be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Uncharted: The Lost Legacy

  
  
  

Bekend verhaal met een twist

Van de developer die PlayStation-gamers de smash-hits The Last of Us en Uncharted 4 bracht komt er nu een nieuw zenuwslopend avontuur dat de belangrijkste elementen van de Uncharted-franchise verenigd en dat zijn avontuur en actie, maar ook coole graphics en geweldige gameplay. Chloe Frazer, de voormalige partner van Uncharted-hoofdkarakter Nathan Drake, is in deze nieuwe Uncharted-game de nieuwe hoofdpersoon van de franchise. Chloe moet in een door oorlog verscheurd India op zoek naar een artefact uit de verre oudheid en dit artefact moet dan ook nog eens uit de handen van een nietsontziendehandelaar gehouden worden.
Om deze missie tot een goed einde te brengen schakelt Choe de hulp in van beroepsmoordenares Nadine Ross, die degene die bekend zijn met Uncharted nog zullen kennen uit deel 4 van de gamereeks. Beide dames reizen door het onherbergzame India en werken ze samen om de mysteries van het artefact te ontrafelen. Het geheimzinnige object zorgt er ook nog eens voor dat de Indiase regio waar Chloe en Nadine zich een weg doorheen moeten banen niet in verval raakt en dus wordt de missie van de twee dames groter dan ze voorheen hadden durven denken…

Chloe Frazer

Chloe wordt beschouwd als een van de populairste personages in de Uncharted-franchise; ze is een bekende schattenjager met een goed gevoel voor humor en ze heeft het hart op de juiste plek, ook haar kennis van archeologische vondsten en improvisatietalent zijn hetgeen haar kenmerken. Chloe als hoofdpersonage doet niet onder voor Nathan Drake. Chloe is minstens even onverschrokken als Nathan Drake en vaak verdienen de oplossingen die Chloe naar voren brengt geen schoonheidsprijs. Ze zou overigens net als Nathan Drake kiezen voor een goed geldbedrag op het moment dat een situatie te hachelijk wordt voor haar.

Nadine Ross

Nadine was gevreesde en vooral meedogenloze leider van de Shoreline in Uncharted 4, ze behoorde tot een Zuid-Afrikaanse paramilitaire organisatie die werd ingehuurd door Rafe Adler, de vijand van Nathan Drake in het vierde deel in de franchise. Nadine zit inmiddels niet meer bij Shoreline, maar is verdergegaan als freelancer. Nadine heeft de kracht om bij iedere klus on top of things te zijn en niet te rusten voordat haar missie voltooid is. Nadine zorgt er altijd voor dat ze in het voordeel is in een missie of een gevecht en weet hiermee hoge ogen te gooien bij diegene die haar inhuren voor wat extra vuurkracht.

Uncharted na Nathan Drake

Uncharted: Lost Legacy is een verbluffende stand-alone game binnen de Uncharted-franchise en is uitgekomen op 23 augustus 2017. Laat ons weten of een Uncharted-game op de PlayStation 4 zonder Nathan Drake hetzelfde is als met.
Bron: PlayStation

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
playstation-network-card-10
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €10

€ 10,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.