be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

paysafecard classic €100

Direct geleverd
Digitale code
 • Gecertificeerde leverancier
 • In te wisselen bij 1.000+ webwinkels
 • Veilig en Anoniem Online Betalen
Ga niet in op verzoeken waarin wordt gevraagd codes door te sturen.
Gebruik codes NOOIT voor het betalen van boetes, toeslagen of leveringskosten.
Meer informatie
€ 100,00

Informatie

Wil jij veilig en anoniem online kunnen betalen, zonder gedoe? Koop dan eenvoudig en snel een paysafecard van 100 euro bij Gamecardsdirect.com. Door automatische levering ontvang je na het afronden van betaling een e-mail met de paysafe PIN-code. Je kunt direct de paysafecard code gebruiken.

Met paysafe PINs kun je online betalen, of je paysafe-account opwaarderen. Gebruik de prepaid code om online aankopen te doen bij duizenden (web)shops. Gebruik geen creditcard meer, waarbij je gevoelige gegevens moet opgeven online. Betaal anoniem en veilig met paysafecard prepaid kaarten.

Betalen met BanContact of je telefoon voor een paysafecard 100 euro

Koop je paysafecard t.w.v. 100 euro bij Gamecardsdirect. Betaal eenvoudig via BanContact of telefoon. Na het afronden van je bestelling ontvang je *direct de code in je mailbox.

Je hoeft je paysafecard niet meer in een tankstation te kopen, online je paysafecard 100 euro kopen is zó veel makkelijker. Koop paysafecards waar en wanneer jij wilt, met de betaalmethode naar jouw keuze. Om een paysafecard 100 euro te kopen, selecteer je dit product, ga je naar Direct Kopen en vul je jouw e-mailadres in. Kies de betaalmethode en reken verder af. Zo makkelijk is paysafecards kopen nog nooit geweest!

Besteed je €100 paysafecard-tegoed online

Deze paysafecard PINs zijn geschikt voor Belgische accounts. Je kunt deze PINs direct als betaalmethode inzetten bij de door jou gekozen webshop. Kies bij de betaalmethode voor paysafecard en voer de 16-cijferige code in.

Je kunt ook je My paysafe-account tegoed opwaarderen met deze 100 euro paysafe Card. Ga naar jouw My paysafe-account en voeg de 16-cijferige code toe. Zo houd je jouw overzicht over je uitgaven en raak je nooit meer je paysafecard code kwijt. Veilig online betalen wordt steeds belangrijker, je kunt bijvoorbeeld ook je PIN meteen laten blokkeren! Op jouw My paysafecard-account kun je tevens je aankoopgeschiedenis terugzien en mogelijk je geld terugvragen.

paysafecard-100-nl-gamecardsdirect

Koop paysafecard 100 euro bij Gamecardsdirect

Een paysafecard €100 is een makkelijk bedrag om mee te beginnen of kleine aankopen mee te doen. Wil je deze prepaidkaart cadeau doen? Dan de 100 euro paysafecard ideaal! Heb je een grotere aankoop te besteden? Bekijk ons gehele aanbod aan paysafecards hier. Wij hebben de volgende waardes in ons assortiment:

Meer informatie over paysafe en het gebruik van paysafecard PINs? Ga naar onze FAQ-pagina, daar vind je de meest gestelde vragen.

Heb je vragen over het inwisselen van jouw paysafecard 100 euro? Ga naar onze Handleiding voor het Inwisselen van paysafecard PINs.

*Heb je de code niet in je inbox binnen 10 minuten? Kijk voor de zekerheid in je spam-folder. Soms komen de e-mails hierin terecht. Voeg ons toe aan je contacten, dan ontvang je de code de volgende keer gewoon in je inbox. Bij sommige betaalmethoden hanteren wij een handmatige check. Dit doen wij uit veiligheidsoverweging voor jou als klant. Kijk bij onze Betaalmethoden om te zien welke hieraan onderhevig zijn.

Omschrijving

Veilige en eenvoudige online transacties heb je zelf in de hand met een paysafecard twv 100 euro. Met paysafe €100 kun je jouw eWallet opwaarderen en veilig online betalen.

Algemene Voorwaarden

De meeste actuele algemene voorwaarden van Paysafe vind je hier.

Paysafecard prepaid code klanten zonder paysafecard account zijn onderhevig aan een onderhoudsbijdrage van 3 EUR of het equivalent in voucher valuta als hun voucher niet volledig is ingewisseld binnen 30 dagen na aankoop. Deze vergoeding zal maandelijks in rekening worden gebracht totdat het tegoed van de voucher leeg is.

