be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

PlayStation Plus 12 maanden

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Extra voordelen voor PS Plus-leden
 • Online abonnement voor 365 dagen
 • Enkel geschikt voor Belgische accounts
Meer informatie
€ 59,99

Informatie

 • Koop uw PS Plus card van 3 maanden online bij Gamecardsdirect;
 • Na het afronden van je bestelling ontvang je onmiddellijk een PlayStation Plus Card waarmee je direct 90 dagen lang toegang krijgt tot het PlayStation Network;
 • Profiteer van de vele extra's die PlayStation Plus te bieden heeft;
 • Ontvang maandelijks twee gratis nieuwe games;
 • Profiteer van exclusieve ledenkortingen;
 • Deze kaart is geldig tot 1 jaar na aankoopdatum!

Wat zijn de voordelen van een PS Plus 3 Maanden Lidmaatschap?

Met een PlayStation Plus kaart 90 dagen krijg je 3 maanden toegang tot al het moois dat het PlayStation Netwerk heeft te bieden. Als lid van PlayStation Plus kun je genieten en profiteren van de vele extra's die het PS Network heeft te bieden. Je ontvangt maandelijks twee GRATIS games, je krijgt exclusieve kortingen op de nieuwste games en add-ons en je krijgt bovendien als eerste toegang tot nieuwe games en officiële demo's. Daarnaast krijg je 1GB extra opslagruimte waar je al deze extra's kunt opslaan. Zeg nou zelf, welke gamer wil dat nu niet?

PlayStation Plus kaart 3 Maanden kopen

Een PS Plus Card van 3 maanden kun je snel, veilig en betrouwbaar via onze webwinkel kopen! Naast PS Plus kaarten van 90 dagen verkopen wij ook PlayStation Plus kaarten van 365 dagen. Een PS Plus kaart kopen is super eenvoudig:

 1. Leg de PS Plus kaart - 90 dagen in het winkelwagentje;
 2. Maak een keuze uit één van de vele betaalopties en selecteer deze;
 3. Ga akkoord met de voorwaarden;
 4. Betaal de PS Plus kaart met één van de vele betaalopties zoals bijvoorbeeld iDeal of Mister Cash en enkele seconden later ligt de PS Plus code al in je inbox.

Hoe kan ik mijn PS Plus kaart activeren?

Een PS Plus kaart activeren is heel simpel en wijst zich in principe vanzelf uit. Activeer je de PlayStation Plus kaart echter voor de eerste keer dan kun je daar wellicht wat hulp bij gebruiken. In dat geval valt het aan te raden om onze handleiding te raadplegen.

Omschrijving

3 Maanden Lidmaatschap: Til gamen naar een hoger niveau. Word vandaag nog lid van PlayStation®Plus.

Voeg je bij een wereldwijde community van spelers. Ontdek nieuwe gamingmogelijkheden. Profiteer van exclusieve voordelen voor leden.

Til je PlayStation®-ervaring naar een hoger level met PlayStation® Plus

Je kunt jouw bestelling binnen 14 dagen na levering van het voucher met code annuleren. Je ontvangt dan het aankoopbedrag terug. Voor annulering en terugbetaling kun je contact met ons opnemen via ons e-mailadres [email protected], telefoonnummer (+31)(0)45 549 1391 of postadres Beersdalweg 93, 6412PE Heerlen.

Annuleren van je aankoop

Je kunt jouw bestelling binnen 14 dagen na levering van de voucher met code annuleren. Je ontvangt dan het aankoopbedrag terug.

Voor annulering en terugbetaling kun je contact met ons opnemen via ons e-mailadres [email protected], telefoon (+31)(0)45 549 1391 of postadres Beersdalweg 93, 6412 PE Heerlen.

Code niet ontvangen?

Heb je jouw code niet binnen 10 minuten ontvangen, check voor de zekerheid je spam folder, promotionele folder of je tabblad ‘Overige Berichten’. Het kan zijn dat de e-mail daar terecht is gekomen.

Voor sommige betaalmethoden hanteren wij een extra check. Houd er daarom rekening mee dat het wat langer duurt voordat je je bestelling ontvangt. Dit is het geval bij:

 • PayPal-betalingen (maximaal 24 uur);
 • Creditcard-betalingen (maximaal 24 uur).

Voor meer informatie over het inwisselen van je PSN Card, ga naar onze Handleiding.

