be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Binance Gift Card 50 USDT

Direct geleverd
Digitale code
 • Maak kennis met verschillende cryptomunten
 • Koop een Binance Gift Card van 50 USDT veilig, gemakkelijk en snel bij Gamecardsdirect
 • Geef een Binance Gift Card cadeau aan jezelf of een ander om kennis te maken met crypto
Meer informatie
€ 50,99

Informatie

Wat is een Binance Gift Card?

Met een Binance Gift Card ontvang je USDT (Tether), hiermee kun je verschillende cryptovaluta kopen, zoals: Ethereum en Bitcoin. Maak kennis met cryptovaluta of waardeer je crypto-account op met een Binance Gift Card-code.

Hoe kan ik een Binance Gift Card t.w.v. 50 USDT kopen bij Gamecardsdirect?

Een Binance Gift Card-code kopen bij Gamecardsdirect doe je veilig, snel en gemakkelijk. Doe het volgende:

 1. Kies met welk bedrag aan USDT (Tether) je je Binance-account wilt opwaarderen en leg dit product in je winkelwagentje. Klik vervolgens op “Veilig Bestellen”;
 2. Vul enkele gegevens in;
 3. Betaal met één van de vele betaalopties die we aanbieden bij Gamecardsdirect;
 4. Enkele seconden na je betaling ontvang je je Binance-code per e-mail.

Hoe krijg ik informatie over mijn Binance-saldo?

Om informatie te krijgen over je Binance-saldo log je in op je persoonlijke account, dit kan hier. Heb je nog geen Binance-account maak dan een aan via deze link en ontvang 10% korting op de trading fees: https://accounts.binance.com/en/register?ref=Q3M87AMQ.

Hoe lang blijft een Binance Gift Card-code geldig?

Een Binance Gift Card-code blijft 1 jaar geldig. Zorg er dus voor dat je vóór deze tijd je Binance-code hebt verzilverd.

Hoe kan ik de klantendienst van Binance bereiken?

Je kan de klantendienst van Binance bereiken door naar de website van Binance te gaan, klik hier.

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden Binance Gamecardsdirect

Deze code is niet retourneerbaar. Het recht op retour vervalt bij het ontvangen van de code. Bij elke betaling die in andere valuta wordt aangeboden dan de Euro, wordt de munteenheid omgezet in Euro, in acht houdend de wisselkoersen die op die datum van toepassing zijn.

Bij verlies van de PIN ontvang je geen nieuwe code. Bij vermoeden van fraude, opzettelijke of grove nalatigheid van de klant, kan Binance Gift Card ervoor kiezen om het account te blokkeren. Neem in dat geval contact op met de klantenservice van Binance Gift Card door hier te klikken. Vragen over het inwisselen van je code of heb je je code niet binnen 10 minuten ontvangen? Neem contact met ons op via [email protected].

Je recht om aankopen te annuleren en een restitutie te vragen is afhankelijk van het soort product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. In principe geldt dat de aankoop van digitale producten en digitale content definitief is. Dit betekent dat er in de regel geen teruggave van het betaalde bedrag wordt gegeven, tenzij vereist door lokale wetgeving of leverancier van de specifieke gift- of game card. Bij alle andere producten geldt dat je herroepingsrecht vervalt bij het ontvangen van de code. Digitale content die je niet kunt annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: portemonnee-opwaarderingen, games, game-extra’s, abonnementen, shopping gift cards, beltegoed, prepaid tegoeden en cryptovaluta.

Wanneer ontvang ik mijn code?

Bij aankoop van een product dient het bedrag altijd vooruit te worden betaald, je ontvangt vervolgens je bestelling per e-mail. Klopt iets niet in de betaalgegevens? Laat het ons weten. Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor incomplete telefonische betalingen. Zorg ervoor dat je genoeg credit op je telefoon hebt om de betaling succesvol af te ronden. Incomplete telefonische betalingen worden niet vergoed.

De tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld. Wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder jouw toestemming wordt gebruikt. Kan slechts één keer worden gebruikt.

Ik heb mijn code niet binnen 10 minuten ontvangen

Als je jouw code niet binnen 10 minuten hebt ontvangen, kan het zijn dat de e-mail in je spam folder terecht is gekomen. Check daarom altijd je spam-/reclame-/promotionele folder. Ook kan het zijn dat we bij bepaalde betaalmethodes een extra controle uitvoeren, waardoor het wat langer duurt voordat je je code ontvangt. Dit zal nooit meer dan 24 uur zijn.

Zolang wij de code nog niet naar je hebben verstuurd, mag je je uiteraard bedenken en je order annuleren. Je hebt 30 dagen bedenktijd, of totdat je je code hebt ontvangen.

Inwisselinstructies

Hoe kun je je Binance-cadeaukaart op de website inwisselen?

 1. Log in op je Binance account en scroll naar de onderkant van de pagina. Klik op [Gift Card].
 2. Voer de inwisselcode van 16 tekens in en klik op [Redeem].
 3. Dat is alles, het bedrag op de cadeaubon is direct bijgeschreven op je account.

Hoe wissel je je Binance cadeaukaart in op de app?

 1. Log in op je Binance app en tik op [Wallets] - [Funding] - [Gift Card].
 2. Tik op [Inwisselen] en vervolgens op [Redeem to crypto].
 3. Voer de 16 tekens tellende code in en tik op [Redeem].
 4. Dat is alles, het bedrag op de cadeaubon is direct bijgeschreven op je account.
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Bitnovo €50
  Bezorgd per e-mail

  Bitnovo €50

  € 50,00
  Deze code is te gebruiken in {RegionLock}.
 • giftme crypto 50
  Bezorgd per e-mail

  Gift Me Crypto voucher €50

  € 50,00
 • crypto voucher 50
  Bezorgd per e-mail

  Crypto Voucher €50

  € 50,00
Binance-USDT-giftcard
Binance Gift Card 50 USDT €50,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.