be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Minecraft Java & Bedrock Edition

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Ontdek een fascinerende wereld vol blokken
 • Overleef en kom verder in de game
 • Bouw alles wat je je maar kan bedenken
Meer informatie
€ 29,99

Informatie

Ontdek met Minecraft de bestverkochte game allertijden

Minecraft heeft inmiddels geen uitleg meer nodig, want sinds de release van deze game was deze een instant classic. De game is ontworpen door slechts één persoon en het is de bestverkochte game ooit; hoe cool is dat?! Wereldwijd wordt deze game bejubeld om zijn verslavende mix van “mining” (het vinden van bouwmaterialen en andere zaken) en “crafting” (bouwen met je gevonden materialen en zo verder komen in de game). In de survival-modus van Minecraft word je als speler losgelaten in een wereld die helemaal bestaat uit blokken; in deze wereld moet je zien te overleven door bijvoorbeeld monsters te verslaan die in de nacht uit allerlei hoeken en gaten komen. In de creative-modus van de game kunnen gamers vrij alles bouwen wat ze willen en solo of met vrienden oneindig veel lol beleven.

Creëer en ga op ontdekkingstocht in je eigen Minecraft World

Eén van de meest-unieke spelelementen van Minecraft is dat iedere speler die een nieuwe game start ook daadwerkelijk start in een geheel nieuwe, unieke wereld die aan het begin van een nieuwe game nooit hetzelfde is; dit gegeven betekent ook dat de game Minecraft geen grenzen kent. Je kan nieuwe dingen blijven ontdekken en dit kan zomaar een eeuwigheid duren. Van weelderige grotten tot steile hellingen, de hele game-wereld van Minecraft zit vol met fascinerende landschappen, geheimen, monsters, en nog veel meer.

Speel deze game online met vrienden

Minecraft Realms zorgt ervoor dat het creëren van een nieuwe Minecraft-server voor iedereen te doen is. De dagen van het downloaden van server clients en moeilijk doen zodat je samen met vrienden kan gamen zijn voorgoed voorbij! Minecraft Realms maakt alles lekker simpel en speelbaar. De game Minecraft is nog leuker als je deze samen met vrienden kan spelen; wat heb je eraan als je je eigen Minecraft Wereld hebt opgebouwd en niemand kan deze wereld komen bezoeken? Minecraft Realms biedt je alle mogelijkheden om lekker bij elkaar op bezoek te gaan en zo je eigen Minecraft World nog verder uit te breiden.

Wat is het verschil tussen Minecraft Java en Minecraft Bedrock?

Het verschil tussen Minecraft Java en de Bedrock Edition zal op het eerste zicht niet helemaal duidelijk zijn voor nieuwe spelers van de game, maar het verschil is als volgt:

 • Minecraft Java: dit is de originele versie van de game Minecraft, deze heeft de grootste modding-support. Kortom, deze versie van de game wordt vaak aangepast door de makers of spelers van de game, bijvoorbeeld om de game nog uitdagender te maken.
 • Minecraft Bedrock: de moderne versie van Minecraft is zo gemaakt dat deze speelbaar is op game-consoles en mobiele apparaten. Deze versie heeft ook verschillende spelelementen die niet speelbaar zijn in de Java-versie van Minecraft, zoals de mogelijkheid om maps en skins voor de game te kunnen kopen.

Wanneer je de “Minecraft Java & Bedrock Edition” koopt kan je beide versies van Minecraft gaan spelen op je PC (Windows 10). Overigens is het sowieso niet meer mogelijk om de twee versies van de game los te kopen.

Koop snel, gemakkelijk en vooral veilig de game Minecraft bij Gamecardsdirect!

Om zo snel mogelijk “Minecraft Java & Bedrock Edition” te kunnen spelen op je Windows 10-PC, koop je snel, gemakkelijk en vooral heel veilig deze game card in onze webshop, gamecardsdirect.com, en zo kan je snel je game card-code verzilveren op de website www.minecraft.net!

Omschrijving

Speel Minecraft: Java Edition en Minecraft: Bedrock Edition voor Windows, en speel samen met elke Minecrafter door gewoon te wisselen naar de editie die je vrienden hebben!

