be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Google Play Gift Code €15

Direct geleverd
Digitale code
 • Veel meer Play, allemaal op je Android
 • Direct online shoppen in de Belgische Google Play Store
 • Koop nieuwe games, muziek, films/ series, apps en meer...
Meer informatie
€ 15,00

Informatie

Ontvang direct een Google Play gift code t.w.v . € 15,-

 • Vul onmiddellijk uw Google tegoed met 15 euro aan;
 • Direct online shoppen in de Belgische Google Play Store;
 • Koop nieuwe games, muziek, films/ series, apps en meer...
 • Betaal eenvoudig zonder credit card;
 • Deze kaart is onbeperkt houdbaar en heeft aldus geen vervaldatum.

Alleen te gebruiken voor een Belgisch account.

Waar kan ik mijn Google Play gift code van €15 voor inwisselen?

U kunt deze Google Play kaart inwisselen bij de Belgische Google Play Store voor muziek, audioboeken, podcasts, spellen, in-game credits en apps.

Extra informatie: U kunt met deze kaart geen hardware kopen in de Belgische Google Play Store. U kunt wel via de Google Chrome Cast in de Google Play Store kopen.

Welke Google Play tegoeden zijn er?

Er zijn diverse Google Play tegoeden verkrijgbaar in onze webshop. Naast deze 15 euro Google Play kaart te besteden in de Belgische Play Store bieden wij ook de 25 euro en de 50 euro Google Play tegoedkaarten aan voor België en dezelfde waardes voor Nederland. Heeft u geen Europees account, maar een Amerikaans account? Ook dan kunt u bij ons uw tegoed aanschaffen. Wij bieden namelijk ook Google Play US kaarten aan t.w.v. $10, $15, $25, $50 en $100.

Omschrijving

Haal meer uit ruim een miljoen Android-apps en -games op Google Play, 's werelds grootste platform voor mobiele games. Gebruik een Google Play code voor upgrades in je favoriete games zoals Clash Royale of Pokémon GO. Je kunt je bon ook inwisselen voor de nieuwste apps, films, muziek, boeken en meer. Je hebt geen creditcard nodig en je tegoed verloopt nooit. Trakteer jezelf of geef iemand Play-tegoed cadeau.

Algemene Voorwaarden

Klik hier voor de volledige voorwaarden. Cadeaubon uitgegeven door Google Commerce Limited (GCL). Gebruiker moet 13 of ouder zijn, inwoner van België. Vereist Google Payments-account voor België en toegang tot het Internet om te verzilveren. Geldig voor de aankoop van Google Play-tegoed dat alleen geldig is voor de aankoop van in aanmerking komende artikelen op Google Play. Niet geldig voor hardware en bepaalde abonnementen. Andere beperkingen kunnen van toepassing zijn. Geen kosten of vervaldatum. Tenzij de wetgeving dit vereist, zijn cadeaubonnen niet inwisselbaar voor contact geld of andere cadeaubonnen, kunnen ze niet worden opgewaardeerd of terugbetaald, kunnen ze niet worden gecombineerd met niet-Google Play-tegoed, doorverkocht, geruild of overgedragen voor iets van waarde. Google Payments limieten zijn van toepassing. De gebruiker is verantwoordelijk voor verlies van cadeaubon. Ga naar Support van Google voor hulp.

Inwisselinstructies

Je code inwisselen in de Play Store:
1. Open de Play Store-app op je Android-telefoon of -tablet. Tik op het menupictogram en selecteer Inwisselen. Ga op je laptop naar play.google.com/redeem.
2. Geef de code op.
3. Begin met winkelen! De waarde van je code wordt toegevoegd aan je Google Play-saldo.
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • App Store en iTunes Card €15
  Bezorgd per e-mail

  App Store & iTunes Card €15

  € 15,00
 • Spotify Gift Card €10
  Bezorgd per e-mail

  Spotify Gift Card €10

  € 10,00
 • Netflix Gift Card €25
  Bezorgd per e-mail

  Netflix Gift Card €25

  € 25,00
Google play gift code15
Google Play Gift Code €15 €15,00
Veilig bestellen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.