be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Utomik 3 maanden

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Ongelimiteerd PC-gamen
 • Jouw favoriet games
 • Voor liefhebbers van AAA classics, indie, casual, retro, avontuur en kinderspellen!
Meer informatie
€ 18,00

Informatie

 • Met deze kaart kan je 3 maanden lang gebruikmaken van de Utomik-gamingdienst.
 • Met Utomik heb je toegang tot honderden verschillende PC-games, zowel single-player als multiplayer. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding.
 • Gamecardsdirect biedt veel verschillende betaalopties om voor jouw 3 maandenkaart te betalen.
 • Ontvang meteen jouw kaart per e-mail.
 • Deze kaart is geldig tot 1 jaar na aankoopdatum.

Wat kan je doen met een Utomik 3 maanden kaart?

Met een abonnementskaart van 3 maanden kan je gebruik gaan maken van een enorme bibliotheek aan PC videogames, variërend van singleplayer games tot multiplayer games. Er is voor iedereen wat wils in de game database van Utomik. Je kan terwijl je de game uit de database haalt meteen beginnen met gamen, dus geen ellenlange downloadtijden of een computer die uitpuilt van de software die je niet meer gebruikt.

Hoe kan je jouw Card activeren?

Ga naar www.utomik.com/redeem en vul hier jouw gekochte code in en klik op Redeem this code. Na het succesvol inwisselen van je code kan je gelijk gaan gamen.

Hoe kan je een 3 maanden kaart aanschaffen?

Een 3 maanden kaart van Utomik aanschaffen bij Gamecardsdirect is heel snel, simpel en vooral veilig. Je doet het als volgt:

 1. Ga naar het product dat je wilt aanschaffen en leg deze in je digitale winkelmandje.
 2. Vul enkele gegevens in.
 3. Kies voor één van de vele betaalopties die wij aanbieden in onze webshop.
 4. Rond jouw order af en ontvang meteen jouw code in je e-mail. Dat is wel zo handig!

Welke varianten van de Utomik Game Card verkopen wij in onze webshop?

Er zijn 3 varianten van dit type gamecards, te weten 3 maanden, 6 maanden en 12 maanden. Kies de kaart die het beste bij jou past.

Algemene Voorwaarden

Je recht om aankopen te annuleren en een restitutie te vragen is afhankelijk van het soort product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. In principe geldt dat de aankoop van digitale producten en digitale content definitief is. Dit betekent dat er in de regel geen refund wordt gegeven, tenzij vereist door lokale wetgeving of leverancier van de specifieke gift- of game card. Bij alle andere producten geldt dat je herroepingsrecht vervalt bij het ontvangen van de code. Digitale content die je niet kunt annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: Portemonnee-opwaarderingen, games, game-extra’s, abonnementen, shopping gift cards, beltegoed, prepaid tegoeden en cryptovaluta.

Ik heb de code niet ontvangen binnen 10 minuten

Als je jouw code niet binnen 10 minuten hebt ontvangen, kan het zijn dat de e-mail in je spam folder terecht is gekomen. Check daarom altijd je spam-/reclame-/promotionele folder. Ook kan het zijn dat we bij bepaalde betaalmethodes een extra controle uitvoeren, waardoor het wat langer duurt voordat je je code ontvangt. Dit zal nooit meer dan 24 uur zijn.

Zolang wij de code nog niet naar je hebben verstuurd, mag je je uiteraard bedenken en je order annuleren. Je hebt 30 dagen bedenktijd, of totdat je je code hebt ontvangen.

Wanneer ontvang ik mijn code?

Bij aankoop van een product dient het bedrag altijd vooruit te worden betaald, je ontvangt vervolgens je bestelling per e-mail. Klopt iets niet in de betaalgegevens? Laat het ons dan weten. Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor incomplete telefonische betalingen. Zorg ervoor dat je genoeg credit op je telefoon hebt om de betaling succesvol af te ronden. Incomplete telefonische betalingen worden niet vergoed.

De tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld. Wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder jouw toestemming wordt gebruikt. Kan slechts één keer worden gebruikt.

Inwisselinstructies

Wissel je Utomik code in

Volg deze 4 stappen om je Utomik code in te wisselen:

 1. Ga naar de 'Redeem' pagina op de website van Utomik.
 2. Typ je code in en klik op de groene knop "Redeem this code".
 3. Selecteer een abonnement als je dat nog niet hebt.
 4. Gefeliciteerd, je hebt nu toegang tot meer dan 1400 spellen!

Download het Utomik programma onderaan de pagina 'Download Utomik' en installeer het om toegang te krijgen tot het Utomik platform.

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Utomik 6 maanden
  Bezorgd per e-mail

  Utomik 6 maanden

  € 32,00
 • Utomik 12 Maanden
  Bezorgd per e-mail

  Utomik 12 Maanden

  € 58,00
Utomik-3-maanden
Utomik 3 maanden €18,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.