mp4 (als je QuickTime hebt geïnstalleerd op je computer).

Ja, je kunt tot wel 3.333 nummers offline afspelen op maximaal 3 apparaten.

Ja, je kunt je voice assistant (Google Home, Alexa, etc.) vragen muziek af te spelen vanuit je Spotify-account.

Met Spotify Premium kun je de Spotify-app op zo veel apparaten installeren als je wilt. Echter, je kunt maar op één apparaat tegelijk muziek streamen.

Nee, je kunt een Premium-account met behulp van Spotify Gift Cards alleen activeren op accounts die geregistreerd zijn in hetzelfde land van aankoop. Controleer de landinstellingen van je account voordat je een Spotify Gift Card koopt om zeker te weten dat je de juiste code aanschaft.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.