be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

PlayStation Plus games januari 2023

2022 was een geweldig gaming-jaar voor PlayStation Plus-abonnees en we kunnen nu al zien dat 2023 minstens zo’n goed jaar gaat worden (en misschien nog wel beter)! De games die in januari 2023 te downloaden zijn met een PlayStation Plus-abonnement zijn namelijk de volgende: Star Wars Jedi: Fallen Order, Fallout 76 en Axiom Verge 2. Deze eerste free-to-download game line-up voor PlayStation Plus-abonnees zal dan ook absoluut in goede aarde vallen bij de fans. Alle 3 de games zijn te downloaden vanaf 3 januari 2023 en de games van afgelopen maand (december 2022) zijn nog te downloaden tot en met 2 januari 2023.

Star Wars Jedi: Fallen Order | PS4, PS5

Het is een ongekend duistere periode in het heelal; de Jedi Orde is bijna helemaal vernietigd, keizer Palpatine en Darth Vader zijn aan de macht en een jongen, genaamd Luke Skywalker, is nog lichtjaren verwijderd van het ontdekken van zijn enorme Jedi-krachten. Jij speelt als één van de weinige Jedi die alles heeft overleefd en jij bent de uitverkorene om de keizerlijke jagers van je af te schudden en de Jedi Orde in hun glorie te herstellen. De Star Wars Jedi-game “Fallen Order” is een geweldige action-adventure die veel typen gamers zal aanspreken. Stel je de mega-populaire PlayStation-game “Uncharted” voor, maar dan met Jedi-krachten en een lichtzwaard; gooi wat elementen van de game “Dark Souls” in de mix en je hebt iets wat lijkt op “Star Wars Jedi: Fallen Order”. Hoe gaaf is dat?!

Fallout 76 | PS4

Fallout 76 speelt zich 25 jaar na het vallen van de allesvernietigende bommen af. Jij bent een bewoner van Vault 76 en het is jouw taak om de staat West Virginia opnieuw op te bouwen. Je bent helemaal alleen en in heel West Virginia is er geen levende ziel meer te bekennen (maar al snel kom je erachter dat dit niet echt zo blijkt te zijn). Dit is het begin van het verhaal van de laatste editie van de Fallout game-serie die helemaal gebaseerd is op multi-player gaming. Dus ga ervoor en laat je niet kisten door alle uitdagingen die jij en je kompanen op jullie weg zullen tegenkomen!

Axiom Verge 2 | PS4, PS5

Iemand zin in een flinke portie MetroidVania?! Zo ja, dan is de game “Axiom Verge 2” helemaal jouw ding! Axiom Verge 2 ziet eruit als een classic game van weleer, maar dan wel in een uiterst modern gaming-jasje, zo kun je in de game reizen en optionele eindbazen verslaan. Schiet je een weg door de bijzondere game-wereld van Axion Verge 2, vergaar power-ups, ontdek nieuwe shortcuts en locaties terwijl je hordes met monsters en eindbazen altijd een stapje voor blijft. Deze game is een ultieme must-play voor fans van het MetroidVania-genre.

Je laatste kans om de games van december 2022 te downloaden!

Je hebt nog enkele dagen voordat de games van december 2022 worden vervangen door nieuwe toppers, dus wees er snel bij, want tot en met 2 januari 2023 kan je nog de games van december 2022 downloaden. Zodra je de games van PlayStation Plus downloadt zijn ze voor eeuwig van jou (zolang je abonnee blijft van PlayStation Plus). Dit waren de PlayStation Plus-toppers van december 2022:

  • Mass Effect Legendary Edition
  • Biomutant
  • Divine Knockout: Founder's Edition

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
playstation-network-card-10
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €10

€ 10,00
playstation-network-card-25
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €25

€ 25,00
playstation-network-card-30
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €30

€ 30,00
playstation-network-card-40
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €40

€ 40,00
playstation-network-card-35
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €35

€ 35,00
ps-plus-essential-1-maand
Bezorgd per e-mail

PlayStation Plus Essential 1 maand

€ 10,00
ps-plus-essential-3-maanden
Bezorgd per e-mail

PlayStation Plus Essential 3 maanden

€ 24,99
ps-plus-essential-12-maanden
Bezorgd per e-mail

PlayStation Plus Essential 12 maanden

€ 59,99
ps-plus-extra-1-maand
Bezorgd per e-mail

PlayStation Plus Extra 1 maand

€ 15,00
ps-plus-extra-3-maanden
Bezorgd per e-mail

PlayStation Plus Extra 3 maanden

€ 39,99
ps-plus-extra-12-maanden
Bezorgd per e-mail

PlayStation Plus Extra 12 maanden

€ 99,99
ps-plus-premium-1-maand
Bezorgd per e-mail

PlayStation Plus Premium 1 maand

€ 20,00
ps-plus-premium-3-maanden
Bezorgd per e-mail

PlayStation Plus Premium 3 maanden

€ 49,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.