be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

RuneScape Card €7,50

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Koop in-game items of neem een abonnement
 • Sluit je aan bij de RuneScap gaming community van momenteel 11,5 miljoen spelers
 • Koop obligaties, wapens, skills, uitrusting en nog veel meer
Meer informatie
€ 7,50

Informatie

 • Runescape Gift Card t.w.v. 7,50 voor Belgische accounts;
 • Te gebruiken om RuneScape Game Credits aan te schaffen;
 • Koop in-game items, of een abonnement;
 • Betaal makkelijk en veilig zonder creditcard;
 • Code geldig tot 1 jaar na aankoop.

Wat is RuneScape?

RuneScape is een MMORPG (Massive Multiplayer Online Role-Playing Game); het is dus een game die je met een groot aantal spelers tegelijk kan spelen. Samen moet je vijanden verslaan en nog andere strategische acties ondernemen om overwicht te hebben in deze game. Op dit moment heeft RuneScape een gaming community van zo’n 11,5 miljoen spelers en dit aantal breidt zich nog steeds uit. Wil jij ook onderdeel worden van de actie?

Wat kan je zoal doen met een €7,50 Card van RuneScape?

Met een kaart van RuneScape kan je in-game producten kopen, zoals: obligaties, wapens, skills, gear, en nog veel meer om jouw gaming experience naar een hoger level te brengen. Ook kan je met deze 7,50 euro RuneScape Card een abonnement nemen, zodat jij je bij de actie van deze MMORPG kan voegen. Game on!

Hoe kan je deze RuneScape kaart t.w.v. 7,50 euro verzilveren?

Ga naar de website van RuneScape België, bijvoorbeeld door hier te klikken. Log in op je RuneScape account en vul de code in waardoor je het bedrag van 7,50 euro kan uploaden in je account. Met dit nieuwe bedrag kan je in-game zaken aanschaffen in de game, maar je kan er ook een abonnement mee afsluiten.

Voor welke RuneScape accounts is deze kaart geschikt?

Deze kaart kan alleen gebruikt worden in combinatie met een Belgisch RuneScape-account. Het is dus niet mogelijk deze kaart te gebruiken op een account buiten België.

Welke varianten van deze RuneScape kaart kan je kopen bij Gamecardsdirect?

Wij verkopen twee verschillende varianten van dit type kaart in onze webshop, namelijk 7,50 euro en 20 euro. Kies de kaart die het beste bij jouw wensen past en begin gelijk met een hele nieuwe RuneScape game-ervaring.

Omschrijving

Reis af naar de middeleeuwse fantasywereld van Gielinor en beleef samen met miljoenen andere spelers het grootste avontuur ooit! RuneScape is een pionier onder de MMORPG's en direct te spelen in je internetbrowser. Vecht tegen hordes monsters, voltooi lange, epische missies en maak miljoenen nieuwe vrienden.

Gebruik de RuneScape Gift Card € 7,50 om RuneScape Coins te kopen, Bonds of een Membership. Bij een RuneScape Gift Card van 7,50 euro kun je:

 • Een membership kopen, of;
 • Een membership in combinatie met keys en Hearts of Ice, of;
 • Een membership in combinatie met bond(s) of;
 • Een membership in combinatie met Old School Bond, of;
 • RuneCoins in combinatie met Keys en Hearts of Ice, of;
 • RuneCoins.

Annuleren van je aankoop

RuneScape Gift Cards zijn niet retourneerbaar. Als de code is verstuurd, vervalt je retourrecht. De aankoop van digitale producten en digitale content is definitief. Dit betekent dat er in principe geen refund wordt gegeven, tenzij vereist door lokale wetgeving of leverancier van de gift- of gamecard. Je kunt deze aankopen in de regel niet annuleren, omdat je rechtstreeks toegang krijgt tot de content. Je herroepingsrecht vervalt bij het ontvangen van de code.

Code niet ontvangen?

Heb je jouw code niet binnen 10 minuten ontvangen, check voor de zekerheid je spam folder, promotionele folder of je tabblad ‘Overige Berichten’. Het kan zijn dat de e-mail daar terecht is gekomen.

Voor sommige betaalmethoden hanteren wij een extra check. Houd er daarom rekening mee dat het wat langer duurt voordat je je bestelling ontvangt. Dit is het geval bij:

  PayPal-betalingen (maximaal 24 uur);
 • Creditcard-betalingen (maximaal 24 uur);
 • SoFort-betalingen (1-3 werkdagen).
 • Vragen?

