be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Detroit: Become Human

  
Detroit Become Human logo
  
In de game Detroit: Become Human zal de mensheid herontdekt worden.

Reis naar het Detroit van de toekomst, een stad die vol zit met androids, dé technologische ontwikkeling van de toekomst. In deze game kruip je in de huid van drie androids. Jij bepaalt de richting van het verhaal van Detroit: Become Human, zoals in de voorgaande games van ontwikkelaar Quantic Dream (Heavy Rain en Beyond Two Souls).
Detroit Become Human: drie androids

Wat maakt een mens “een mens”?

In het jaar 2038 is de stad Detroit vol van androids die in feite maar één functie hebben: het dienen van de mensheid. Toch zijn de eerste barstjes in deze nieuwe androidmaatschappij al zichtbaar, waardoor het einde van de androids nabij lijkt.

In Detroit: Become Human zal je ondergedompeld worden in een wereld waarin drie verschillende android-personages zien hoe hun wereld langzaam in een chaos verandert. De keuzes die jij maakt in deze game sturen het verhaal. Detroit: Become Human heeft duizenden opties geïntegreerd in de game en de game heeft tientallen ontknopingen, zodat dit spel ook een enorme replay value heeft. Jij bent degene die het verhaal bepaalt en hierbij krijg je heel vrijheid.

Bepaal je eigen rol in het verhaal

Detroit: Become Human illustreert een wereld waarin android-slaven een stad hebben overgenomen en zich ontpoppen tot wezens die de wereld willen verbeteren; ze krijgen te maken met mentale dilemma’s en ook zal je levensbepalende beslissingen moeten nemen.

Ontdek wat “mens zijn” betekent, maar dan vanuit het perspectief van een androïde, en bekijk jouw wereld vanuit het oogpunt van een machine.

Detroit become human android

Detroit become human keuzes

Jouw keuzes bepalen het leven de karakters in de game

In deze uiterst uitgebreide game zitten talloze vertakkingen van het verhaal, zodat je niet alleen in staat voor het lot van de drie android-hoofdpersonages, maar ook zal instaan voor het lot van de stad Detroit.

De namen van de androids zijn Kara, Connor en Markus, en in verschillende verhaallijnen moeten zij het ultieme offer brengen om de stad Detroit te redden van de ondergang, maar het einde kan soms ook het begin betekenen in de Detroit: Become Human…
Bron: PlayStation

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
playstation-network-card-10
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €10

€ 10,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.