Algemene Condities

De verstrekker van de tegoedboncode: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (bedrijfsnummer 06020283), 10 Great Marlborough Street, Londen W1F 7LP, VK. Alleen te verzilveren bij de verstrekker door gebruikers met een Sony Entertainment Network-account (SEN-account) dat is geregistreerd in België. Servicevoorwaarden, privacybeleid, de algemene voorwaarden voor tegoedboncodes, gebruiksvoorwaarden voor software en specifieke aanvullende voorwaarden voor de content/diensten zijn van toepassing. Zie www.playstation.com/legal/PSNTerms. Doe geen aankoop als je niet akkoord gaat met de voorwaarden. Gebruikers moeten 7 jaar of ouder zijn. Gebruikers jonger dan 18 jaar dienen toestemming van hun ouders te hebben om een account te maken en toestemming van degene die de rekening betaalt om de tegoedbon te kunnen verzilveren. PlayStation®Plus-content/-diensten zullen variëren naargelang de leeftijd van de gebruiker die de tegoedbon verzilvert. Online features van specifieke games mogen na kennisgeving binnen een redelijke termijn worden geannuleerd. De games die bij het abonnement horen, kunnen veranderen. Beschikbaarheid van service niet gegarandeerd. WAARSCHUWING: DIT IS EEN DOORLOPEND ABONNEMENT. Looptijd: tot het abonnement wordt geannuleerd; De factureringsfrequentie: elke maand, elke 3 maanden of jaarlijks (zoals afgebeeld). Factuurbedrag: PS Store-prijs op betalingsdatum. Betaling wordt afgeschreven van je PSN-portemonnee. De eerste betaling vindt plaats aan het eind van de eerste periode, geteld vanaf de datum van verzilvering (Opmerking: dit is mogelijk meer dan je voor de tegoedboncode hebt betaald). Latere prijswijzigingen worden per e-mail medegedeeld. Als je portemonnee vereiste onvoldoende saldo bevat, wordt het vereiste saldo in rekening gebracht via de betaalmethode die is geregistreerd bij je SEN-account (indien beschikbaar). Je kunt het abonnement op elk moment annuleren. Het loopt dan door tot het einde van de desbetreffende factureringsperiode. Je ontvangt geen restitutie voor gedane betalingen. Internetverbinding vereist. Tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld; kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld; wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder jouw toestemming wordt gebruikt; kan slechts één keer worden gebruikt.

De verkoper treedt op als agent namens de verstrekker.

Inwisselinstructies

Zo verzilver je jouw PS Plus code in en activeer je je PlayStation Plus abonnement:
 1. Meld je aan bij PlayStation®Network. Heb je nog geen account? Maak dan een account aan op playstation.com.
 2. Ga naar de PlayStation®Store op je console of via onze website.
 3. Selecteer de optie 'Codes inlossen' (voor PS Vita tik je eerst op het pictogram Opties onder aan het scherm).
 4. Voer de 12 tekens van je tegoedboncode in en selecteer Doorgaan.
 5. Volg de instructies op het scherm om je tegoedboncode in te wisselen.

Deze tegoedboncode is verstrekt door Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited (met bedrijfsnummer 06020283), 10 Great Marlborough Street, Londen W1F 7LP, Verenigd Koninkrijk. De verkoper treedt op als agent namens de verstrekker. De volledige voorwaarden zijn van toepassing: www.playstation.com/legal/PSNTerms.

Meer weten over hoe je jouw PlayStation Network Card in kunt wisselen? Ga naar onze Handleiding voor het inwisselen van PSN Cards.

Na het inwisselen van de Giftcard code is het niet mogelijk om deze om te zetten naar een ander account. Je kunt natuurlijk wel altijd iemand blij maken met een nieuwe ongebruikte PS Plus abonnement. Vul bij het plaatsen van je bestelling het e-mail adres in van de persoon die jij wilt verrassen!

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • PlayStation Network Card €10
  Bezorgd per e-mail

  PlayStation Network Card €10

  € 10,00
 • PlayStation Network Card €20
  Bezorgd per e-mail

  PlayStation Network Card €20

  € 20,00
 • PlayStation Network Card €50
  Bezorgd per e-mail

  PlayStation Network Card €50

  € 50,00
 • nintendo switch online 12 maanden family
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo Switch Online 12 maanden Familie

  € 34,99
 • Xbox Game Pass 6 maanden
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Game Pass 6 maanden

  € 59,99
 • Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

  € 38,99
 • PlayStation Plus 3 maanden
  Bezorgd per e-mail

  PlayStation Plus 3 maanden

  € 24,99
Direct Kopen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.