be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Steam Gift Card $25 US

Direct geleverd
Digitale code
 • Steam biedt games aan voor PC, Mac en Linux
 • In te wisselen op een Amerikaans Steam account
 • Koop full games, add-ons, extra’s, en nog veel meer in de webwinkel van Steam!
Ga niet in op verzoeken waarin wordt gevraagd codes door te sturen.
Gebruik codes NOOIT voor het betalen van boetes, toeslagen of leveringskosten.
Meer informatie
€ 25,00
Deze code is te gebruiken in Amerika.

Informatie

 • Door gebruik te maken van deze kaart kan je je account opwaarderen met 25 dollar.
 • Koop full PC games, add-ons, extra’s en nog veel zaken in de USA Steam Webshop.
 • Je ontvangt de door jou aangekochte code meteen per e-mail.
 • Gebruik deze kaart tot 1 jaar na de aankoopdatum.

Wat is Steam USA precies?

Het Amerikaanse Steam platform kan je vergelijken met het Europese platform, alleen kan de content deels verschillen. Koop op Steam nieuwe, maar ook classic PC games. Daarnaast kan je uitbreidingen en extra’s kopen. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het vinden in de enorme gamebibliotheek van Steam.

Een Steam 25 dollar Card, waarvoor kan je deze gebruiken?

Met een Amerikaanse Gift Kaart van 25 dollar kan je je Steam-account opwaarderen met een totaalbedrag van 25 dollar. In de Amerikaanse Steam webshop koop je volledige PC games, uitbreidingen en andere digitale gameproducten. Ga er kijken en laat je overtuigen door het enorme aanbod!

Welke varianten van de Steam Cadeaukaart zijn er te koop in jullie webwinkel?

In de webshop van Gamecardsdirect verkopen we 7 varianten van de Steam Cards USA, t.w. 5, 10, 20, 25, 50, 60 en 100 dollar. In onze webshop kan je ook de Europese versies kopen van de Gift Cards van Steam. Je kan een Steam Card uit Europa gebruiken op een account uit de VS, de euro’s worden dan omgezet naar Dollars, let daarom wel op de wisselkoers.

Koop jouw gamecards in onze webshop, maar hoe doe je dat?

Gamecardsdirect staat simpel, snel en betrouwbaar. Wanneer je bij ons koopt volg je de volgende stappen: Kies de card die je wilt kopen. Vul jouw gegevens in en geef akkoord op de aankoopvoorwaarden. Betaal voor jouw bestelling. Ontvang jouw code in jouw mailbox.

Algemene Voorwaarden

Je recht om aankopen te annuleren en een terugbetaling te vragen hangt af van het type product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. In principe is de aankoop van digitale producten en digitale inhoud definitief. Dit betekent dat er geen restitutie zal worden gegeven, tenzij anders vermeld door de lokale wetgeving of onze leverancier van de gekochte cadeau- of gamecard.

Geen codes ontvangen?

Heb je jouw codes niet binnen 10 minuten ontvangen? Houd er rekening mee dat het wat langer kan duren als je een andere betaalmethode gebruikt, zoals PayPal.

Het is ook mogelijk dat uw e-mail met de code in de spam-folder of de commerciële map staat. Staat de e-mail niet in een van deze folders? Neem gerust contact met ons op.

Houd er rekening mee dat we de informatie niet langer dan 30 dagen bewaren, dus zorg ervoor dat je daarom binnen deze periode contact met ons opneemt!

Moeilijkheden met het verzilveren van je code?

Balen als je problemen hebt met het inwisselen van de code. Zorg ervoor dat de website deze codes accepteert als betaalmethode. Mocht je nog steeds problemen ondervinden, neem gerust contact met ons op.

Heb je vragen over onze digitale producten?

Als je verder vragen hebt over onze producten, kijk op onze FAQ-pagina voor veelgestelde vragen voorzien van antwoord. Staat je vraag er niet bij? Ook dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Inwisselinstructies

Wissel je US Steam-Cadeaukaart in om tegoed toe te voegen aan je Steam-portemonnee. Zo waardeer je jouw Steam-tegoed op:

 • Log in op jouw Steam-account;
 • Ga naar je Accountgegeves en kies voor Geld toevoegen aan je Steam-portemonnee;
 • Kies rechts voor de optie Steam-cadeaukaart of -portemoneecode inlossen;
 • Vul de code in het lege veld in en klik op doorgaan;
 • Volg de verdere instructies en voíla, je hebt tegoed op je Steam Wallet!
 • Heb je hulp nodig bij het inwisselen? Kijk in onze Handleiding Steam-code inwisselen. Hier staat stap voor stap beschreven hoe je jouw code kunt inlossen, voorzien van afbeeldingen.

  Heb je andere vragen met betrekking tot je Steam-code? Kijk eens op onze FAQ-pagina, hier staan de meest gestelde vragen voorzien van antwoord.

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact
Steam25-dollar
Steam Gift Card $25 US €25,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.