  Ga voor de meest gestelde vragen naar onze FAQ-pagina. Wil je stap voor stap uitleg voor het inwisselen van jouw RuneScape Gift Card? Ga naar onze Handleiding.

Algemene Condities

BELANGRIJK - LEES DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN

Digitale pincodes (de 'PIN') mogen alleen op de website www.runescape.com worden verzilverd. Met een PIN kun je een lidmaatschap en/of in-game content voor Runescape® kopen ter waarde van het bedrag dat wordt vermeld op het aankoopbewijs en op de datum dat je de PIN verzilvert (afhankelijk van netwerk- en serverbeschikbaarheid). De PIN blijft zolang Jagex RuneScape aanbiedt geldig. De waarde van een lidmaatschap en in-game content voor RuneScape kunnen in de toekomst veranderen. Bepaalde functies in RuneScape zijn alleen beschikbar voor spelers vanaf een bepaalde leeftijd. Voor het spelen van RuneScape is een internetverbinding vereist. De kosten hiervan zijn voor jouw rekening. Je computer moet voldoen aan bepaalde minimale systeemvereisten om RuneScape te spelen. Deze vereisten kunnen in de toekomst veranderen. Voor het verzilveren van de PIN moet je de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid accepteren. Deze zijn beschikbaar op runescape.com en je gebruik van RuneScape is onderhevig aan deze voorwaarden. Jagex behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden zonder voorafgaande melding te wijzigen. De volledige waarde die staat vermeld op het aankoopbewijs wordt in mindering gebracht wanneer je de PIN verzilvert. Het is niet mogelijk om een deel ervan te verzilveren. Jij bent verantwoordelijk voor eventueel oneigenlijk gebruik van de PIN. Met uitzondering van situaties waarin dit wettelijk verplicht is, kan de waarde van de PIN niet worden ingewisseld voor contanten of een equivalent hiervan. Ook heeft de PIN geen afkoopwaarde, kan deze niet worden geruild en wordt deze niet vervangen of vergoed bij verlies, diefstal, vernietiging of gebruik zonder toestemming. In jurisdicties waar deze bij wet verboden of beperkt is, is de PIN ongeldig. Jagex behoudt zich het recht voor om gebruikersaccounts voor RuneScape zonder voorafgaande mededeling te sluiten en om de verwerking van op frauduleuze wijze verkregen of gebruikte PIN's te weigeren. Jagex biedt geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot de PIN of RuneScape, en wijst voor zover wettelijk toegestaan alle garanties van de hand. De enige beschikbare oplossing is vervanging van de PIN. Door de PIN te verzilveren ga je akkoord met deze voorwaarden. Kijk voor meer informatie over de PIN op www.runescape.com. Uitgegeven door Jagex Ltd.

© 2017 Jagex Limited. Alle rechten voorbehouden. Jagex, RuneScape en alle bijbehorende logo's zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van Jagex Limited in het Verenigd Koninkrijk en/of andere landen.

Inwisselinstructies

Is dit de eerste keer dat je een RuneScape Gift Card koopt? Zo wissel je jouw code in:

 1. Ga naar de website van RuneScape via deze link;
 2. Log in met je RuneScape-account;
 3. Voer de code in die je via e-mail van ons hebt ontvangen;
 4. Volg verdere instructies om het tegoed op je account te zetten;
 5. Zodra het tegoed is bijgeschreven, kun je in-game aankopen doen en/of member worden!

Voor een uitgebreide handleiding, klik hier.

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • PlayStation Network Card €10
  Bezorgd per e-mail

  PlayStation Network Card €10

  € 10,00
 • Nintendo eShop Card €15
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €15

  € 15,00
 • EA Origin Gift Card €15
  Bezorgd per e-mail

  EA Origin Gift Card €15

  € 15,00
 • Steam Gift Card €10
  Bezorgd per e-mail

  Steam Gift Card €10

  € 10,00
 • League of Legends €10
  Bezorgd per e-mail

  League of Legends €10

  € 10,00
 • Blizzard Gift Card €20
  Bezorgd per e-mail

  Blizzard Gift Card €20

  € 20,00
 • Blizzard Gift Card 50
  Bezorgd per e-mail

  Blizzard Gift Card €50

  € 50,00
 • RuneScape Card €20
  Bezorgd per e-mail

  RuneScape Card €20

  € 20,00
Direct Kopen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.