be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Een explosief einde met Total War: Warhammer III

Op 17 februari 2022 zal de videogame “Total War: Warhammer III” uitkomen voor PC. Dit zal de meest geweldige Total War: Warhammer zijn uit de geschiedenis van deze videogame-franchise. Wij kunnen niet wachten tot deze game uitkomt op 17 februari! En jij?

Total War: Warhammer III brengt enorme Warhammer Fantasy legers naar onder andere de PC Game Pass en Steam op 17 februari 2022. Deze nieuwe game zal zonder enige twijfel de grootste Total War: Warhammer-game ooit worden met meer dan zes factions, negen unieke legendarische Lords en bijna ongelimiteerde redenen om deze game opnieuw en opnieuw te spelen.

  • Total War: Warhammer III zal uitkomen voor PC.
  • Krijg de leiding over enorme legers en kom oog-in-oog te staan met enorme demonen en monsters uit de Chaos Realms.
  • Nadat deze game is gelanceerd zal er nog meer content uitkomen in de vorm van add-ons en gratis updates.

Een explosief einde van de franchise

Total War: Warhammer III zal gamers een explosief einde geven wat betreft de Total War: Warhammer-franchise met de favoriete factions van fans, zoals: een besneeuwd Kislev en het spannende Grand Cathay. Vecht je een weg door hordes demonen en monsters uit de Chaos Realms. Wanneer iedere partij probeert om de macht van een stervende god over te nemen, moet je je keizerrijk zo goed mogelijk managen, maar ook ongelooflijke legers leiden, krachtige magie onderzoeken en wapens ontwikkelen om je te verzekeren van glorie op het slagveld.

De grootste Total War-game ooit

Dit moet de grootste Total War: Warhammer ooit worden, omdat deze meer factions dan ooit zal omvatten, maar dit derde deel zal ook een groter videogame-landschap hebben, uitgebreidere mechanieken, een diepere verhaallijn, grote spelsystemen, maar ook nieuwe gevechtstypen. Plan een invasie in de Chaos Realms en vecht in enorme veldslagen tegen Chaos-goden om jezelf te voorzien van vitale artefacten om nog sterker te worden. Vorm een team of vecht tegen Chaos in diverse campaigns. Overigens heeft iedere campaign heeft een unieke verhaallijn met een al even uniek einde.

Speel Total War: Warhammer III via Steam of PC Game Pass

Je kunt Total War: Warhammer III spelen op je PC, via de PC Game Pass of via Steam. Schaf nu de PC Game Pass aan om je game abonnement te activeren, of koop Steam kaarten om je eWallet op te waarderen en de game los aan te schaffen.

Direct bestellen

steam-gift-card-100
Bezorgd per e-mail

Steam Gift Card €100

€ 100,00
xbox-game-pass-ultimate-1-maand
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Ultimate 1 maand

€ 14,99
xbox-game-pass-ultimate-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

€ 38,99
pc-game-pass-3-maanden
Bezorgd per e-mail

PC Game Pass - 3 Maanden

€ 29,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.