be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Starfield

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Verken eindeloos veel fascinerende planeten.
 • Doe mee aan strategische intergalactische gevechten.
 • Ga op een epische kosmische reis.
Meer informatie
€ 79,99

Informatie

Beleef de volgende uitdaging in games met Starfield

Bereid je voor op een interstellair avontuur als geen ander met Starfield, de langverwachte ruimtevaart-RPG ontwikkeld door Bethesda Game Studios van Elder Scrolls. Starfield speelt zich af in een uitgestrekt en meeslepend universum en belooft spelers mee te nemen naar de diepten van de kosmos, waar ze onbekende planeten kunnen verkennen, spannende ruimtegevechten kunnen aangaan en de geheimen van het universum kunnen ontdekken. Starfield is bedoeld om een unieke ruimte-ervaring te bieden in de geest van No Man's Sky, maar met de verhaallijnen en memorabele personages van Skyrim/Fallout.

Ga op een Galactische reis in Starfield voor Xbox XS/ Windows 10

In Starfield kunnen spelers hun eigen personage creëren en op reis gaan door de sterren. Kies je pad in een meeslepend verhaal vol keuzes en gevolgen. Word je een gedurfde ontdekkingsreiziger, een sluwe handelaar of een angstaanjagende premiejager? De keuze is aan jou terwijl je je eigen koers door de kosmos uitstippelt.

Met verbluffende next-generation graphics en geavanceerde functies heeft Bethesda Game Studios een grenzeloos universum gecreëerd dat levendig en levendig aanvoelt. Van bruisende ruimtehavens tot onontdekte buitenaardse landschappen, elke hoek van het sterrenstelsel zit boordevol details en mogelijkheden. Verlies jezelf in de ontzagwekkende schoonheid van de kosmos terwijl je vreemde beschavingen tegenkomt, eeuwenoude artefacten ontdekt en de mysteries van de wereld ontrafelt.

Epische, strategische ruimtegevechten

Als avonturier op ruimtereis kun je deelnemen aan spannende schip-tot-schip-gevechten. Pas je ruimteschip aan met krachtige wapens en verdedigingssystemen om een voorsprong te krijgen in gevechten. Doe mee aan intense luchtgevechten, epische ruimtegevechten en vestig je dominantie tussen de sterren. Of je nu kiest voor een huurling of een nobele beschermer, je vaardigheden en keuzes in gevechten zullen het lot van de melkweg bepalen.

Een grenzeloze RPG-ervaring

Starfield belooft een rijke en meeslepende RPG-ervaring te bieden. Pas de vaardigheden, vaardigheden en het uiterlijk van je personage aan je eigen speelstijl aan. Voer dynamische gesprekken met gedenkwaardige personages, smeed allianties en maak ingrijpende keuzes. Met de open wereld en vrijheid waar Bethesda bekend om staat, bereid je voor op een onvergetelijke reis door de kosmos en dompel je jezelf onder in een wereld waar de mogelijkheden net zo oneindig zijn als de sterren.

Waar kan ik mijn Starfield-avontuur beginnen?

Starfield voor Xbox Series XS/Windows 10 kun je hier kopen bij Gamecardsdirect, de one-stop gift card shop. Je ontvangt direct een e-mail met de spelcode, die je kunt inwisselen en direct kunt spelen. Bereid je voor op een reis tussen de sterren!

Omschrijving

Starfield is het eerste nieuwe universum in ruim 25 jaar van Bethesda Game Studios, de bekroonde makers van The Elder Scrolls V: Skyrim en Fallout 4. In deze next-gen RPG die zich tussen de sterren afspeelt, kun je elk personage maken dat je maar wilt en met ongekende vrijheid op verkenning gaan tijdens een epische reis om het grootste mysterie van de mensheid te ontrafelen.

Het is 2330. De mensheid reist buiten ons zonnestelsel, heeft zich op nieuwe planeten gevestigd en leeft als een volk dat door de ruimte reist. Sluit je aan bij Constellation, de laatste groep ruimtereizigers die zeldzame artefacten zoekt in de Melkweg, en vind je weg in de enorme uitgestrektheid van de ruimte in de grootste en meest ambitieuze game van Bethesda Game Studios.

***
Pre-order nu en ontvang het “Old Mars-skinpack” met bonus in-game items:
- Laser Cutter
- Deep Mining-helm
- Deep Mining-Pack

Standard Edition bevat:
- Basisgame Starfield

***
VERTEL JE EIGEN VERHAAL
In Starfield is het belangrijkste verhaal het verhaal dat jij vertelt met jouw personage. Begin je reis door je uiterlijk aan te passen en je achtergrond en eigenschappen te bepalen. Ben je een ervaren ontdekkingsreiziger, een charmante diplomaat, een slinkse cyberrunner of iets totaal anders? De keuze is aan jou. Besluit wie je wil zijn en wat je wil worden.

VERKEN HET HEELAL
Begeef je tussen de sterren en ontdek meer dan 1000 planeten. Navigeer door bruisende steden, verken gevaarlijke bases en doorkruis wilde omgevingen. Ontmoet en rekruteer een memorabele cast van personages, doe mee met de avonturen van verschillende facties en ga op missies in verschillende bewoonde systemen. Er is altijd een nieuw verhaal of belevenis te ontdekken.

