be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Nintendo Switch Online 12 maanden

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Digitale code voor 1 jaar lidmaatschap bij Nintendo Switch Online
 • Haal meer uit je Nintendo Switch!
 • Speel klassieke NES-games altijd en overal
Meer informatie
€ 19,99

Informatie

Wat is Nintendo Switch Online?

Met een Nintendo Switch Online-abonnement gaat een hele nieuwe wereld voor je open; je kunt online gamen, klassieke NES-spellen herbeleven en nog veel meer! Dit abonnement is exclusief beschikbaar voor Nintendo Switch-gebruikers en geeft leden een aantal grote voordelen. Voor slechts €19,99 kun jij ook 1 jaar lang lid worden van Nintendo Switch Online met een cadeaukaart van Gamecardsdirect.

Wat kun je doen met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap?

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap geniet je 12 maanden lang van 5 grote voordelen:

 1. Online spelen – je kunt genieten van competitieve online sessies met vrienden of vreemden over de hele wereld.
 2. Nintendo Entertainment System-spellen – je krijgt toegang tot de voortdurend groeiende gamebibliotheek vol klassieke NES-spellen van vroeger.
 3. Opslagcloud – je raakt nooit meer je savegame kwijt met de automatische back-ups in de opslagcloud.
 4. Smartphone-app – je kunt chatten met je vrienden tijdens een potje Super Smash Bros. Ultimate met de voicechat-functie in de app.
 5. Exclusieve leden aanbiedingen – je krijgt als lid keuze uit exclusieve producten zoals TETRIS 99, NES-controllers en Nintendo Switch-gamevouchers.

Hoe koop je een Nintendo Switch Online-abonnement voor 1 jaar?

Een Nintendo Switch Online-abonnement van 12 maanden kopen is heel eenvoudig. Onze webshop is altijd open, dus kun jij wanneer het jou uitkomt lid worden van Nintendo Switch Online. Voor slechts €19,99 ben je 12 maanden lang lid en profiteer je van alle voordelen zoals online gamen. Je hoeft alleen de digitale kaart toe te voegen aan je winkelmandje en naar het betaaloverzicht te gaan. Hier vul je enkele gegevens in en kies je een betaalmethode. Betaal voor het product en rond de bestelling af. Open snel je e-mail en lever de code in!

Hoe wissel je een code in?

Je kunt heel eenvoudig op je Nintendo Switch een code inwisselen voor Nintendo Switch Online:

 1. Open de Nintendo eShop in het hoofdmenu;
 2. Kies op welk account je dit abonnement wilt activeren;
 3. Klik op Code gebruiken in het linker menu;
 4. Voer de unieke code van 16 tekens in;
 5. Druk op de A om de code in te voeren;
 6. Je bent nu lid van Nintendo Switch Online, veel gameplezier!

Omschrijving

Geniet van competitieve en coöperatieve onlinegaming met vrienden en rivalen van over de hele wereld in ondersteunde Nintendo Switch-games, zoals Mario Kart 8 Deluxe en Splatoon 2.

Speel klassieke NES-games altijd en overal:

Als je lid wordt van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice, krijg je toegang tot een groeiende collectie Nintendo Entertainment System-games. Geef een Joy-Con aan een vriend voor multiplayerplezier, of speel zelfs online! Je hebt altijd toegang tot de volledige selectie games zolang je lid blijft.

Opslagcloud:

Maak online veilig en automatisch een back-up van je opgeslagen spelgegevens. Hierdoor is het heel eenvoudig om je spelgegevens terug te halen als je je Nintendo Switch kwijtraakt of een nieuwe gaat gebruiken.

Algemene Voorwaarden

Om de code te gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account aanmaken of koppelen en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.

Alleen compatibel met de Nintendo Switch. Deze code kan alleen worden gebruikt in de Europese Nintendo eShop en daar waar een Nintendo Switch Online-lidmaatschap verkrijgbaar is. Om de code te gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account aanmaken of koppelen en moet je akkoord gaan met de Nintendo-account overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.

Deze code:

 • kan slechts één keer worden gebruikt.
 • kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld.
 • zal niet door Nintendo of je verkooppunt worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt.

De geldigheidsperiode begint direct op het moment dat de code wordt gebruikt, of wordt toegevoegd aan een bestaande geldigheidsperiode. Bij het gebruik van deze code wordt automatische verlenging voor Nintendo Switch Online geactiveerd, tenzij je deze al hebt geactiveerd. Nintendo Switch Online wordt dan telkens automatisch verlengd voor eenzelfde periode als die van de code, totdat automatische verlenging wordt beëindigd. De prijs van automatische verlenging wordt getoond tijdens de procedure waarin je de code gebruikt.

Je kunt op elk moment automatische verlenging beëindigen via je Nintendo-account instellingen, tot 48 uur voor het einde van de dan lopende periode. De automatische verlenging en betaling gebeuren niet eerder dan 48 uur voor het einde van de dan lopende periode. Voor elke automatische verlenging wordt de prijs afgeschreven van je Nintendo eShop-tegoed. Als je niet voldoende Nintendo eShop-tegoed hebt, wordt de prijs van de automatische verlenging afgeschreven van je creditcard of van de PayPal-account die aan je Nintendo-account is gekoppeld en is ingesteld als de betalingsmethode voor automatische verlenging op het moment dat automatische verlenging plaatsvindt. Houd er rekening mee dat je de land- of regio-instellingen van je Nintendo-account niet kunt wijzigen als automatische verlenging is geactiveerd.

Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.

Inwisselinstructies

Hoe je deze code gebruikt: Kies CODE GEBRUIKEN in de Nintendo eShop op een Nintendo Switch-systeem en volg de instructies op het scherm, of bezoek de officiële website (via een pc of ander apparaat). Deze code kan slechts één keer worden gebruikt.

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Nintendo eShop Card €15
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €15

  € 15,00
 • Nintendo eShop Card €25
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €25

  € 25,00
 • Nintendo eShop Card €50
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €50

  € 50,00
 • Nintendo eShop Card €75
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €75

  € 75,00
 • Nintendo eShop Card €100
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €100

  € 100,00
Nintendo Switch Online 12 maanden BE
Nintendo Switch Online 12 maanden €19,99
Veilig bestellen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.