be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
  • Apple Arcade

    Met Apple Arcade kun je onbeperkt gamen, heb je keuze uit een uitgebreid spelaanbod en de mogelijkheid om offline te spelen met slechts één abonnement!

    Apple Arcade

Apple Arcade

6 resultaten
app-store-en-itunes-card-5
Bezorgd per e-mail

App Store & iTunes Card €5

€ 5,00
Deze code is te gebruiken in België.
app-store-en-itunes-card-10
Bezorgd per e-mail

App Store & iTunes Card €10

€ 10,00
Deze code is te gebruiken in België.
app-store-en-itunes-card-15
Bezorgd per e-mail

App Store & iTunes Card €15

€ 15,00
Deze code is te gebruiken in België.
app-store-en-itunes-card-25
Bezorgd per e-mail

App Store & iTunes Card €25

€ 25,00
Deze code is te gebruiken in België.
app-store-en-itunes-card-50
Bezorgd per e-mail

App Store & iTunes Card €50

€ 50,00
Deze code is te gebruiken in België.
app-store-en-itunes-card-100
Bezorgd per e-mail

App Store & iTunes Card €100 (2x€50)

€ 100,00
Deze code is te gebruiken in België.

 

Wat is Apple Arcade?

Apple Arcade is het nieuwste gaming-abonnement van Apple waarmee je toegang krijgt tot meer dan 100 (arcade) games voor een vaste prijs per maand. Dat betekent dus onbeperkt gamen, een uitgebreid spelaanbod en de mogelijkheid om offline te spelen met slechts één abonnement. Tevens wordt jouw waardevolle gametijd niet verstoord door advertenties én zijn er geen in-game aankopen mogelijk. Bovendien kun je met hetzelfde account op elk Apple-apparaat inloggen en verder spelen. Switch dus heel eenvoudig tussen je iPhone, iPad, Mac en Apple TV zonder je score te verliezen.

Hoeveel kost een Apple Arcade-abonnement?

Een Apple Arcade-abonnement kost slechts €4,99 per maand. Je krijgt momenteel de eerste maand zelfs gratis! Voor dat kleine bedrag krijg je onbeperkte toegang tot een spellenbibliotheek vol leuke arcade games met nieuwe en exclusieve titels. Als je een Apple Arcade-lidmaatschap afsluit kun je het zelfs delen met 5 gezinsleden. Iedereen in de familie kan dus genieten van Apple Arcade. Ook de kleintjes kunnen meespelen, want Apple zorgt ervoor dat er geen reclames of ongewenste content te zien is tijdens het spelen.

Kan ik Apple Arcade gebruiken op mijn apparaat?

Om gebruik te kunnen maken van Apple Arcade zal jouw apparaat moeten voldoen aan enkele voorwaarden. Als je een iPhone hebt moet deze geschikt zijn voor iOS 13, oftewel een iPhone 6s of nieuwer. Voor iPad’s en Apple TV’s geldt hetzelfde, deze moeten iPadOS 13 en tvOS 13 aankunnen. Heb jij één van deze apparaten maar nog geen update gehad? Dat kan simpelweg via Instellingen > Algemeen > Software-update. Volg de instructies en na het installeren van deze software-versie zie je in de App Store meteen een nieuw tabblad genaamd “Arcade”.

Hoe schaf ik Apple Arcade aan?

Je kunt een abonnement op Apple Arcade heel eenvoudig aanschaffen of verlengen met App Store-tegoed. Volg de stappen hieronder om je lidmaatschap te starten en begin direct met gamen:

  1. Open de App Store op je iPhone of iPad;
  2. Klik op het nieuwe tabje Apple Arcade;
  3. Je krijgt nu de mogelijkheid om de eerste maand gratis gebruik te maken van Apple Arcade. Ga akkoord en begin direct met spelen!

Heb je niet genoeg tegoed op je account staan om de maandelijkse kosten te betalen? Gebruik dan onze App Store en iTunes kaarten om je saldo aan te vullen. Dit is ideaal als je geen onverwachtse kosten wilt en je hoeft geen bankgegevens aan je Apple ID te koppelen! Klik hier om de inwisselinstructies te lezen in onze handleiding.

iTunes FAQ

Met een Apple Gift Card kun je het tegoed van je iTunes account met een bepaalde waarde opwaarderen. iTunes kaarten kunnen in diverse waardes via onze webshop gekocht worden.
Let op! Apple kaarten kunnen voor verschillende landen bij ons aangeschaft worden. Heb je een Nederlands Apple account? Koop dan een Nederlandse Apple code. Is jouw Apple account ingesteld op een ander land? Klik dan op het vlaggetje en koop een iTunes card die voor jouw account geschikt is.

Direct na het afronden van je bestelling krijg je de digitale Apple code per e-mail toegezonden. Met deze code kun je jouw Apple account met een bepaald bedrag ophogen. Met het toegevoegde saldo kun je vervolgens online aankopen doen in de Apple App Store. Koop nieuwe muziek, download de nieuwste films/ series, installeer apps, lees iBooks, schaf nieuwe content aan en meer…

Apple Gift Cards kun je razendsnel, goedkoop en betrouwbaar via onze webshop aanschaffen! Onze webshop is 24/7 toegankelijk dus je kunt voortaan je Apple tegoed aanvullen wanneer het jou schikt. Direct na het voltooien van je bestelling krijg je de Apple code per e-mail toegestuurd. De code kun je vervolgens direct op je Apple account inwisselen. Met het verhoogde saldo kun je vervolgens onmiddellijk gaan shoppen in de App of Apple store.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.