be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Age of Empires IV: Windows

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
  • Stel je eigen rijk samen en heers erover!
  • Leid legers in historische veldslagen.
  • Strijd samen of tegen 7 vrienden online
Meer informatie
€ 59,99

Informatie

Bouw en groei een rijk in Age of Empires IV

Spelers die dit jaar op zoek zijn naar leuke geschiedenisgames moeten niet verder kijken dan Age of Empires IV. De Age of Empires-serie heeft altijd in het teken gestaan van de historische nauwkeurigheid van beschavingen en oorlogsvoering, en dit spel brengt de spannende maar leerzame en strategische turn-based gameplay naar nieuwe hoogten.

Kies uit een grote verscheidenheid aan beschavingen

De speler kan kiezen uit wel 10 verschillende beschavingen, van middeleeuws Engeland tot China en van het Sultanaat van Delhi tot het Malinese rijk. Deze beschavingen bieden een verbazingwekkende mate van historische getrouwheid tot aan het herscheppen van de cultuur en waarden van die tijd, en het is jouw doel als speler om ervoor te zorgen dat jouw gekozen beschaving als winnaar uit de bus komt. Verwacht alleen niet dat je er komt zonder de nodige gevechten!

Spannende gevechten te land en ter zee

Age of Empires IV speelt zich af in de Middeleeuwen, ongeveer 500 jaar tot het begin van de Renaissance, en biedt verschillende campagnes en 35 fascinerende missies. Gevechten worden zowel te land als ter zee uitgevochten, maar spelers moeten ook steden bouwen en handelsrelaties aanknopen als ze willen winnen. Age of Empires IV is gemakkelijk toegankelijk voor beginnende RTS-spelers dankzij de tutorial-missies. Maar ook voor ervaren spelers is het een harde noot om te kraken.

Age of Empires IV bevat 4 Single-Player Campagnes

Age of Empires IV bevat niet slechts 1 maar 4 single-player campagnes, die elk verschillende beschavingen en conflicten volgen: de Noormannen, de Honderdjarige Oorlog, het Mongoolse Rijk en de Opkomst van Moskou. Er is voor elk wat wils en mensen met allerlei historische interesses!

Omschrijving

Een van de meest geliefde realtime strategie games komt terug in volle glorie, Age of Empires IV, waarbij je in het middelpunt van epische historische veldslagen wordt geplaatst die de wereld hebben gevormd. Met zowel bekende als innovatieve nieuwe manieren om je rijk uit te breiden in uitgestrekte landschappen met verbluffende 4K-beeldkwaliteit, brengt Age of Empires IV een geëvolueerd realtime strategiespel naar een nieuwe generatie.

Kies je pad naar grootsheid met 8 verschillende beschavingen, 4 verschillende campagnes met 35 missies met legendarische historische figuren, multiplayer-modi voor 8 spelers en een tutorial systeem en Campaign Story-modus die zijn ontworpen voor beginnende spelers om een eenvoudige installatie en succes te helpen bereiken.*

Maak van de geschiedenis je verhaal
Een van de meest geliefde realtime strategie games komt terug in volle glorie, Age of Empires IV, waarbij je in het middelpunt van epische historische veldslagen komt die de wereld hebben gevormd en met zowel bekende als innovatieve nieuwe manieren om je rijk uit te breiden in uitgestrekte landschappen met verbluffende 4K visuele trouw.*

Terug naar de geschiedenis
Het verleden is de proloog terwijl je wordt ondergedompeld in een rijke historische setting van 8 verschillende beschavingen over de hele wereld, van de Engelsen tot de Chinezen tot het Sultanaat van Delhi in je zoektocht naar de overwinning. Bouw steden, beheer middelen en leid je troepen naar de strijd op land en op zee in 4 verschillende campagnes met 35 missies die zich uitstrekken over 500 jaar geschiedenis van de donkere middeleeuwen tot de Renaissance.

Kies je weg naar grootsheid met historische figuren
Beleef de avonturen van Jeanne d'Arc in haar zoektocht om de Engelsen te verslaan, of voer het bevel over machtige Mongoolse troepen als Genghis Khan tijdens zijn verovering door Azië. De keuze is aan jou - en elke beslissing die je neemt, zal de uitkomst van de geschiedenis bepalen.

Pas je spel aan
Beschikbaar begin 2022, speel zoals je wilt met tools voor door gebruikers gegenereerde content voor aangepaste games.

* Minimale specificaties van Windows 10 pc: Besturingssysteem: Windows 10 – 64 bit; Processor: Intel Core i5-6300U / Intel HD Graphics 520, Geheugen: 8GB RAM; DirectX-versie 12; Prestatieschalen met geavanceerde systemen. 4K vereist ondersteunde weergave.
Wij staan voor u klaar
  • Directe levering
  • Uitstekende klantenservice
  • Tel: +31 (0)85-0477536
  • E-mail ondersteuning ook in het weekend
  • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact
4aac5516-a45b-b94c-b92f-75389d661e13
Age of Empires IV: Windows €59,99
Veilig bestellen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.