be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

PlayStation Network Card €25

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Tegoed t.w.v. 25 euro
 • Geschikt voor Belgische accounts
 • Na inwisselen, onbeperkt geldig
Meer informatie
€ 25,00

Informatie

Betaal je PlayStation kaart ter waarde van 25 euro online bij Gamecardsdirect. Kies uit een van de vele betaalmethoden en ontvang de code meteen in je mailbox. Met deze code zet je tegoed op je PlayStation Wallet.

Betaal in de PS Store met een PlayStation Network Card €25

Met de PlayStation Network Card ter waarde van 25 euro waardeer je jouw PlayStation Wallet op met €25. Deze tegoeden worden ook wel Wallet Top Ups genoemd. Je kunt met het PlayStation tegoed veilig online aankopen doen in de PlayStation Store, zonder bankgegevens of creditcards te koppelen aan je account.

Deze PSN Card ontvang je in de vorm van een code in je mailbox. Gebruik de code direct via je PlayStation-console of via je PC om het geld op je eWallet te zetten. Als het tegoed eenmaal is toegevoegd aan je account, is deze onbeperkt houdbaar.

Gebruik je eWallet om aankopen te doen in de Store. Je kunt bijvoorbeeld games kopen die uitsluitend in de PlayStation Store te verkrijgen zijn, uitbreidingen van games aanschaffen, evenals demo’s van nieuwe games. Je kunt ook je tegoed omzetten in in-game currencies, zodat je weer items kunt aanschaffen. De mogelijkheden zijn eindeloos met je PSN-tegoed.

PlayStation Network Card €25 online kopen

Koop Belgische PSN Codes ter waarde van 25 euro bij Gamecardsdirect en ontvang de PSN kaart direct via je e-mail. Voeg makkelijk, veilig en snel geld toe aan je PlayStation Wallet met deze 25 euro PlayStation Wallet Topups. Zo kun jij snel verder gamen, in-game aankopen doen en de nieuwste games toevoegen aan je verzameling.

Bij Gamecardsdirect, the one-stop gift card shop kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week PSN-kaarten kopen.

Let op: Deze PlayStation Codes zijn alleen inwisselbaar met Belgische PlayStation-accounts.

Geef een PlayStation Network Card €25 cadeau

PSN tegoed is ook ideaal als cadeau. Geef de PSN card cadeau aan iemand die een PlayStation console heeft. Je kunt met de Wallet Top Up van PlayStation alle kanten op. Zodra het PlayStation Store tegoed is toegevoegd aan de PSN portemonnee, is het onbeperkt geldig. PSN-tegoed is namelijk te gebruiken voor in-game aankopen zoals in Fortnite en Call of Duty, maar ook om films en andere content te kopen in de PS Store! Je maakt een PlayStation-gamer dus enorm blij met 25 euro PlayStation-tegoed.

Algemene Voorwaarden

Alleen in te wisselen door gebruikers van 18 jaar of ouder met een PSN-account voor volwassenen dat is geregistreerd in België.

PSN-portemonnee-tegoed kan worden gebruikt door de accounthouder (en zijn of haar kinder-familieleden-accounts) om te betalen voor items in de PS Store die beschikbaar zijn voor accounthouders in België.

Het gebruik van de Code is onderhevig aan deze voorwaarden, de servicevoorwaarden, het privacybeleid, de voorwaarden van de tegoedboncode, de voorwaarden voor softwaregebruik en aanvullende content-/servicespecifieke voorwaarden op www.playstation.com/legal/PSNTerms.

Annuleer de aankoop als je deze voorwaarden niet aanvaardt.

Afhankelijk van de geldende lokale wetten kan de Code niet worden ingewisseld voor contant geld, doorverkocht of op andere wijze geruild. De Code wordt niet vervangen indien deze na aankoop verloren gaat, gestolen wordt, beschadigd raakt of anderszins gebruikt wordt zonder jouw toestemming. Kan eenmalig worden gebruikt.

Je hebt een compatibel systeem en een internetverbinding nodig.

PLAYSTATION PLUS:
Mogelijk moet je een extra betaling verrichten om een specifiek PS Plus-abonnement te kopen. 
WAARSCHUWING: PS Plus is een doorlopend abonnement met een terugkerend abonnementsbedrag dat automatisch in rekening wordt gebracht (voor de op dat moment geldende prijs in PS Store) tot het abonnement wordt opgezegd. Als er te weinig tegoed in je portemonnee zit, wordt het bedrag in rekening gebracht via de standaardbetaalmethode van je account. Je kunt PS Plus op elk gewenst moment opzeggen, zodat je abonnement beëindigd wordt aan het eind van de lopende factureringsperiode. 
Games (en hun functies) en voordelen die inbegrepen zijn bij PS Plus zijn onderhevig aan wijzigingen.
Er gelden aanvullende voorwaarden. Raadpleeg https://www.playstation.com/legal/ps-plus-usage-terms/.

