be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Minecraft Java

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Java editie van het populaire spel Minecraft
 • Activeren via Microsoft account
 • Volledig Minecraft-spel voor PC en Mac
Meer informatie
€ 23,95
€ 21,75

Informatie

Speel Minecraft Java via je Mojang-account!

Inmiddels is Minecraft écht uitgegroeid tot een fenomeen, want op alle mogelijke gaming-platformen kan je wel een versie van Minecraft spelen. Creëer geheel je eigen wereld waarin je je niet laat beperken door je eigen verbeelding. Verken, bouw, maar verover ook jouw wereld alleen of samen met je vrienden. Het principe van Minecraft is vrij simpel, het is een open-world sandbox waarin jij alles kan doen wat in jou opkomt. Maak voorwerpen en ontwerp gigantische bouwwerken zoals de toren van Sauron van Lord of the Rings. Je kan samen met je vrienden spelen in de online multiplayer versie van deze game om een wereld te maken die voor jullie perfect is.

Download Minecraft Java met de Minecraft Java Gift Card. Log in via je Mojang-account en voer de code in die je ontvangt via mail! Let op, je hebt dus een Mojang-account nodig om deze game te downloaden.

Wat is het verschil tussen de Minecraft Java en de Windows Editie?

De Minecraft Java Editie was de eerste versie van Minecraft, nadat Minecraft was overgekocht door Microsoft kwam de Windows editie. Veel Minecraft spelers hanteren nog de Java Editie vanwege bepaalde voordelen die je hebt als Java-speler:

 • Je kan je eigen mods bouwen en het is jouw eigendom;
 • Je kan gebruik maken van alle gratis mods die online zijn te verkrijgen;
 • De kwaliteit van de Java mods zijn beter dan die van Windows omdat de Windows versie bedoeld was voor de mobiele gebruiker.

De Windows Minecraft heeft wellicht wat meer restricties in de Bedrock versie, maar op het gebied van graphics heeft de Windows Editie de overhand. Heb jij de Windows Editie? Dan kun jij wel gebruikmaken van Minecraft Minecoins!

Welke betaalmethodes kan je gebruiken bij Gamecardsdirect?

De betaalmethoden die je kan gebruiken bij Gamecardsdirect zijn: iDeal, PayPal, Sofort Banking, Overboeking, Bancontact/Mister Cash, Giropay, Paysafe, per telefoon, Mastercard, Maestro, Belfius en KBC/CBC.

Je kan bij Gamecardsdirect 24/7 kopen, want we zijn immers een online-shop. We zijn er altijd voor je. Je kan dus kopen wanneer je wilt.

Omschrijving

Wissel je Minecraft Java Editie in via de Minecraft website. Volg onderstaande stappen om de game te downloaden:

 1. Ga naar Inwisselen;
 2. Klik op Java edition inwisselen;
 3. Log in op je account of maak een nieuwe;
 4. Vul je code in en druk op 'code inwisselen'.
 • Met deze kaart krijg je toegang tot de game Minecraft Java editie;
 • Deze kaart is geschikt voor zowel de PC- als de MAC-versie;
 • Betaal met één van de vele betaalopties die wij aanbieden in onze webshop;
 • Je ontvangt jouw game-code meteen in je mailbox!

Minecraft Java Editie voor PC en Mac. Dit digitale product is een volledige versie van het Minecraft spel. Een Microsoft-account is een vereist om het spel te kunnen spelen en downloaden

Algemene Voorwaarden

Je recht om aankopen te annuleren en een restitutie te vragen is afhankelijk van het soort product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. De aankoop van digitale producten en digitale content is definitief. Dit betekent dat er in de regel geen refund wordt gegeven, tenzij vereist door lokale wetgeving of leverancier van de specifieke gift- of gamecard. Bij alle andere producten geldt dat je herroepingsrecht vervalt bij het ontvangen van de code. Digitale content die je niet kunt annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: Wallet Top Ups, games, game add-ons, abonnementen, shopping giftcards, beltegoed, prepaid tegoeden en cryptovaluta.

Ik heb de code niet ontvangen binnen 10 minuten

Als je jouw code niet binnen 10 minuten hebt ontvangen, kan het zijn dat de e-mail in je spam folder terecht is gekomen. Check daarom altijd je spam-/reclame-/promotionele folder. Ook kan het zijn dat we bij bepaalde bestellingen een extra controle uitvoeren, waardoor het wat langer duurt voordat je je code ontvangt. Dit zal nooit langer dan 24 uur duren.

Zolang wij de code nog niet naar je hebben verstuurd, mag je je uiteraard bedenken en je order annuleren. Je hebt 30 dagen bedenktijd, of totdat je je code hebt ontvangen.

Wanneer ontvang ik mijn code?

Bij aankoop van een product dient het bedrag altijd vooruit te worden betaald, je ontvangt vervolgens je bestelling per e-mail. Klopt iets niet in de betaalgegevens? Laat het ons dan weten. Houdt er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor incomplete betalingen. Zorg ervoor dat je genoeg tegoed hebt om de betaling succesvol af te ronden. Incomplete betalingen worden niet vergoed.

De tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld, wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder jouw toestemming wordt gebruikt. Kan slechts één keer worden gebruikt.

Inwisselinstructies

Heb je voor de eerste keer een game key gekocht bij Gamecardsdirect en wil je weten hoe je deze inwisselt? Kies een van onderstaande opties om jouw game key in te wisselen voor Steam of Minecraft Java:

Instructies voor Steam keys via client:

 1. Start de Steam-client en log in met je Steam-account;
 2. Klik linksboven op “Spellen”;
 3. Kies “Product op Steam activeren”;
 4. Volg de instructies op het scherm;
 5. De game is nu klaar voor download!

Instructies voor Steam keys via browser:

 1. Ga naar https://store.steampowered.com/account/registerkey;
 2. Vul in het veld bij “Product Code” de key in die je hebt ontvangen in je mail;
 3. Accepteer de voorwaarden van Steam;
 4. Klik op “Continue”;
 5. De game is nu beschikbaar voor download.

Instructies voor Minecraft keys:

Om je Minecraft Key in te wisselen, ga naar: https://www.minecraft.net/nl-nl/redeem.

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact
Minecraft Java
Minecraft Java €21,75
Veilig bestellen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.