be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Flexepin €100

Direct geleverd
Digitale code
 • Kies uit 5 Flexepin-varianten: 10, 20, 30, 50 en 100 euro prepaid credit
 • Veilig betalen bij webwinkels, op sport- en gokwebsites, en nog veel meer webpagina’s
 • Met Flexepin betaal je veilig online met bescherming van je persoons- en bankgegevens
Meer informatie
€ 100,00

Informatie

Flexepin € 100 kopen bij Gamecardsdirect

Een Flexepin 100 euro prepaid-code kopen bij Gamecardsdirect is gemakkelijk, snel en vooral heel veilig. Kies met welk bedrag je je Flexepin prepaid credit wil ophogen en plaats het product in je winkelwagentje; we verkopen 5 varianten in onze webshop (10, 20, 30, 50 en 100 euro). Klik op de knop “Veilig Bestellen”. Vul je gegevens in. Betaal in de volgende stap voor het product dat je graag wil kopen. Kies de betaalmethode die jij het handigst vindt. Ontvang jouw code zo goed als direct in je inbox.

Hoe kan ik betalen met Flexepin?

Dit doe je snel en makkelijk met Flexepin. Volg de stappen hieronder:

 1. Koop een Flexepin 100 euro prepaid code bij Gamecardsdirect;
 2. Ga naar een partnerwebsite van Flexepin;
 3. Voer de 16 cijfers van je Flexepin-code in;
 4. Je hebt betaald!

Let op: je kan een Flexepin prepaid-code slechts 1 keer gebruiken, dit betekent dat je je saldo niet in delen kunt opmaken.

Hoelang is een flexepin code geldig?

Een Flexepin prepaid-code kan tot 12 maanden na activatie worden gebruikt.

Hoe kan je je saldo checken?

Je saldo checken doe je via de Flexepin-website, klik hier.

Omschrijving

Flexepin is een snelle, veilige en privé methode om geld te storten op uw rekening met behulp van een prepaid voucher. Vouchers kunnen worden gekocht op duizenden locaties in uw omgeving of online via erkende distributeurs.

Zodra u uw Flexepin voucher heeft gekocht kunt u geld op uw rekening storten. Om dit te doen, selecteer je Flexepin als betaalmethode en voer je de 16-cijferige code in die op je voucher staat.

Algemene Voorwaarden

Dit product is enkel te gebruiken voor Europese accounts. Deze code is niet retourneerbaar. Het recht op retour vervalt bij het ontvangen van de code. Bij elke betaling die in andere valuta wordt aangeboden dan de Euro, wordt de munteenheid omgezet in Euro, in acht houdend de wisselkoersen die op die datum van toepassing zijn.

Bij verlies van de PIN ontvang je geen nieuwe code. Bij vermoeden van fraude, opzettelijke of grove nalatigheid van de klant, kan Flexepin ervoor kiezen om het account te blokkeren. Neem in dat geval contact op via het contactformulier dat je hier kan vinden. Vragen over het inwisselen van je code of heb je je code niet binnen 10 minuten ontvangen? Neem contact met ons op via [email protected].

Je recht om aankopen te annuleren en een restitutie te vragen is afhankelijk van het soort product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. In principe geldt dat de aankoop van digitale producten en digitale content definitief is. Dit betekent dat er in de regel geen teruggave van het betaalde bedrag wordt gegeven, tenzij vereist door lokale wetgeving of leverancier van de specifieke gift- of game card. Bij alle andere producten geldt dat je herroepingsrecht vervalt bij het ontvangen van de code. Digitale content die je niet kunt annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: portemonnee-opwaarderingen, games, game-extra’s, abonnementen, shopping gift cards, beltegoed, prepaid tegoeden en cryptovaluta.

Wanneer ontvang ik mijn code?

Bij aankoop van een product dient het bedrag altijd vooruit te worden betaald, je ontvangt vervolgens je bestelling per e-mail. Klopt iets niet in de betaalgegevens? Laat het ons weten. Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor incomplete telefonische betalingen. Zorg ervoor dat je genoeg credit op je telefoon hebt om de betaling succesvol af te ronden. Incomplete telefonische betalingen worden niet vergoed.

De tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld. Wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder jouw toestemming wordt gebruikt. Kan slechts één keer worden gebruikt.

Ik heb mijn code niet binnen 10 minuten ontvangen

Als je jouw code niet binnen 10 minuten hebt ontvangen, kan het zijn dat de e-mail in je spam folder terecht is gekomen. Check daarom altijd je spam-/reclame-/promotionele folder. Ook kan het zijn dat we bij bepaalde betaalmethodes een extra controle uitvoeren, waardoor het wat langer duurt voordat je je code ontvangt. Dit zal nooit meer dan 24 uur zijn.

Zolang wij de code nog niet naar je hebben verstuurd, mag je je uiteraard bedenken en je order annuleren. Je hebt 30 dagen bedenktijd, of totdat je je code hebt ontvangen.

Inwisselinstructies

Hoe kan ik mijn Flexepin tegoed inwisselen?

Je kunt je prepaid-tegoed inwisselen door het volgende te doen:

 1. Koop een Flexepin tegoedcode bij Gamecardsdirect. Je kiest zelf welk bedrag; bij Gamecardsdirect bieden we 5 verschillende varianten aan;
 2. Ga naar een partnerwebsite waar je met Flexepin kunt betalen. Je vindt de internationale webshops waar je met Flexepin kunt betalen hier;
 3. Vul bij het betaalproces de 16-cijferige code in van de Flexepin code die je hebt gekocht.

Let op: Met Flexepin kan je slechts in één keer de volledigheid van je prepaid-tegoed gebruiken. Het is niet mogelijk om je tegoed in delen te besteden.

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • CASHlib 100
  Bezorgd per e-mail

  CASHlib €100

  € 100,00
 • paysafecard €100
  Bezorgd per e-mail

  paysafecard classic €100

  € 100,00
 • Neosurf Kaart 100
  Bezorgd per e-mail

  Neosurf Kaart €100

  € 100,00
Flexepin-product
Flexepin €100 €100,00
Veilig bestellen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.