be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Halo Infinite: 2000 Halo Credits + 200 Bonus

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Koop 2.000 Halo Credits voor de game Halo Infinite
 • Unlock items om je personage te upgraden, boosts en andere upgrades
 • Creëer je eigen Spartan in Halo Infinite
Meer informatie
€ 19,99

Informatie

Halo Infinite: De langverwachte terugkeer van Master Chief

Halo Infinite luidt de terugkeer in van Master Chief, het inmiddels legendarische hoofdkarakter van de Halo-gamefranchise. In deze game ga je op zoek naar de voortvluchtige A.I. Cortana om zo erger te voorkomen in de wereld waarin Halo zich afspeelt. Het plot van Halo Infinite is een ware rollercoaster, maar maak je geen zorgen, we gaan op deze pagina niets verklappen!

Halo Infinite is een open-world game, waarin je de bases van vijanden inneemt en ervoor zorgt dat deze van jou blijven. Fans van de Halo-gamefranchise zullen veel plezier beleven aan Halo Infinite, omdat deze voor een stuk absolute nostalgie is, want je kan er evenveel van genieten als van de voorgaande Halo-games er er komen veel spelelementen van voorgaande delen in voor.

Veel van de geweldige features die Halo altijd heeft gehad zijn weer van de partij in Halo Infinite, zoals de Warthog en verschillende, legendarische geweren. Naast de single-player campaign, heeft Halo Infinite ook een geweldige multiplayer mode die helemaal gratis te spelen is. De Halo-franchise heeft een geweldige, positieve groei meegemaakt in de ongeveer 20 jaar dat deze gamefranchise nu bestaat, en Halo Infinite blijft trouw aan de succesformule die de Halo-franchise groot heeft gemaakt.

Koop 2.000 Halo Credits om je Halo Infinite-ervaring nog beter te maken

Halo Infinite is de laatste versie van de award-winnende succesformule die Halo daadwerkelijk is. Om extra’s te kopen voor deze game zijn er speciale Halo Credits nodig, deze zijn te koop bij Gamecardsdirect.

Koop een Battle Pass met Halo Credits

In Halo Infinite heb je Halo Credits nodig om een Premium Battle Pass te kopen waarmee je toegang krijgt tot alle mogelijke beloningen. Deze Battle Pass is een must voor iedereen die alle cosmetische extra’s wil voor het customizen van Spartans. Natuurlijk verkopen we deze Halo Credits bij Gamecardsdirect!

Koop customization items, boosts en andere extra’s

Halo Credits zorgen ervoor dat je van alles kan kopen in deze game, zoals: pantsers en wapens. Je zult sowieso al deze extra’s goed kunnen gebruiken in de game Halo Infinite, dus koop vandaag nog Halo Credits zodat je aan de slag kan met alle extra’s.

2.000 Halo Credits kunnen meteen worden gekocht bij Gamecardsdirect, the one-stop gift card shop! Er zal meteen na aankoop een gift card-code naar je worden gestuurd per e-mail; deze code kan je zelf verzilveren of naar een vriend laten sturen als cadeau.

Omschrijving

Koop 2000 Halo-credits en ontvang een bonus van 200 credits! Halo-credits zijn in-game valuta die wordt gebruikt om speleraanpassingsitems, boosts en andere verbruiksartikelen te kopen, evenals unieke seizoens-Battle Passes die nooit verlopen. Creëer je eigen persoonlijke Spartan en bereid je voor op de strijd in Halo Infinite Multiplayer!
Je moet Halo Infinite mogelijk opnieuw opstarten om je Halo-credits in je account te laten verschijnen.

Inwisselinstructies

Hoe kan je Halo Credits aanschaffen?

Je kan Halo Credits aanschaffen door het volgende te doen:

 1. Log in met je Xbox- of Microsoft-account.
 2. Klik op je persoonlijke gebruikersicoon bovenaan het scherm.
 3. Selecteer “Redeem code” (of “Verzilver/Gebruik code”).
 4. Vul je code in en klik op “Redeem” (Verzilver/Gebruik”).
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Xbox Gift Card €15
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €15

  € 15,00
 • Xbox Gift Card €30
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €30

  € 30,00
 • Xbox Gift Card €75
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €75

  € 75,00
 • halo infinite
  Bezorgd per e-mail

  Halo Infinite

  € 69,99
 • halo master chief collection xbox one
  Bezorgd per e-mail

  Halo: The Master Chief Collection - Standard Edition Xbox One

  € 29,99
 • Xbox Game Pass Ultimate 1 maand
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Game Pass Ultimate 1 maand

  € 14,99
 • Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

  € 38,99
Halo Infinite 2000 Credits
Halo Infinite: 2000 Halo Credits + 200 Bonus €19,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.