be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Holiday Gift Guide

De feestdagen komen er weer aan, de tijd bij uitstek om mensen helemaal gelukkig te maken! Het is ook de periode om tijd te spenderen met familie en vrienden, grote diners en winterse vakanties, maar het is ook de periode van het geven van cadeaus, en bij Gamecardsdirect weten we dat als geen ander! Helaas is het soms ook de tijd van dat je niet weet wat je moet geven, want er zijn altijd mensen die eigenlijk alles al hebben of heel kieskeurig zijn met wat ze “precies” willen hebben; uiteindelijk kom je dan niet verder dan de standaard geld in een envelop, wat wel een OK cadeau is, maar geen GEWELDIG cadeau. Waarom kies je niet voor een cadeaukaart? Er zijn er heel wat verschillende van en men kan er heel wat leuke producten of activiteiten mee kiezen, zodat jij je niet druk hoeft te maken over ieder klein detail van waar je een ander blij mee kunt maken. Bij Gamecardsdirect, the one-stop gift card shop, vind je van allerlei cadeaukaarten die je allemaal kan kopen op een snelle, gemakkelijke, maar vooral veilige manier. Hieronder kan je enkele van ons cadeaukaarttips vinden…
(Click op de naam van het product en je zult doorverwezen worden naar de desbetreffende pagina van dit product waar je ook de cadeaukaart kan kopen!)

Netflix

Voor personen die helemaal weg zijn van films en series is er de Netflix gift card. De beste films en series kan je zien op de Netflix-streamingdienst. Maak je klaar voor een relaxt avondje genieten op de bank samen met leuk gezelschap.

Amazon

Amazon! Wat kunnen we nog meer over dit webshop-fenomeen zeggen? Op Amazon kan je werkelijk alles kopen, van kleding tot boeken en van keukenbenodigdheden tot apps en meubels…en de lijst van producten die Amazon aanbiedt is eigenlijk eindeloos. Wanneer je helemaal niet meer weet wat je moet kopen voor vrienden of familie, dan zit je met een Aamazon gift card gebakken, want in deze webshop is de keuze reuze.

Zalando

Zalando is één van de meest-toonaangevende websites voor schoenen, kleding en modeaccessoires. Ze hebben er een enorm assortiment voor ware fashionista’s met redelijke prijzen en met geweldige klantenservice voor het geval hetgeen je hebt gekocht online toch niet goed blijkt te passen. Geef vrienden of familie een Zalando card en laat ze hun eigen modieuze cadeau kiezen.

Apple

Voor Apple-fans is een Apple gift card hét ultieme ticket voor alles wat van Apple is. Deze card kan worden gebruikt in alle typen Apple-winkels, zoals de iTunes store, Apple books en Apple music. Het stopt niet online, want de Apple gift card kan ook worden verzilverd in fysieke Apple stores!

Spotify

Een Spotify gift card is het perfecte Cadeau voor mensen die écht van muziek houden. Neem een abonnement op Spotify Premium en geniet van ongelimiteerde muziekstreaming zonder reclames en de optie om zelfs offline naar je favoriete muziek en podcasts te luisteren. Dit cadeau is gewoon helemaal geweldig!

Xbox Game Pass

De Xbox Game Pass is jouw toegang tot een enorme bibliotheek aan Xbox en PC-games; deze bibliotheek wordt maandelijks uitgebreid met nieuwe titels. Daarnaast krijg je met een Xbox Game Pass toegang tot exclusieve online-services en de optie om games te streamen op bijna ieder mobiel apparaat. Wees niet bang, want wanneer jouw vriend of familielid al een abonnement heeft op Xbox Games Pass, wordt met een nieuwe code het bestaande abonnement gewoon verlengd.

PlayStation Plus

Je vrienden of familie een abonnement geven op PS Plus betekent dat je hen toegang geeft tot een enorme game-bibliotheek met bijbehorende online-spelmodi; daarnaast geef je exclusieve kortingen op van alles en nog wat cadeau dat te maken heeft met Sony PlayStation, maar ook game-demo’s, en nog veel meer. Deze gift card is ideaal voor mensen die helemaal weg zijn van PlayStation.

Nintendo Switch Online

Met vrienden gamen is altijd leuker! Een Nintendo Switch Online-abonnement laat Switch-eigenaren online gamen en zorgt ervoor dat games in een cloud kunnen worden opgeslagen, dus je kunt nooit meer je progressie in een game kwijtraken. Daarnaast geeft een Nintendo Switch Online-abonnement je toegang tot een game-bibliotheek van honderden NES- en SuperNES-games.

Steam

Steam is de meest-bekende videogame-portal voor PC-gamers. Met een game-bibliotheek van bijna 100.000 games (je leest het goed: “honderdduizend games”!) zitten er games in deze bibliotheek die top zijn voor allerlei typen gamers, van gamers die van strategy houden tot adventure-gamers. Geef een Steam gift card cadeau en maak een ware gamer helemaal blij!

Crunchyroll

Ken je iemand die van animé houdt? Dan is een abonnement op de animé- en manga-streamingdienst “Crunchyroll” het ideale cadeau. Op Crunchyroll kan je de beste animéseries uit Japan vinden, die je na één uur na hun originele release al op Crunchyroll kunt terugvinden, maar ook series en films in het manga-genre. Ongelimiteerde streaming, geen reclame, de mogelijkheid offline te kijken, het kan allemaal met een abonnement op Crunchyroll!

Direct bestellen

netflix-gift-card-25
Bezorgd per e-mail

Netflix Gift Card €25

€ 25,00
amazon-gift-card-25-euro-duitsland
Bezorgd per e-mail

Amazon Gift Card 25 euro Duitsland

€ 25,00
Deze code is te gebruiken in {RegionLock}.
spotify-gift-card-10
Bezorgd per e-mail

Spotify Gift Card €10

€ 10,00
crunchyroll-premium-12-maanden
Bezorgd per e-mail

Crunchyroll Premium 12 maanden

€ 59,99
xbox-game-pass-ultimate-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

€ 38,99
nintendo-switch-online-12-maanden
Bezorgd per e-mail

Nintendo Switch Online 12 maanden

€ 19,99
ps-plus-extra-12-maanden
Bezorgd per e-mail

PlayStation Plus Extra 12 maanden

€ 125,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.