be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Bol.com Gift Card €25

Direct geleverd
Digitale code
 • Gift Card ter waarde van 25 euro
 • Tot 3 jaar na aankoop inwisselbaar
 • Gift Card voor Belgische Bol.com webshop
Meer informatie
€ 25,00

Informatie

 • Voeg 25 euro krediet toe aan je Bol.com BE account;
 • Kies uit duizenden producten zoals cosmetica, boeken, elektronica;
 • Ontvang de inwisselcode direct in je mailbox;
 • Geldig tot 3 jaar na aankoop.

Shop naar hartenlust op Bol.com

De Bol.com Gift Voucher geeft je tegoed voor een van de grootste online winkels van België. Je vindt er entertainment en media, kleding, schoenen en accessoires, schoonheid en voedsel, elektronica, gadgets en computers, sport, woonaccessoires en tuingereedschap. Met zo'n breed assortiment kan je altijd het product vinden dat je zoekt. De Bol.com Gift Card is het beste cadeau voor iedereen en voor alle gelegenheden.

Betaal bij Bol.com met een Bol.com Gift Card

Een Belgische Bol.com Gift Card van €25 kan worden gebruikt als betaalmiddel in de Bol.com webshop. Ben je op zoek naar een specifiek product? Grote kans dat je het daar vindt! Deze enorme webshop heeft duizenden producten om uit te kiezen. Denk aan cosmetische producten, keukengerei, elektronica, boeken en e-boeken, speelgoed en nog veel meer.

Bij Gamecardsdirect kan je verschillende waarden van de Bol.com Gift Card kopen. Hieronder zijn de beschikbare waarden:

 • Bol.com Gift Card €5;
 • Bol.com Gift Card €10;
 • Bol.com Gift Card €15;
 • Bol.com Gift Card €20;
 • Bol.com Gift Card €25;
 • Bol.com Gift Card €50;
 • Bol.com Gift Card €100.

In aanvulling op de Bol.com Gift Cards voor de Belgische Bol.com webshop, kan je ook Nederlandse giftcards kopen in onze webshop. Wissel eenvoudig tussen landen als je een BE of NL Bol.com-kaart nodig hebt.

Bedenk wel dat Bol.com voor elk land een apart Bol.com-account gebruikt en dus ook verschillende Bol.com-cadeaubonnen. De Bol.com-cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor Bol.com Nederland (NL) en Bol.com België (BE). Kies het juiste land en de gewenste waarde voor je Bol.com Gift Card.

Algemene Voorwaarden

Je recht om aankopen te annuleren en een terugbetaling te vragen hangt af van het type product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. De aankoop van digitale producten en digitale inhoud is definitief. Dit betekent dat er in de regel geen restitutie zal worden gegeven, tenzij de lokale wetgeving of de leverancier van het specifieke geschenk of de specifieke game- of giftcard dit voorschrijft. Voor alle andere producten vervalt je herroepingsrecht bij ontvangst van de code. Digitale inhoud die je niet kan annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: Portemonnees, spelletjes, DLC's, abonnementen, shopping-cadeaubonnen, beltegoed, prepaid-krediet en cryptocurrency vouchers.

Ik heb de code niet binnen 10 minuten ontvangen

Als je jouw code niet binnen 10 minuten hebt ontvangen, kan het zijn dat de e-mail in je spam-map terecht is gekomen. Controleer daarom je spam-/advertentie-/promotiemap voordat je contact met ons opneemt. Het is ook mogelijk dat we voor bepaalde betaalmethoden een extra controle uitvoeren, waardoor het wat langer duurt voordat je jouw code ontvangt. Echter, dit zal nooit langer dan 24 uur duren.

Zolang we de code nog niet hebben verstuurd, heb je het recht om je bestelling te annuleren. Je hebt 30 dagen de tijd om te annuleren, of voordat je je code ontvangen hebt.

Wanneer krijg ik mijn code?

Bij de aankoop van een product moet het bedrag altijd vooraf worden betaald. Je ontvangt vervolgens je bestelling per e-mail. Heb je een fout gemaakt bij de betalings- of leveringsgegevens? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor onvolledige betalingen. Zorg ervoor dat je voldoende krediet hebt om de betaling succesvol af te ronden. Onvolledige betalingen worden niet vergoed.

De vouchercode is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden doorverkocht of op andere wijze worden ingewisseld. Hij wordt niet vervangen bij verlies, diefstal of op een andere manier gebruikt wordt zonder jouw toestemming. Kan slechts één keer gebruikt worden.

Inwisselinstructies

Je kan je Bol.com Gift Card gebruiken om tijdens het plaatsen van je bestelling. Volg onderstaande stappen om het tegoed te gebruiken tijdens de checkout:

 1. Klik op “Toevoegen” tijdens het plaatsen van de bestelling in het daarvoor bestemde veld;
 2. Er verschijnt een Pop-up. Vul hier PIN-code in;
 3. Klik op “Ok” en de waarde van de kaart wordt toegevoegd.
 4. In het geval van een restwaarde, blijft deze beschikbaar voor een volgende bestelling. Je kan het tegoed gebruiken totdat de waarde 0 is of totdat de termijn is verstreken waarbinnen de cadeaubon-code geldig is.

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Google Play Gift Code €25
  Bezorgd per e-mail

  Google Play Gift Code €25

  € 25,00
 • App Store en iTunes Card €25
  Bezorgd per e-mail

  App Store & iTunes Card €25

  € 25,00
 • Zalando Cadeaubon 25 euro
  Bezorgd per e-mail

  Zalando Cadeaubon €25

  € 25,00
 • Amazon Gift Card 25 euro Duitsland
  Bezorgd per e-mail

  Amazon Gift Card 25 euro Duitsland

  € 25,00
Bol.com-product-afb-BE-2021
Bol.com Gift Card €25 €25,00
Veilig bestellen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.