be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Guild Wars 2 : Elder Dragon Saga - Complete Collection

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Krijg alle Guild Wars 2 DLC in één collectie (3 DLC en 5 Living World Seasons)
 • Ga op een gigantisch, legendarisch avontuur
 • Krijg 2 Share Inventory Slots en 2 Level 80 Boosts
Meer informatie
€ 99,99

Informatie

Guild Wars 2 is een MMORPG met snelle gevechten in een uitgestrekte wereld

Guild Wars 2 is een MMORPG (“Massive Multiplayer Online Role-Playing Game”) die meer dan tien jaar geleden gelanceerd werd -in 2012 om precies te zijn- en nu nog steeds populair is. Maar nu, een decennium later, wordt deze game nog enorm veel gespeeld door zijn gigantische aanbod aan extra’s en gemakkelijke, uiterst verslavende gameplay. Guild Wars 2 is de vierde grote versie van de Guild Wars-gameserie van NCSoft en deze is een enorm succes, want er zijn inmiddels miljoenen van deze game verkocht. De game speelt zich af in de gigantische met draken gevulde wereld Tyria. Je kan je playable character zo customizen zoals jij dat wilt en vervolgens je door van allerlei verhaallijnen heen vechten samen met andere spelers.

Is Guild Wars 2 gratis te spelen?

Hoewel Guild Wars 2 uitkwam in 2012 is deze nog steeds het spelen waard door de tijdloze gameplay en graphics die van hoge kwaliteit zijn. Anders dan andere MMORPGS’s is Guild Wars 2 gratis te spelen en heb je er geen maandelijks abonnement voor nodig, maar je koopt wel van tijd tot tijd expansions en DLC’s met de naam “Living World Seasons” om alle content te krijgen die Guild Wars 2 te bieden heeft. In 2023 heeft game-ontwikkelaar NCSoft drie expansions uitgebracht voor Guild Wars 2, namelijk de volgende: Heart of Thorns, Path of Fire en End of Dragons, maar er is ook een vierde expansions aangekondigd voor Guild Wars 2. Het kan duur zijn en lang duren voordat je al deze DLC apart hebt aangeschaft, maar met de Guild Wars 2: Complete Collection speel je deze expansions binnen no-time. De Guild Wars 2: Complete Collection is te koop in de webshop van Gamecardsdirect, the one-stop gift card shop!

Koop de Guild Wars 2: Elder Dragon Saga - Complete Collection en krijg alle DLC van deze game in één pakket

De Guild Wars 2: Elder Dragon Saga - Complete Collection bestaat uit een decennium aan DLC van deze game, genoeg om je een hele tijd mee te amuseren. Naast de drie expansions van deze game (Heart of Thorns, Path of Fire en End of Dragons) krijg je in deze collectie ook alle dertig afleveringen van de vijf Seasons van Living World, oftewel de Guild Wars 2-DLC die is uitgekomen tussen de verschillende expansions. Iedere DLC geeft toegang tot nieuwe elite specialisaties, wapens en karaktereigenschappen.

Oók krijg je 2 Shared Inventory Slots en 2 Level 80 Boosts om zo je playable character op weg te helpen. De Level 80 Boost zorgt ervoor dat karakters snel een bepaald level kunnen bereiken en de twee Shared Inventory Slots voegen twee extra Inventory Slots toe. Al bij al zorgen deze 2 extra’s ervoor dat je je Guild Wars-ervaring nog beter kan maken.

Welke Guild Wars 2 expansions zijn er?

Hieronder vind je een overzicht van de expansions die er zijn voor de game Guild Wars 2.

Heart of Thorns Expansion - Heart of Thorns was de eerste expansion van Guild Wars 2, deze speelde zich af in de mysterieuze Maguuma Jungle. Deze expansion zit vol met nieuwe culturen en rassen, maar ook medestanders en vijanden, daarnaast heeft de expansion Heart of Thorns een persoonlijk plot met daarin een jungledraak.

Path of Fire Expansion - Guild Wars 2 heeft ook nog een tweede expansion die boordevol zit met epische gevechten om zo de onlangs tot het kwade bekeerde oorlogsgod Balthazar te overwinnen. Deze god is vastberaden om de Elder Dragons van Tyria te vernietigen en zo zijn godenstatus te herstellen.

End of Dragons Expansion - Deze derde expansion speelt zich geheel af op het continent Cantha waar het in elkaar storten van de drakencyclus het lot van Tyria zal bepalen.

How kan je de Guild Wars 2: Elder Dragon Saga - Complete Collection kopen?

Je kan met een heel groot aantal betaalmethoden de game “Guild Wars 2: Complete Collection” gemakkelijk, snel en veilig kopen bij Gamecardsdirect, wij zijn dan dan ook een officieel verkooppunt van NCSoft. Wanneer je deze game koopt zal er binnen enkele minuten een code naar je e-mailadres worden gestuurd; deze code kan je ook gebruiken om naar een ander te laten sturen, bijvoorbeeld als cadeau.

Inwisselinstructies

Guild Wars 2 Expansion DLCs

Heb je een van de uitbreidingen voor Guild Wars 2 gekocht en weet je niet hoe je deze code moet inwisselen? Volg dan onderstaande stappen om de content te koppelen aan je GW2-account:

Als je nog geen ArenaNet account hebt aangemaakt, kun je hier je code gebruiken om een nieuw account aan te maken.

Als je Path of Fire, Heart of Thorns of End of Dragons gekocht hebt en het aan een bestaand account wilt toevoegen, kun je dat doen via je Account Management pagina:

 1. Log in op de Account Management pagina met je ArenaNet account;
 2. Klik op de REDEEM EEN CODE knop op de 'Overzicht' pagina;
 3. Voer uw code in of kopieer en plak deze in het veld Enter Registration Code (registratiecode invoeren);
 4. Klik op SUBMIT om de code te verzilveren en aan je account toe te voegen;
 5. Je ziet je upgrade wanneer je opnieuw inlogt. Als je ingelogd bent wanneer je de code inwisselt, moet je het spel wellicht afsluiten en opnieuw openen voordat de nieuwe content verschijnt.

Instructies voor Windows codes via Microsoft store:

 1. Open de Microsoft Store.
 2. Selecteer uw persoonlijke pictogram bovenaan de app en selecteer vervolgens Inwisselcode of cadeaukaarten.
 3. Voer de code van 25 tekens in en selecteer vervolgens Inwisselen. Maak je geen zorgen over koppeltekens, die regelt het systeem voor je.
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • gw2 janthir wilds
  Bezorgd per e-mail

  Guild Wars 2: Janthir Wilds Standard Edition

  € 24,99
 • gw2 janthir wilds deluxe
  Bezorgd per e-mail

  Guild Wars 2: Janthir Wilds Deluxe Edition

  € 49,99
 • GW2 End of Dragons Standard Edition
  Bezorgd per e-mail

  Guild Wars 2: End of Dragons Standard Edition

  € 29,99
 • GW2 End of Dragons Deluxe Edition
  Bezorgd per e-mail

  Guild Wars 2: End of Dragons Deluxe Edition

  € 54,99
 • GW2 Path of Fire Standard Edition
  Bezorgd per e-mail

  Guild Wars 2: Path of Fire Standard Edition

  € 29,99
 • guild wars 2000 gems
  Bezorgd per e-mail

  Guild Wars 2000 Gems

  € 25,00
 • guild wars 4000 gems
  Bezorgd per e-mail

  Guild Wars 4000 Gems

  € 50,00
GW2-Complete-collection
Guild Wars 2 : Elder Dragon Saga - Complete Collection €99,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.