be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

FIFA 20

  
fifa20 logo
  

Op de E3 2019 gaf EA ons informatie over de nieuwe FIFA 20, die op 27 september 2019 wordt uitgebracht! Waar we het meest enthousiast over zijn, is een nieuwe gamemodus: De Volta Football-stand. Neem je spel mee de straat op en geniet van het spelen op beroemde locaties over de hele wereld. Ben je klaar om FIFA 20 te spelen?

FIFA 20 wordt op 27 september 2019 uitgebracht voor Nintendo Switch, Microsoft Windows, Xbox One en PlayStation 4.

FIFA 20 wordt de 27e editie (zie je wat ze daar gedaan hebben?) van het best verkochte voetbalspel, de eerste editie werd uitgebracht in 1993 (met de titel FIFA International Soccer). Het spel wordt op vrijdag 27 september uitgebracht. Maar je kunt Champions of Ultimate Edition wel vooraf bestellen en drie dagen voor de release spelen! Er zijn drie edities van FIFA 20 beschikbaar:

  • Standard Edition
  • Champions Edition
  • Ultimate Edition
  
fifa20 3 edities
  
Met de Standard Edition (€ 59,99) ontvang je tot 3 FIFA 20 Ultimate Team Rare Gold Packs, met de optie om één ICON-item uit het midden van de versie te kiezen voor 5 FUT-wedstrijden en Special Edition FUT-tenues. Voor degenen die iets meer extra's willen, kun je de Champions Edition (€79,99) kopen. Wanneer je deze game vooraf bestelt, kun je drie dagen van tevoren spelen, tot 12 FIFA 20 Ultimate Team Rare Gold Packs ontvangen, één van de vijf ICON-Items voor 5 FUT-wedstrijden en Special Edition FUT Tenues uit de mid-versie kiezen. Voor de die-hard fans heeft EA de Ultimate Edition (€ 89,99) beschikbaar. Je kunt deze editie vooraf bestellen en drie dagen voor de officiële release spelen. Je ontvangt de FUT 20 Ones To Watch Player Item (niet-verhandelbaar), tot 24 FIFA 20 Ultimate Team Rare Gold Packs, een van de vijf mid-versie ICON Items voor 5 FUT-games en speciale Edition FUT Tenues!
fifa20 volta

Nieuwe spelmodus: Volta Voetbal

De Volta Football-spelstand, als opvolger van de FIFA Street-serie, is echt iets om naar uit te kijken. EA Sports gaat hiermee terug naar de roots van de stedelijke cultuur en creativiteit die het straatvoetbal met zich meebrengt. Bepaal met wie je wilt spelen en ga naar beroemde locaties over de hele wereld, zoals Londen, Amsterdam of Tokio. Je kunt de wereld rondreizen en de mooiste locaties bekijken, perfect voor een potje straatvoetbal!

Je kunt 3v3, 4v4 of 5v5 spelen. Kies ervoor om binnen muren te spelen, of creëer een unieke speler om het hele VOLTA-verhaal door te nemen.

Bedieningselementen en gameplay

De beweging en gameplay is nog meer verbeterd. Wisselen tussen de spelers zal soepeler verlopen en voelt intelligenter aan. Je voelt meer controle over de personages en de balcontrole is nog realistischer.
fifa20 meer controle
fifa20 balcontrole

EA kondigde aan dat A.I. verdediging zal worden vernieuwd, waardoor NPC spelen menselijker in plaats van bovenmenselijke atleten zullen zijn. Ze maken ook fouten. Tijd om dat in je voordeel te gebruiken!

Wat ook beter en realistischer zal zijn, zijn de weersomstandigheden. Het weer kan een negatieve invloed hebben op de grondsnelheid, de nauwkeurigheid van de passes en de kans op blessures. Hebben ze een kijkje genomen bij Pro Evolution Soccer om te zien hoe ze de dynamische weersomstandigheden kunnen verbeteren? We moeten wachten tot het spel om uit te vinden hoeveel invloed het weer daadwerkelijk heeft op je gameplay.

Waar kijk je het meest naar uit? Straatvoetbal, verbeterde besturing of misschien iets anders? Bestel het spel vooraf en krijg vroegtijdig toegang! Je kunt betalen met je Xbox, PSN, EA of Nintendo-saldo. Bestel hier je gamekaart.

Bron: EA SPORTS FIFA

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
ea-origin-gift-card-15
Bezorgd per e-mail

EA Gift Card €15

€ 15,00
ea-origin-gift-card-30
Bezorgd per e-mail

EA Gift Card €30 (2x€15)

€ 30,00
nintendo-eshop-card-15
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €15

€ 15,00
nintendo-eshop-card-50
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €50

€ 50,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.