Wissel je Minecraft: Java Edition en Minecraft: Bedrock Edition in via de Minecraft.net website. Volg onderstaande stappen om de game te downloaden:

 1. Ga naar https://www.minecraft.net/nl-nl/redeem
 2. Log in op je account of maak een nieuwe;
 3. Ga naar 'Minecraft: Java Edition en Minecraft: Bedrock Edition voor pc inwisselen';
 4. Vul je code in en druk op 'INDIENEN'.

Je hebt een actief Microsoft-account nodig om de code te kunnen inwisselen.

Algemene Voorwaarden

Je recht om aankopen te annuleren en een restitutie te vragen is afhankelijk van het soort product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. De aankoop van digitale producten en digitale content is definitief. Dit betekent dat er in de regel geen refund wordt gegeven, tenzij vereist door lokale wetgeving of leverancier van de specifieke gift- of gamecard. Bij alle andere producten geldt dat je herroepingsrecht vervalt bij het ontvangen van de code. Digitale content die je niet kunt annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: Wallet Top Ups, games, game add-ons, abonnementen, shopping giftcards, beltegoed, prepaid tegoeden en cryptovaluta.

Ik heb de code niet ontvangen binnen 10 minuten

Als je jouw code niet binnen 10 minuten hebt ontvangen, kan het zijn dat de e-mail in je spam folder terecht is gekomen. Check daarom altijd je spam-/reclame-/promotionele folder. Ook kan het zijn dat we bij bepaalde bestellingen een extra controle uitvoeren, waardoor het wat langer duurt voordat je je code ontvangt. Dit zal nooit langer dan 24 uur duren.

Zolang wij de code nog niet naar je hebben verstuurd, mag je je uiteraard bedenken en je order annuleren. Je hebt 30 dagen bedenktijd, of totdat je je code hebt ontvangen.

Wanneer ontvang ik mijn code?

Bij aankoop van een product dient het bedrag altijd vooruit te worden betaald, je ontvangt vervolgens je bestelling per e-mail. Klopt iets niet in de betaalgegevens? Laat het ons dan weten. Houdt er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor incomplete betalingen. Zorg ervoor dat je genoeg tegoed hebt om de betaling succesvol af te ronden. Incomplete betalingen worden niet vergoed.

De tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld, wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder jouw toestemming wordt gebruikt. Kan slechts één keer worden gebruikt.

Inwisselinstructies

Zie op de product afbeelding of bij informatie voor welk platform de game is.

Heb je voor de eerste keer een game key gekocht bij Gamecardsdirect en wil je weten hoe je deze inwisselt? Kies een van onderstaande opties om jouw game key in te wisselen voor Windows 10, Steam of Minecraft Java:

Instructies voor Windows codes via Microsoft store:

 1. Open de Microsoft Store.
 2. Selecteer uw persoonlijke pictogram bovenaan de app en selecteer vervolgens Inwisselcode of cadeaukaarten.
 3. Voer de code van 25 tekens in en selecteer vervolgens Inwisselen. Maak je geen zorgen over koppeltekens, die regelt het systeem voor je.

Instructies voor Steam keys via client:

 1. Start de Steam-client en log in met je Steam-account;
 2. Klik linksboven op “Spellen”;
 3. Kies “Product op Steam activeren”;
 4. Volg de instructies op het scherm;
 5. De game is nu klaar voor download!

Instructies voor Steam keys via browser:

 1. Ga naar https://store.steampowered.com/account/registerkey;
 2. Vul in het veld bij “Product Code” de key in die je hebt ontvangen in je mail;
 3. Accepteer de voorwaarden van Steam;
 4. Klik op “Continue”;
 5. De game is nu beschikbaar voor download.

Instructies voor Minecraft keys:

Om je Minecraft Key in te wisselen, ga naar: https://www.minecraft.net/nl-nl/redeem.

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

  € 38,99
 • pc game pass 3 maanden
  Bezorgd per e-mail

  PC Game Pass - 3 Maanden

  € 29,99
Minecraft-bedrock-java-edition
Minecraft Java & Bedrock Edition €29,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.