PS Plus is alleen beschikbaar voor gebruikers van 7 jaar en ouder en de beschikbaarheid van content en diensten kan afhankelijk zijn van de leeftijd van de gebruiker.

Uitgever vouchercode: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (registratienummer: 06020283), 10 Great Marlborough St, London, W1F 7LP, UK. Deze kaart kan alleen worden ingewisseld bij de uitgever ervan.

“PlayStation Family Mark” en “PlayStation Plus icon” en “PlayStation” zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Sony Interactive Entertainment Inc.

Inwisselinstructies

INWISSELEN WERKT ZO:

 1. Meld je aan op PSN of maak een account op playstation.com.
 2. Ga in de PS Store naar ‘Codes inwisselen’ en voer de 12-cijferige vouchercode (Code) in
 3. Als je met het tegoed van deze Code een PS Plus-abonnement wilt kopen, selecteer je het gewenste abonnement en rond je de aankoop af*.

*Je moet je creditcard-/betaalkaart- of PayPal-gegevens opslaan in je account voor PSN om een maandelijks PS Plus-abonnement te kopen.

Is een PSN Card landgebonden?

Ja, PSN Cards zijn landgebonden, let er bij aankoop van een Playstation Network Card even goed op dat je de juiste landscode besteld. Bij Gamecardsdirect doe je dat eenvoudig door in de rechter bovenhoek op het landsvlaggetje te klikken, je ziet automatisch de artikelen die bij je landskeuze passen. Je kunt je PSN Code dus alleen inwisselen als de landinstellingen van je account overeenkomen met het land waar de PSN Card aan gebonden is. Voor een Nederlands Playstation account heb je dus een Nederlandse voucher nodig.

Hoe lang is mijn PSN Voucher geldig?

Je PSN voucher kun je tot 1 jaar na aankoop inwisselen op je PSN account en de Playstation Store, je hoeft je code dus niet direct in te wisselen. 

Kan ik meerdere Playstation codes tegelijk inwisselen?

Ja dat is mogelijk, als je meerdere Playstation vouchers hebt dan kun je deze samen inwisselen. Je playstation saldo wordt direct aangevuld met de waarde van elke PSN Code, het tegoed wordt bij elkaar opgeteld.

Hoe snel ontvang ik mijn PSN code?

Na voltooien van je order wordt de code direct verstuurd naar het e-mail adres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van de bestelling. Binnen enkele seconden tot enkele minuten heb je je tegoed al binnen! Dag en nacht, 24/7! Wij maken gebruik van een volledig geautomatiseerd leveringssysteem zodat jij direct verder kunt met je favoriete game :) Let wel even op dat je een werkend e-mail adres invult als je je order plaatst. Bij creditcard- en PayPal-betalingen duurt het iets langer vanwege de tweestapsverificatie, lees onze algemene voorwaarden voor meer informatie. Voor een directe levering van je PSN Card adviseren we om iDEAL te kiezen als betaalmethode.

Wat moet ik doen als ik mijn code niet direct heb ontvangen?

Kijk altijd eerst even of de code misschien in je spambox terecht is gekomen. Vind je hem daar ook niet? Neem dan even contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected] Vermeld in de e-mail zoveel mogelijk gegevens over je bestelling. Wij zorgen er dan voor dat je je Playstation code alsnog snel ontvangt.

Ik kan mijn code niet inwisselen:

Controleer even of je de juiste landcode hebt gekocht, neem contact met ons op als je denkt dat je de verkeerde code hebt gekocht. Het komt ook wel eens voor dat het Playstation network overbelast is, probeer je code in te wisselen door met je PSN account in te loggen op Playstation.nl. Als dat ook niet lukt, neem dan even contact op met onze Customer Support.

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Xbox Gift Card €25
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €25

  € 25,00
 • Nintendo eShop Card €25
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €25

  € 25,00
 • Steam Gift Card €20
  Bezorgd per e-mail

  Steam Gift Card €20

  € 20,00
 • Blizzard Gift Card €20
  Bezorgd per e-mail

  Blizzard Gift Card €20

  € 20,00
 • Roblox €20 Gamecard
  Bezorgd per e-mail

  Roblox €20 Gamecard

  € 20,00
PlayStation Plus BE 25
PlayStation Network Card €25 €25,00
Veilig bestellen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.