Om problemen voor onze klanten te voorkomen, nodigen wij hen uit om hun codes op hun paysafecard-rekening te laden, waar we alleen een onderhoudsvergoeding aanrekenen als de rekening langer dan 12 maanden inactief blijft.

Voor de distributie van paysafecard-codes is het belangrijk te begrijpen dat de onderhoudsvergoeding wordt berekend vanaf het moment dat de paysafecard-pin is aangevraagd via pin on demand.

Wij willen u er daarom aan herinneren te voorkomen dat codes van tevoren worden geprint en op een later tijdstip aan de klant worden verstrekt. Zorg ervoor dat u alle paysafecard-codes de laatste 29 dagen na het moment van aankoop annuleert.

Voor alle paysafecard-codes die vanaf 1 juli 2022 worden verkocht, wordt de eerste onderhoudsvergoeding 30 dagen later toegepast.

Dit product is enkel te gebruiken voor Belgische accounts. Echter, de paysafe PIN-code kan direct worden gebruikt als betaalmethode bij de betreffende webshop/website. Deze code is niet retourneerbaar. Het recht op retour vervalt bij het ontvangen van de code. Bij elke betaling die in andere valuta wordt aangeboden dan de Euro, wordt de munteenheid omgezet in Euro, in acht houdend de wisselkoersen die op die datum van toepassing zijn.

Bij verlies van de PIN ontvang je geen nieuwe code. Bij vermoeden van fraude, opzettelijke of grove nalatigheid van de klant, kan paysafe ervoor kiezen om het account te blokkeren. Neem in dat geval contact op per telefoon of per e-mail ([email protected]). Vragen over het inwisselen van je code of heb je je code niet binnen 10 minuten ontvangen? Neem contact met ons op via [email protected].

Je recht om aankopen te annuleren en een restitutie te vragen is afhankelijk van het soort product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. In principe geldt dat de aankoop van digitale producten en digitale content definitief is. Dit betekent dat er in de regel geen refund wordt gegeven, tenzij vereist door lokale wetgeving of leverancier van de specifieke gift- of game card. Bij alle andere producten geldt dat je herroepingsrecht vervalt bij het ontvangen van de code. Digitale content die je niet kunt annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: Portemonnee-opwaarderingen, games, game-extra’s, abonnementen, shopping gift cards, beltegoed, prepaid tegoeden en cryptovaluta.

Ik heb de code niet ontvangen binnen 10 minuten

Als je jouw code niet binnen 10 minuten hebt ontvangen, kan het zijn dat de e-mail in je spam folder terecht is gekomen. Check daarom altijd je spam-/reclame-/promotionele folder. Ook kan het zijn dat we bij bepaalde betaalmethodes een extra controle uitvoeren, waardoor het wat langer duurt voordat je je code ontvangt. Dit zal nooit meer dan 24 zijn.

Zolang wij de code nog niet naar je hebben verstuurd, mag je je uiteraard bedenken en je order annuleren. Je hebt 30 dagen bedenktijd, of totdat je je code hebt ontvangen.

Wanneer ontvang ik mijn code?

Bij aankoop van een product dient het bedrag altijd vooruit te worden betaald, je ontvangt vervolgens je bestelling per e-mail. Klopt iets niet in de betaalgegevens? Laat het ons dan weten. Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor incomplete telefonische betalingen. Zorg ervoor dat je genoeg credit op je telefoon hebt om de betaling succesvol af te ronden. Incomplete telefonische betalingen worden niet vergoed.

De tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld. Wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder jouw toestemming wordt gebruikt. Kan slechts één keer worden gebruikt.

Inwisselinstructies

Paysafecard heeft zijn voorwaarden met betrekking tot het inwisselen van Paysafecard-pincodes bijgewerkt. Het is niet langer mogelijk om ze in te wisselen op websites buiten uw landinstellingen (IP-adres). Selecteer het land waarin u zich bevindt.

Daarnaast kunt u vanaf 14 april 2021 alleen nog stortingen aanmaken via uw mijn paysafecard-account. Volg de onderstaande stappen om een storting aan te maken via uw paysafecard-account:

 1. Log in op uw my paysafecard-account;
 2. Gebruik de paysafecard PIN's om uw account op te waarderen;
 3. Ga naar de webshop of website waar u wilt betalen met uw my paysafecard account;
 4. Selecteer mijn paysafecard-account als betaalmethode;
 5. Voltooi de betaling. Dat was het!
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact
Paysafecard-100-be-nl
paysafecard classic €100 €100,00
Veilig bestellen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.