be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Minecraft: Minecoins Pack: 3500 Coins

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Minecoins is het in-game geld waar je outfits, textuur pakketten, werelden en meer kunt kopen van de Minecraft Marketplace
 • 3500 Minecoins
 • In te wisselen voor Android, iOS, Nintendo Switch, Xbox One en Windows 10
Meer informatie
€ 19,99

Informatie

De informatie van dit product is niet nog niet in deze taal beschikbaar.

Omschrijving

Gebruikt Minecoins om skins, texturepakketten, kaarten en andere leuke content te kopen die makers uit de Minecraft-
community hebben gemaakt! Ontdek nieuwe manieren om te spelen door in het spel naar de Minecraft-marketplace te gaan,
waar je een voortdurend bijgewerkte bibliotheek van spannende nieuwe Minecraft-content vindt, gemaakt door een community
die geen grenzen stelt aan verbeelding! Als je je Minecoins hebt ingewisseld, worden ze aan je Microsoft-account gekoppeld, zodat jeop al je ondersteunde apparaten met Minecraft toegang hebt tot je Minecoins en aankopen.

Algemene Voorwaarden

Als je je munten hebt ingewisseld, worden ze aan je Microsoft-account gekoppeld, zodat je op al je ondersteunde apparaten met Minecraft toegang hebt tot je munten en aankopen*. *Voor munten is een Minecraft-versie met de Minecraft-marketplace vereist. Er gelden mogelijk uitzonderingen per platform.

Dit product is te gebruiken voor EU Minecraft Bedrock-versies.

Je recht om aankopen te annuleren en een restitutie te vragen is afhankelijk van het soort product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. De aankoop van digitale producten en digitale content is definitief. Dit betekent dat er in de regel geen refund wordt gegeven, tenzij vereist door lokale wetgeving of leverancier van de specifieke gift- of gamecard. Bij alle andere producten geldt dat je herroepingsrecht vervalt bij het ontvangen van de code. Digitale content die je niet kunt annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: Wallet Top Ups, games, game add-ons, abonnementen, shopping giftcards, beltegoed, prepaid tegoeden en cryptovaluta.

Ik heb de code niet ontvangen binnen 10 minuten

Als je jouw code niet binnen 10 minuten hebt ontvangen, kan het zijn dat de e-mail in je spam folder terecht is gekomen. Check daarom altijd je spam-/reclame-/promotionele folder. Ook kan het zijn dat we bij bepaalde bestellingen een extra controle uitvoeren, waardoor het wat langer duurt voordat je je code ontvangt. Dit zal nooit langer dan 24 uur duren.

Zolang wij de code nog niet naar je hebben verstuurd, mag je je uiteraard bedenken en je order annuleren. Je hebt 30 dagen bedenktijd, of totdat je je code hebt ontvangen.

Wanneer ontvang ik mijn code?

Bij aankoop van een product dient het bedrag altijd vooruit te worden betaald, je ontvangt vervolgens je bestelling per e-mail. Klopt iets niet in de betaalgegevens? Laat het ons weten. Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor incomplete betalingen. Zorg ervoor dat je genoeg tegoed hebt om de betaling succesvol af te ronden. Incomplete betalingen worden niet vergoed.

De tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld, wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder jouw toestemming wordt gebruikt. Kan slechts één keer worden gebruikt.

Inwisselinstructies

Hoe wissel je Minecraft Minecoins in?

Het inwisselen van een Minecoins Gift Card is snel en gemakkelijk. Zie hieronder voor instructies over het inwisselen van je Minecoin Gift Card:

 1. Ga naar de Inwisselpagina op de website van Minecraft
 2. Scroll naar de optie "Minecoins inwisselen".
 3. Voer de 25-cijferige code in en klik op 'Verzenden'.
 4. Log in op het Microsoft account dat je gebruikt voor Minecraft en bevestig
 5. De Minecoins worden toegevoegd aan je account. Veel plezier!
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Roblox 50 Gamecard
  Bezorgd per e-mail

  Roblox €50 Gamecard

  € 50,00
f6789548-5c62-8e44-872c-eaf7544ef4e7
Minecraft: Minecoins Pack: 3500 Coins €19,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.