be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Fortnite Battle Pass

Fortnite Battle Pass chapter 2

Klik op een van de banners en word meteen doorgestuurd naar de juiste pagina voor het aanschaffen van een Fortnite Battle Pass!

Wist je dat...

Je in Fortnite een Battle Pass kunt aanschaffen om nog meer uit het spel te halen? Dit kun je makkelijk kopen met V-Bucks op de Nintendo, PlayStation, Xbox en iOS apparaten.

Fortnite

Fortnite kan het beste worden omschreven als een van de meest populaire multiplayer shooters op dit moment en met een goede reden. Fortnite is zowel gratis als betaald te spelen, brengt uren speelplezier met zich mee en wordt continu geupdate om het spel spannend houden. In Battle Royale, de klassieke PvP survival spelmodus springen 100 spelers de arena in, een groot eiland met talrijke gebieden. Het doel is om elke speler uit te schakelen binnen een beperkte tijd en natuurlijk zelf in leven te blijven. De Storm, een mist die de map omcirkelt, wordt namelijk steeds groter en verwoest alles in het pad. De laatste speler of groep die overblijft wint!

Fortnite Battle Pass

Fortnite Battle Pass

De Battle Pass is een betaald systeem die in Battle Royale is geïntroduceerd om spelers te belonen voor het spelen tijdens een zogenaamde season. Voor spelers die Fortnite gratis willen spelen bestaat de Free Pass. De Premium Battle Pass is te verkrijgen in de item shop en biedt veel meer mogelijkheden aan spelers. Met elk nieuwe season wordt een nieuwe Battle Pass beschikbaar gesteld.

Een Fortnite Battle Pass kan makkelijk worden aangeschaft met V-Bucks, de in-game valuta van Fortnite. Deze pas kost maar 950 V-Bucks, ongeveer € 10,- in gift card tegoed, maar is zeker 25.000 V-Bucks waard! Een Battle Pass heeft 100 niveaus en bij elk niveau een waardevolle beloning zoals een XP boost, Emotes, skins en nog veel meer. Zo biedt de pas ongeveer 75 tot 150 uren aan extra gameplay, dubbel zo veel challenges om te voltooien én exclusieve content. Klik hier om alle beloningen te zien.

Chapter 2 Seizoen 3 van Fortnite is begonnen!

De Fortnite Seizoen 3 veranderingen zijn groot. De Fortnite map is bijna onherkenbaar, er zijn nieuwe uitdagingen, nieuwe wapens en meer. Het mislukte experiment van het einde van het laatste seizoen heeft de kaart overspoeld, waardoor deze voor de helft onder water staat en als gevolg daarvan zijn er nieuwe interessante ontwikkelingen zoals whirlpools, Haaien, Aquaman en nog veel meer. Wapenveranderingen en nieuwe Marauder NPC's om te vechten zijn slechts het begin.

Suit Up! Het nieuwe thema van Fortnite is water heel veel water en we maken kennis met een aantal nieuwe skins die goed aansluiten op dit thema. Ook met dit seizoen kun je gebruikmaken van een nieuwe Battle Pass. Deze kost 950 V-Bucks waarmee je 100 Tiers aan nieuwe in-game content vrij kunt spelen. Het meest populaire is de Aquaman-skin. Ten minste, dat vinden wij. Maar wij zijn ook beetje DC fans.


Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.