be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Dead Island 2

Dead Island 2 Header
In 2011 kwam het zombie-verpletterende spel Dead Island uit, en het werd meteen een fanfavoriet dankzij de parodistische, grimmige actie en de over-the-top attitude. Toen Dead Island 2 in 2014 werd aangekondigd, was men natuurlijk enthousiast! Het was jammer dat de ontwikkeling veel langer duurde dan verwacht, maar eindelijk komt Dead Island 2 in 2023 uit. Deze zombie nam zijn tijd om weer tot leven te komen, en nu kun je hem kopen voor Xbox hie bij Gamecardsdirect, de one-stop gift card shop!

Welkom in Hel-A

De Apocalyps heeft het altijd zonnige California bereikt! Dead Island 2 gaat door waar zijn voorganger is gestopt; geen toevalligheid omdat de eerste Dead Island een succes van jewelste was voor het zombiegenre. Dead Island speelt zich af in een prachtig vormgegeven open-world omgeving waar de schoonheid van de natuur en de bloederigheid van de zombies lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Kortom, de hel en het paradijs kwam nog nooit zo dicht bij elkaar! Enkele maanden na de uitbraak van het zombievirus in Banoi heeft het Amerikaanse leger California onder complete quarantaine geplaatst, waardoor deze Amerikaanse staat een afgesloten gebied is geworden. Van een prachtige, zonnige omgeving is Californië veranderd in een bloederig zombiestrijdveld, zo goed als verlaten, maar vol van bloeddorstige zombies. De personenDeze keer blijft de actie niet beperkt tot het fictieve eiland Banoi: de zombies zijn verhuisd naar de grote stad Los Angeles, die nu toepasselijk Hell-A heet. Deze verandering van setting, gekoppeld aan het feit dat spelers nu uit 6 hoofdpersonages kunnen kiezen, zorgt voor een spannend nieuw modern avontuur. De plaats is enorm, en je krijgt onder andere levensechte plaatsen als Bel Air, Beverly Hills en Hollywood Boulevard te zien. Ze worden echter allemaal geteisterd door zombies, dus je kunt je er maar beter op voorbereiden om je een weg te schieten, te slaan en te stampen!

 

Dead Island 2 - RelaxingDead Island 2 screenshot

Zombies verpletteren in overvloed

Over zombies gesproken, het hele punt van het spel is om ze op de meest spannende manier te doden. Je kunt ze natuurlijk in het hoofd schieten, dat is de klassieke ouderwetse manier om met ze af te rekenen. Het is ook de meest saaie. Waarom niet hun schedels inslaan met een aangepaste honkbalknuppel? Of ze in brand steken? Ze elektrocuteren? Hun ledematen afsnijden en op hun hoofd stampen als ze hulpeloos zijn? Of een grote krachtige zombie kwaad maken en zijn woedende aanvallen de kleinere in de buurt laten vernietigen? In Dead Island 2 is je fantasie de limiet: als je een manier kunt bedenken om zombies uit te schakelen, is de kans groot dat je dat ook kunt. Om eerlijk te zijn, dit spel blinkt uit in het naar boven halen van de meest gewelddadige, sadistische kant van spelers... geweldig als je stress moet verlichten!

In Dead Island 2 kan je met zelfgemaakte wapens de zombie-Apocalyps afwenden, waardoor je in de vetste gevechten, acties en rollenspellen terecht kan komen. De actie in Dead Island 2 loopt van de beroemde Golden Gate Bridge tot de zonnige stranden van Venice Beach, dus je speelveld is enorm.

Het gezelschap van drie

Zoals in alle beste avonturen geldt: hoe meer, hoe beter. Maximaal drie personen kunnen samen spelen en hun personage kiezen uit het beschikbare rooster van 6:

  • Amy - snelle en behendige loopster, ze houdt het hoofd koel in elke situatie. Alsof een zombieplaag een alledaagse gebeurtenis is…
  • Bruno - de hustler, hij houdt zijn verstand bij elkaar en is de tactische doder van de groep. Verwacht veel backstabs!
  • Carla - De monteur, sterk en veerkrachtig, ze is gebouwd als een muur en slaat als een ton bakstenen.
  • Dani - De badass, deze no-nonsense derby roller komt van dichtbij met een flinke dosis brutaliteit.
  • Jacob - De stuntman, de rockster, hij doodt zombies met flair!
  • Ryan - De exotische danser, hij is niet al te snel of sterk, maar kan goed ontwijken en terugslaan.
Amy
Bruno
Carla
Dani
Jacob
Ryan

De multiplayer in Dead Island 2 is niet platformoverschrijdend, maar wel generatieoverschrijdend. Dit betekent dat Xbox en PlayStation gebruikers niet samen kunnen spelen, maar PS4 en PS5 (bijvoorbeeld) wel.

Een leuk spel NIET voor de hele familie!

Als je op zoek bent naar een diepgaand, meeslepend verhaal, dan is Dead Island 2 misschien niet het spel voor jou. Maar als je alleen maar leuke, spannende actie wilt, hoef je niet verder te kijken dan dit spel: het is spannend, het is overdreven grafisch, het is spectaculair, het is gewelddadig en het is over de top! Niet echt een aanrader voor jonge kinderen: de leeftijdsclassificatie is 18 jaar!

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
xbox-gift-card-25
Bezorgd per e-mail

Xbox Gift Card €25

€ 25,00
xbox-gift-card-50
Bezorgd per e-mail

Xbox Gift Card €50

€ 50,00
pc-game-pass-3-maanden
Bezorgd per e-mail

PC Game Pass - 3 Maanden

€ 29,99
playstation-network-card-25
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €25

€ 25,00
dead-island-2-xbox
Bezorgd per e-mail

Dead Island 2 - Xbox Series X|S/Xbox One

€ 69,99
dead-island-2-deluxe-xbox
Bezorgd per e-mail

Dead Island 2 Deluxe Edition - Xbox Series X|S/Xbox One

€ 74,99
dead-island-2-gold-xbox
Bezorgd per e-mail

Dead Island 2 Gold Edition - Xbox Series X|S/Xbox One

€ 89,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.