be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Star Wars Jedi: Survivor - Standard Edition - Xbox Series X|S

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Het verhaal van Cal Kestis gaat verder!
 • Het vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order™
 • Ontdek een episch melkwegverhaal
Meer informatie
€ 79,99

Informatie

Jedi Survivor: een spannend nieuw spel in het Star Wars Universum

Star Wars Jedi: Survivor is een episch avonturenspel dat vijf jaar na de gebeurtenissen in Star Wars Jedi: Fallen Order. Het spel draait om de reis van Jedi Knight, Cal Kestis, gespeeld door de getalenteerde acteur Cameron Monaghan. Cal staat voor de ontmoedigende taak om het brute Galactic Empire voor te blijven en zijn nooit aflatende pogingen om de laatste overlevenden van Order 66 uit te schakelen. Ondanks zijn ongelooflijke Jedi training en krachten, moet Cal zijn verstand en sluwheid gebruiken om de troepen van het Rijk te ontwijken en in leven te blijven.

Het spel is een spannend avontuur vol actie dat spelers meeneemt op een onvergetelijke reis door het Star Wars-universum. Onderweg komen spelers een grote verscheidenheid aan personages tegen, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid en achtergrondverhaal. Van schattige droids en onverschrokken rebellen tot dreigende Imperial troopers en Sith krijgers, de game zit vol met memorabele vrienden en vijanden die diepte en complexiteit toevoegen. De speler kan ook een verscheidenheid aan prachtige omgevingen verkennen, van weelderige bossen en oude ruïnes tot verraderlijke moerassen en dodelijke woestijnen, terwijl hij Cal's reis door het heelal volgt.

Overleef de post-Order 66 Galaxy in Jedi Survivor

In Jedi Survivor kruipen spelers in de huid van een Jedi die de verwoestende Order 66, die het grootste deel van de Jedi-orde uitroeide, heeft overleefd. Als een van de weinige overgebleven Jedi moeten spelers hun vaardigheden en kennis van de Force gebruiken om aan de greep van het Empire te ontsnappen en in leven te blijven. Cal voert een constante strijd om de meedogenloze achtervolging van het Galactic Empire te ontwijken. Ondanks zijn formidabele Jedi-opleiding en vaardigheden moet Cal de troepen van het Rijk voortdurend een stap voor blijven om te overleven. Het verhaal houdt de speler op het puntje van zijn stoel terwijl hij Cal's reis en strijd tegen de overweldigende krachten volgt.

Customization en keuze

Jedi Survivor is een avonturenspel vol actie dat het lot van het melkwegstelsel volledig in handen van de speler legt. Met de mogelijkheid om Cal voor het eerst aan te passen hebben spelers, in tegenstelling tot het eerste spel, veel meer vrijheid om hun eigen pad te kiezen en een unieke spelervaring te creëren. Naarmate het spel vordert, hebben spelers de mogelijkheid om nieuwe kleding, vaardigheden en krachten vrij te spelen, die hun spel sterk kunnen verbeteren. Nieuwe kleding kan bijvoorbeeld bescherming bieden tegen bepaalde soorten schade, terwijl andere vaardigheden en krachten nieuwe gevechtstechnieken kunnen bieden of nieuwe gebieden in het spel kunnen ontsluiten. Deze aanpassingen maken de gameplay niet alleen leuker, maar stellen spelers ook in staat hun strategieën beter af te stemmen op hun speelstijl.

Waar kan ik Star Wars Jedi: Survivor voor Xbox Series X|S kopen?

Of je nu een die-hard Star Wars fan bent of gewoon op zoek naar een spannend nieuw avonturenspel, Jedi Survivor is zeker de moeite waard om te bekijken. Star Wars Jedi: Survivor kun je met verschillende betaalmethoden kopen bij Gamecardsdirect, de one-stop gift card shop. Wij zijn een officiële leverancier van Microsoft. Een cadeaucode wordt direct naar je gemaild, die je veilig en vertrouwd kunt inwisselen of aan een vriend kunt geven.

