be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Google Play Gift Code €50

Direct geleverd
Digitale code
 • Veel meer Play, allemaal op je Android
 • Direct online shoppen in de Belgische Google Play Store
 • Koop nieuwe games, muziek, films/ series, apps en meer...
Meer informatie
€ 50,00

Informatie

 • Google Play prepaid Code van 50 euro
 • Geschikt voor Belgische Play accounts
 • Koop content en meer in de Belgische Google Play Shops
 • Betaal met één van de vele digitale betaalmiddelen zoals MisterCash of SofortBanking
 • Ontvang de code direct per mail
 • Deze kaart is geldig tot 1 jaar na aankoopdatum!

Bruikbaar in de Belgische Play Store.

Waar kan ik mijn Belgische Google Play gift code t.w.v. 50 euro voor gebruiken?

U kunt deze Google Play kaart gebruiken om via uw Android Smartphone en / of tablet muziek, films, audioboeken, podcasts, spellen en apps te kopen in de Belgische Google Play Store.

Ik wil mijn Belgische Google Play Gift Card t.w.v. 50 euro nu ontvangen, kan dit?

U kunt uw Belgische Google Play Gift Card direct ontvangen wanneer u betaald met Bancontact / Mistercash. Wanneer u uw code betaald met SofortBanking, per telefoon, PayPal, overboeking of Creditcard dan kan het van een paar minuten tot een paar dagen duren. Meer informatie vindt u wanneer u in het winkelmandje op de betreffende betaalmethode klikt of klik hier voor meer informatie.

Welke Belgische Google Play Gift codes zijn er nog meer?

Op deze pagina vindt u naast Belgische Google Play Gift Cards ook Amerikaanse Google Play codes, uw Google Play Saldo opwaarderen is alleen mogelijk in de PlayStore van het gekozen land. Klik bovenaan de pagina op de vlag van uw land voor het juiste Google Play tegoed. U kunt een Belgische Google Play Card kopen vanaf €15 maar we hebben ook Google Play tegoed van €25 en €50.

Omschrijving

Haal meer uit ruim een miljoen Android-apps en -games op Google Play, 's werelds grootste platform voor mobiele games. Gebruik een Google Play code voor upgrades in je favoriete games zoals Clash Royale of Pokémon GO. Je kunt je bon ook inwisselen voor de nieuwste apps, films, muziek, boeken en meer. Je hebt geen creditcard nodig en je tegoed verloopt nooit. Trakteer jezelf of geef iemand Play-tegoed cadeau.

Algemene Voorwaarden

Klik hier voor de volledige voorwaarden. Cadeaubon uitgegeven door Google Commerce Limited (GCL). Gebruiker moet 13 of ouder zijn, inwoner van België. Vereist Google Payments-account voor België en toegang tot het Internet om te verzilveren. Geldig voor de aankoop van Google Play-tegoed dat alleen geldig is voor de aankoop van in aanmerking komende artikelen op Google Play. Niet geldig voor hardware en bepaalde abonnementen. Andere beperkingen kunnen van toepassing zijn. Geen kosten of vervaldatum. Tenzij de wetgeving dit vereist, zijn cadeaubonnen niet inwisselbaar voor contact geld of andere cadeaubonnen, kunnen ze niet worden opgewaardeerd of terugbetaald, kunnen ze niet worden gecombineerd met niet-Google Play-tegoed, doorverkocht, geruild of overgedragen voor iets van waarde. Google Payments limieten zijn van toepassing. De gebruiker is verantwoordelijk voor verlies van cadeaubon. Ga naar Support van Google voor hulp.

Inwisselinstructies

Je code inwisselen in de Play Store:
1. Open de Play Store-app op je Android-telefoon of -tablet. Tik op het menupictogram en selecteer Inwisselen. Ga op je laptop naar play.google.com/redeem.
2. Geef de code op.
3. Begin met winkelen! De waarde van je code wordt toegevoegd aan je Google Play-saldo.
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • App Store en iTunes Card €50
  Bezorgd per e-mail

  App Store & iTunes Card €50

  € 50,00
 • Spotify Gift Card €60
  Bezorgd per e-mail

  Spotify Gift Card €60

  € 60,00
 • Netflix Gift Card €50
  Bezorgd per e-mail

  Netflix Gift Card €50

  € 50,00
Google play gift code 50
Google Play Gift Code €50 €50,00
Veilig bestellen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.