BESTUUR HET SCHIP VAN JE DROMEN
Bestuur en voer het bevel over het schip van je dromen. Personaliseer het uiterlijk van je schip, pas de essentiële systemen aan, zoals wapens en schilden, en wijs teamleden toe voor unieke bonussen. In de ruimte ga je intense gevechten aan, loop je willekeurige missies tegen het lijf, meer je aan bij sterrenstations en enter en bestuur je zelfs vijandige schepen die je aan je collectie kunt toevoegen.

ONTDEK, VERZAMEL, BOUW
Verken planeten en ontdek de flora, fauna en grondstoffen die je nodig hebt om alles te maken, van medicijnen en voedsel tot uitrusting en wapens. Bouw buitenposten en huur een team in om passief materialen te winnen en vrachtroutes tussen de posten te creëren voor het vervoeren van de grondstoffen. Gebruik deze ruwe materialen in onderzoeksprojecten en ontgrendel unieke crafting-recepten.

LADEN EN RICHTEN
De ruimte is niet zonder gevaren. Een verfijnd gevechtssysteem geeft je de tools om adequaat te reageren op elke situatie. Of je nu de voorkeur geeft aan wapens voor lange afstanden, laserwapens of sloopwerk, elk wapentype kan worden aangepast aan je speelstijl. Omgevingen zonder zwaartekracht zorgen voor een chaotisch element in gevechten. Boostpakketten geven spelers de vrijheid om te manoeuvreren als nooit tevoren.

Algemene Voorwaarden

Je recht om aankopen te annuleren en een terugbetaling te vragen hangt af van het type product dat je bij Gamecardsdirect.com hebt gekocht. De aankoop van digitale producten en digitale content is definitief. Dit betekent dat er geen restitutie wordt gegeven, tenzij vereist door de lokale wetgeving of de leverancier van de specifieke cadeau- of gamecard. Voor alle andere producten vervalt uw herroepingsrecht bij ontvangst van de code. Digitale inhoud die u niet kunt annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: Wallet Top Ups, games, game extra's, abonnementen, shopping cadeaukaarten, beltegoed, prepaid tegoed en cryptocurrency.

Ik heb de code niet binnen 10 minuten ontvangen.

Als u uw code niet binnen 10 minuten heeft ontvangen, is het mogelijk dat de e-mail in uw spamfolder terecht is gekomen. Controleer daarom je spam/reclame/promotiemap. Het is ook mogelijk dat wij voor sommige bestellingen een extra controle uitvoeren, waardoor het iets langer duurt voordat u uw code ontvangt. Dit zal nooit meer dan 24 uur zijn. Zolang wij u de code niet hebben toegestuurd, kunt u zich uiteraard bedenken en uw bestelling annuleren. Je hebt 30 dagen bedenktijd, of totdat je je code ontvangt.

Wanneer ontvang ik mijn code?

Bij aankoop van een product moet het bedrag altijd vooraf betaald worden, u ontvangt dan uw bestelling per e-mail. Klopt er iets niet met de betaalgegevens? Laat het ons dan even weten. Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor onvolledige telefonische betalingen. Zorg ervoor dat je voldoende beltegoed op je telefoon hebt om de betaling succesvol af te ronden. Onvolledige telefonische betalingen worden niet terugbetaald. Deze vouchercode is niet inwisselbaar voor geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden geruild. Wordt niet vervangen bij verlies, diefstal of anderszins inwisselen zonder uw toestemming. Kan slechts eenmaal worden gebruikt.

Inwisselinstructies

Wil je weten hoe je de game doet verzilveren op de Xbox store? Volg de onderstaande instructies:

Inwisselinstructies Xbox Series X|S en Xbox one

 1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens Store.
 2. Druk op de knop Bekijken om het zijmenu te openen en selecteer vervolgens Inwisselen.
 3. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Via PC of Mobiele webbrowser

 1. Ga vanuit een webbrowser naar redeem.microsoft.com.
 2. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Code inwisselen via de de Microsoft Store in Windows

 1. Druk op de Start-knop en voer store in de zoekbalk in.
 2. Kies Microsoft Store in de resultaten om de app te openen.
 3. Selecteer je account in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer vervolgens Code of cadeaukaarten inwisselen.
 4. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Code inwisselen in de Xbox-app voor windows

 1. Druk op de Start-knop en voer Xbox in de zoekbalk in.
 2. Kies de app Xbox in de resultaten om de app te openen.
 3. Selecteeer je gamerafbeelding in de linkerbovenhoek en selecteer vervolgens instellingen
 4. Selecteer inwisselen onder Een code inwisselen.
 5. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Een code op de Xbox 360 inwisselen

 1. Druk op de Guide-knop op de controller.
 2. Selecteer Games en apps en vervolgens Code inwisselen.
 3. Voer de code van 25 tekens in en volg de aanwijzingen om de inwisseling te voltooien.
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Xbox Gift Card €15
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €15

  € 15,00
 • Xbox Gift Card €30
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €30

  € 30,00
 • Xbox Gift Card €75
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €75

  € 75,00
 • starfield premium upgrade xbox win10
  Bezorgd per e-mail

  Starfield: Premium Edition Upgrade

  € 34,99
 • Xbox Game Pass Ultimate 1 maand
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Game Pass Ultimate 1 maand

  € 14,99
 • Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

  € 38,99
Starfield Pre-purchase
Starfield €79,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.