Omschrijving

Het verhaal van Cal Kestis gaat vijf jaar na de gebeurtenissen in Star Wars Jedi: Fallen Order™ verder en volgt de steeds wanhopiger wordende strijd van Cal terwijl het universum verder afdaalt in de duisternis.

Algemene Voorwaarden

Je recht om aankopen te annuleren en een terugbetaling te vragen hangt af van het type product dat je bij Gamecardsdirect.com hebt gekocht. De aankoop van digitale producten en digitale content is definitief. Dit betekent dat er geen restitutie wordt gegeven, tenzij vereist door de lokale wetgeving of de leverancier van de specifieke cadeau- of gamecard. Voor alle andere producten vervalt uw herroepingsrecht bij ontvangst van de code. Digitale inhoud die u niet kunt annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: Wallet Top Ups, games, game extra's, abonnementen, shopping cadeaukaarten, beltegoed, prepaid tegoed en cryptocurrency.

Ik heb de code niet binnen 10 minuten ontvangen.

Als u uw code niet binnen 10 minuten heeft ontvangen, is het mogelijk dat de e-mail in uw spamfolder terecht is gekomen. Controleer daarom je spam/reclame/promotiemap. Het is ook mogelijk dat wij voor sommige bestellingen een extra controle uitvoeren, waardoor het iets langer duurt voordat u uw code ontvangt. Dit zal nooit meer dan 24 uur zijn. Zolang wij u de code niet hebben toegestuurd, kunt u zich uiteraard bedenken en uw bestelling annuleren. Je hebt 30 dagen bedenktijd, of totdat je je code ontvangt.

Wanneer ontvang ik mijn code?

Bij aankoop van een product moet het bedrag altijd vooraf betaald worden, u ontvangt dan uw bestelling per e-mail. Klopt er iets niet met de betaalgegevens? Laat het ons dan even weten. Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor onvolledige telefonische betalingen. Zorg ervoor dat je voldoende beltegoed op je telefoon hebt om de betaling succesvol af te ronden. Onvolledige telefonische betalingen worden niet terugbetaald. Deze vouchercode is niet inwisselbaar voor geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden geruild. Wordt niet vervangen bij verlies, diefstal of anderszins inwisselen zonder uw toestemming. Kan slechts eenmaal worden gebruikt.

Inwisselinstructies

Wil je weten hoe je de game doet verzilveren op de Xbox store? Volg de onderstaande instructies:

Inwisselinstructies Xbox Series X|S en Xbox one

 1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens Store.
 2. Druk op de knop Bekijken om het zijmenu te openen en selecteer vervolgens Inwisselen.
 3. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Via PC of Mobiele webbrowser

 1. Ga vanuit een webbrowser naar redeem.microsoft.com.
 2. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Code inwisselen via de de Microsoft Store in Windows

 1. Druk op de Start-knop en voer store in de zoekbalk in.
 2. Kies Microsoft Store in de resultaten om de app te openen.
 3. Selecteer je account in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer vervolgens Code of cadeaukaarten inwisselen.
 4. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Code inwisselen in de Xbox-app voor windows

 1. Druk op de Start-knop en voer Xbox in de zoekbalk in.
 2. Kies de app Xbox in de resultaten om de app te openen.
 3. Selecteeer je gamerafbeelding in de linkerbovenhoek en selecteer vervolgens instellingen
 4. Selecteer inwisselen onder Een code inwisselen.
 5. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Een code op de Xbox 360 inwisselen

 1. Druk op de Guide-knop op de controller.
 2. Selecteer Games en apps en vervolgens Code inwisselen.
 3. Voer de code van 25 tekens in en volg de aanwijzingen om de inwisseling te voltooien.
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Xbox Gift Card €15
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €15

  € 15,00
 • Xbox Live Gold 6 Maanden
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Live Gold 6 Maanden

  € 29,99
 • Xbox Gift Card €30
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €30

  € 30,00
 • Xbox Gift Card €75
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €75

  € 75,00
 • Xbox Game Pass 6 maanden
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Game Pass 6 maanden

  € 59,99
 • Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

  € 38,99
Star Wars Jedi Survivor
Star Wars Jedi: Survivor - Standard Edition - Xbox Series X|S €79,99
Veilig bestellen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.