be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
  • SoShop

    Gebruik je internationale SoShop Mastercard voor aankopen en het opnemen van contant geld. Je kunt dit doen in meer dan 33 miljoen winkels en banken, in meer dan 210 landen.

    SoShop

SoShop

4 resultaten
soshop-20
Bezorgd per e-mail

SoShop €20

€ 20,00
soshop-50
Bezorgd per e-mail

SoShop €50

€ 50,00
soshop-100
Bezorgd per e-mail

SoShop 100

€ 100,00
soshop-150
Bezorgd per e-mail

SoShop 150

€ 150,00

SoShop: De eerste neobank om geld te verdienen

Met een SoShop-account krijg je toegang tot de vele mogelijkheden die daarbij horen. Je krijgt tot wel 40% vergoeding van het bedrag dat je uitgeeft bij een van de partner-websites. Dit wordt direct bijgeschreven op je account. Wanneer je iemand verwijst naar betalingen met SoShop, word jij ook beloond! Je ontvangt voor elke 10 verwijzingen maximaal 280 euro per jaar.

Je kunt je SoShop-account makkelijk beheren via de SoShop.club-app. Download de app op je telefoon via de App Store of de Play Store en boek geld gratis in real-time over naar een andere SoShop-kaart.

Gebruik je SoShop-kaart overal ter wereld

Gebruik je internationale SoShop Mastercard voor aankopen en het opnemen van contant geld. Je kunt dit doen in meer dan 33 miljoen winkels en banken, in meer dan 210 landen. Je kaart is 3 jaar geldig.

Vraag een SoShop.Club-kaart aan

Voor het gebruik van een SoShop-kaart heb je een SoShop.Club Mastercard nodig. Deze fysieke prepaid Mastercard kun je aanvragen via de website van SoShop.club. Let op: Bij het activeren van je kaart wordt het telefoonnummer dat je hebt gebruikt om de pincode te verkrijgen, gekoppeld aan je SoShop.Club-kaart.

Je kunt de pincode verkrijgen via sms of via de spraakserver. De SoShop.club Mastercard is voor volwassenen ouder dan 18 jaar die woonachtig zijn in de SEPA-zone. Daarnaast moet je in het bezit zijn van een geldig ID-bewijs en woonadres om je account te bevestigen. Ga voor meer informatie naar de officiële SoShop.club-website.

De voordelen van een wereldwijd-geldige prepaid Mastercard

Je SoShop-kaart is geldig in de Europese zone en lidstaten van de SEPA-zone. Met een SoShop-account geniet je van de volgende voordelen:

  • Geen inkomensvoorwaarde;
  • Nooit meer negatief saldo;
  • Geen koppeling met gevoelige bankgegevens;
  • Eenvoudige, 3D-secure betalingen;
  • Maak gebruik van de eenvoudige SoShop-app.
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.