be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

South Park: The Fractured But Whole

  
  
South Park: The Fractured But Whole is het langverwachte vervolg op de succesgame South Park: The Stick of Truth uit inmiddels alweer 2014. In dit nieuwe avontuur, met een wel heel curieuze titel, ga je wederom als the New Kid op een dolkomisch avontuur met al je South Park favorieten, zoals: Kenny, Cartman, Stan en Kyle.

Het verhaal

Er woedt iets kwaads door de straten van het bergdorpje South Park, een ongekende kracht die echt pure evil is. Ook ontwaakt er een nieuwe kracht om South Park te hulp te schieten in de vorm van een groepje superhelden. Dit wolf-pack van crime fighters staat onder leiding van een nachtelijk roofdier met de naam Coon die South Park wil gaan redden door het kwaad te verdrijven.

Naast het kwaad is er ook nog Professor Chaos, deze verstrooide professor heeft het gemunt op onze jonge superhelden die zich ‘Coon and Friends’ noemen. De superhelden moeten gaan samenwerken om South Park van een wisse ondergang te redden.

De gameplay

Je kan jouw superhelden helemaal customizen van een uniek kostuum tot zijn afkomst en je kan je superkrachten ontwikkelen, zodat je South Park nog beter van dienst kan zijn.

Spelers kunnen wederom een noob besturen, het groentje van de superheldenclub. Als nieuwste superheldenlid van het Coon and Friends team creëer je een hele nieuwe identiteit voor je superheld en bouw je zo een beroemde of juist beruchte reputatie op terwijl je je favoriete dorp probeert te redden van het kwaad. Door South Park te redden van het kwaad kan je een filmcontract binnenslepen; dit tot genoegen van Cartman die van Coon and Friends de grootste superheldenfranchise ooit wil maken.

Een wereld op zich

Dag en nacht zullen nooit meer hetzelfde zijn voor de bewoners van South Park, want zowel de maan als de zon zijn van invloed op de gemoederen van het bergdorp. Er gaat een hele nieuwe wereld open; een wereld waar je alter-ego de boventoon voert en het kwaad weet te bestrijden.

Je Coon and Friends club kan tot dertien leden bevatten, waaronder de enige echte Coon himself. Speel individueel, maar ook als team en verdedig zo South Park tegen een groot kwaad.

South Park: The Fractured But Whole heeft geheel nieuwe gameplay ten opzichte van zijn voorganger; een verbeterd systeem voor het verzamelen van gestolen materialen en je kan de tijd naar je hand zetten in deze game. Verder kies je gekke outfits, maak je voorwerpen en doe je er alles aan om het kwaad altijd een stapje voor te zijn.

Het verdict

The Fractured But Whole heeft minstens twee keer zoveel content als het award-winning eerste deel in deze serie- en gamingfranchise. Verder verdient deze game pluimen voor het trouw blijven aan de serie, wat deze game dé game bij uitstek maakt voor de fans, maar ook gamers die voor de eerste keer een South Park game gaan spelen.

South Park: The Fractured But Whole is uitgekomen op 17 oktober 2017.
Bron: Ubisoft US

Direct bestellen

playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
playstation-network-card-10
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €10

€ 10,00
steam-gift-card-10-us
Bezorgd per e-mail

Steam Gift Card $10 US

€ 12,95
Deze code is te gebruiken in {RegionLock}.
steam-gift-card-50-us
Bezorgd per e-mail

Steam Gift Card $50 US

€ 50,00
Deze code is te gebruiken in {RegionLock}.
nintendo-eshop-card-15
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €15

€ 15,00
nintendo-eshop-card-50
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €50

€ 50,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.