be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Roblox €10 Gamecard

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Verzilver je Roblox kaart voor een 3 maanden premium-abonnement
 • Converteer je Roblox kaart naar 800 Robux tegoed
 • Digitale Roblox-cadeaubon van €10 [inclusief gratis virtueel item]
Meer informatie
€ 10,00

Informatie

 • Een volledige maand Robux wordt direct op je account gestort wanneer je je abonnement vernieuwt of hebt aangeschaft;
 • Je krijgt 10% meer Robux bij aankoop van officiële Robux-pakketten op Roblox;
 • Betere uitbetalingen op item verkoop en in-game verkoop in vergelijking met niet-abonnees, wanneer je Robux inruilt voor echt geld via het Developer Exchange systeem;
 • De mogelijkheid om items te ruilen met andere spelers;
 • Een nieuw Premium-icoontje zal worden weergegeven naast je gebruikersnaam in-game en in heel Roblox.

Roblox 3 maanden premium lidmaatschap

Met een €10 Roblox kaart kan je een 3 maanden Roblox premium-abonnement aanschaffen (voorheen heette dit abonnement Builders Club). Wanneer je een subscription hebt gekocht of vernieuwd, krijg je toegang tot veel Roblox voordelen. Bij Gamecardsdirect heb je de mogelijkheid om ook een Roblox 6 maanden lidmaatschap te kopen voor 20 euro. Met 6 maanden lidmaatschap kun je uiteraard langer gebruik maken van alle voordelen dat premium lidmaatschap te bieden heeft, eventueel spendeer je 10 euro voor een 3 maanden lidmaatschap en het resterende bedrag aan Robux in-game credits.

Roblox zegt zelf dat het nog meer voordelen te willen toevoegen aan de Premium lidmaatschap om de community te voorzien van optimale speel plezier.

Wat voor soort spel is Roblox?

Roblox is een online gaming platform voor de jonge gamers onder ons en heeft meer dan 15 miljoen spellen! Alle games worden gemaakt door Roblox gebruikers. Het is een geweldig platform voor jonge gamers om te spelen, te socialiseren, te creëren en zichzelf te ontplooien. En naast het spelen van spellen, kun je ook proberen om zelf een spel te maken met behulp van de gratis creation-engine in Roblox! Deze app is beschikbaar op Android-apparaten in de Google Play Store, Apple-apparaten in de App Store en op je Xbox One en Windows PC via de Microsoft Store.

Robux in-game credits

Robux is een virtuele valuta op Roblox waarmee je items kunt kopen zoals kleding voor je avatar of andere upgrades. Het is ook mogelijk om speciale abilities te kopen wanneer je in bepaalde games zit in Roblox.

 • Robux € 10 kaart = 800 Robux;
 • Robux € 20 kaart = 1700 Robux.

Algemene Voorwaarden

Deze kaart kan slechts één keer worden ingewisseld op www.roblox.com voor Roblox-tegoeden, die alleen mogen worden gebruikt voor het verkrijgen van bepaalde producten en diensten op www.roblox.com. Beschikbaarheid en prijzen van producten en diensten zijn onderhevig aan wijzigingen en leeftijdsrestricties  kunnen van toepassing zijn. Om deze kaart in te wisselen en Roblox-tegoeden te gebruiken, moet u toegang tot het internet hebben, zich registreren voor een Roblox-account en de Robox-websitevoorwaarden accepteren. Gedeeltelijke inwisseling is niet toegestaan. Deze kaart kan niet ingewisseld worden voor geld of tegoeden, behalve wanneer dit wettelijk vereist is. Doorverkoop is ten strengste verboden. Koop niet als de PIN-code is afgekrast. De kaart is ongeldig waar deze wettelijk verboden is. Roblox is niet verantwoordelijk als deze kaart wordt gebruikt zonder uw toestemming of als deze verloren, gestolen, beschadigd of vernietigd raakt. Een kaart verkregen door fraude wordt niet gehonoreerd. Voor minimale systeemvereisten en meer informatie, waaronder hoe u het saldo van uw cadeaubon kunt bepalen, gaat u naar www.roblox.com of neemt u contact met ons op via www.roblox.com/support.

© 2020 Roblox Corporation. Alle rechten voorbehouden. Alle getoonde handelsmerken zijn eigendom van Roblox Corporation.

Houd er rekening mee dat deze Algemene Voorwaarden een aanvulling vormen op de algemene gebruiksvoorwaarden van www.roblox.com. Alle bepalingen van de algemene gebruiksvoorwaarden zijn ook van toepassing op de cadeaubonnen, tenzij in deze Algemene Voorwaarden anders wordt vermeld.

Inwisselinstructies

Verzilveringsinstructies

 1. Ga naar Roblox.com/redeem
 2. Log in of maak een account
 3. Voer je pincode in op de website.
 4. Geef je tegoed uit aan Robux en meer!
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • PlayStation Network Card €10
  Bezorgd per e-mail

  PlayStation Network Card €10

  € 10,00
 • Xbox Gift Card €10
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €10

  € 10,00
 • Nintendo eShop Card €15
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €15

  € 15,00
 • Steam Gift Card €10
  Bezorgd per e-mail

  Steam Gift Card €10

  € 10,00
 • Blizzard Gift Card €20
  Bezorgd per e-mail

  Blizzard Gift Card €20

  € 20,00
 • Minecraft: Minecoins Pack: 1720 Coins
  Bezorgd per e-mail

  Minecraft: Minecoins Pack: 1720 Coins

  € 9,99
Roblox Robux - 10 euro - BE
Roblox €10 Gamecard €10,00
Veilig bestellen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.