be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Bol.com Gift Card €60

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Voeg 60 euro toe aan je Belgische bol-account
 • Kies uit duizenden producten zoals cosmetica, boeken, elektronica
 • Geldig tot 3 jaar na aankoop
Meer informatie
€ 60,00

Informatie

De bol.com cadeaukaart geeft je tegoed voor een van de grootste online winkels van België. Je vindt er entertainment en media, kleding, schoenen en accessoires, schoonheid en voedsel, elektronica, gadgets en computers, sport, woonaccessoires en tuingereedschap. Met zo'n breed assortiment vind jij altijd het product dat je zoekt. De bol.com Gift Card is het beste cadeau voor iedereen en voor alle gelegenheden.

Koop een bol.com cadeaukaart online

Een Belgische bol.com cadeaukaart van €60 kan worden gebruikt als betaalmiddel in de bol.com webshop. Ben je op zoek naar een specifiek product? Grote kans dat je het daar vindt! Deze enorme webshop heeft duizenden producten om uit te kiezen. Denk aan cosmetische producten, keukengerei, elektronica, boeken en e-boeken, speelgoed en nog veel meer.

Bedenk wel dat bol.com voor elk land een apart bol.com-account gebruikt en dus ook verschillende bol.com-cadeaubonnen. De bol.com-cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor bol.com Nederland (NL) en bol.com België (BE). Kies het juiste land en de gewenste waarde voor je bol.com Gift Card.

Bol.com cadeaubon: De ‘weet-jij-veel-wat-de-hobby-van-je-collega-is’ cadeaukaart

De bol cadeaukaart is enorm veelzijdig; daarom is deze ideaal voor situaties waarin jij niet weet wat je de ontvanger cadeau wilt doen. Met de bol.com maak je iedereen blij, van je tante met haar gekke brei-hobby, tot die ene collega waar je persoonlijk niets van weet. De ontvanger van de bol.com cadeaubon kiest namelijk hun eigen cadeau uit op bol.com. Er is voor ieder wat wils.

De kaart is na aankoop 3 jaar geldig en kan in meerdere delen worden verzilverd.

Hoe activeer ik een bol.com cadeaukaart?

Ai, als je bol.com cadeaukaart niet is geactiveerd, kun je het beste even contact opnemen met onze klantenservice. Een niet-geactiveerde bol.com cadeaukaart kun je niet zelf activeren.

Hoe werkt een bol.com cadeaukaart?

Met een bol.com cadeaukaart voeg je tegoed toe bij het betalen van je bol.com bestelling. Dit bedrag wordt met je totaalbedrag verrekend. Het resterende tegoed betaal je met een betaalmethode naar keuze.

Hoe lang is een bol.com cadeaukaart geldig?

Een bol.com cadeauon is 3 jaar geldig.

Hoe betaal je met een bol.com cadeaukaart?

Kies de producten op bol.com die je wilt en plaats deze in je winkelwagentje. Tijdens het betaalproces selecteer je als betaalmethode “cadeaubon”. Vul de code in, en betaal het resterende bedrag met een betaalmethode naar keuze.

Waar zie ik de resterende waarde op mijn bol.com cadeaukaart?

Het resterende saldo van je bol.com kaart kun je controleren op bol.com.

Waar kan ik een bol.com cadeaukaart kopen?

Bij Gamecardsdirect, the one-stop gift card shop kun je naar hartenlust je bol.com cadeaukaarten kopen!

Algemene Voorwaarden

Je recht om aankopen te annuleren en een terugbetaling te vragen hangt af van het type product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. De aankoop van digitale producten en digitale inhoud is definitief. Dit betekent dat er in de regel geen restitutie zal worden gegeven, tenzij de lokale wetgeving of de leverancier van het specifieke geschenk of de specifieke game- of giftcard dit voorschrijft. Voor alle andere producten vervalt je herroepingsrecht bij ontvangst van de code. Digitale inhoud die je niet kan annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: Portemonnees, spelletjes, DLC's, abonnementen, shopping-cadeaubonnen, beltegoed, prepaid-krediet en cryptocurrency vouchers.

Ik heb de code niet binnen 10 minuten ontvangen

Als je jouw code niet binnen 10 minuten hebt ontvangen, kan het zijn dat de e-mail in je spam-map terecht is gekomen. Controleer daarom je spam-/advertentie-/promotiemap voordat je contact met ons opneemt. Het is ook mogelijk dat we voor bepaalde betaalmethoden een extra controle uitvoeren, waardoor het wat langer duurt voordat je jouw code ontvangt. Echter, dit zal nooit langer dan 24 uur duren.

Zolang we de code nog niet hebben verstuurd, heb je het recht om je bestelling te annuleren. Je hebt 30 dagen de tijd om te annuleren, of voordat je je code ontvangen hebt.

Wanneer krijg ik mijn code?

Bij de aankoop van een product moet het bedrag altijd vooraf worden betaald. Je ontvangt vervolgens je bestelling per e-mail. Heb je een fout gemaakt bij de betalings- of leveringsgegevens? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor onvolledige betalingen. Zorg ervoor dat je voldoende krediet hebt om de betaling succesvol af te ronden. Onvolledige betalingen worden niet vergoed.

De vouchercode is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden doorverkocht of op andere wijze worden ingewisseld. Hij wordt niet vervangen bij verlies, diefstal of op een andere manier gebruikt wordt zonder jouw toestemming. Kan slechts één keer gebruikt worden.

Inwisselinstructies

Je kan je Bol.com Gift Card gebruiken om tijdens het plaatsen van je bestelling. Volg onderstaande stappen om het tegoed te gebruiken tijdens de checkout:

 1. Klik op “Toevoegen” tijdens het plaatsen van de bestelling in het daarvoor bestemde veld;
 2. Er verschijnt een Pop-up. Vul hier PIN-code in;
 3. Klik op “Ok” en de waarde van de kaart wordt toegevoegd.
 4. In het geval van een restwaarde, blijft deze beschikbaar voor een volgende bestelling. Je kan het tegoed gebruiken totdat de waarde 0 is of totdat de termijn is verstreken waarbinnen de cadeaubon-code geldig is.

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Zalando Cadeaubon 25 euro
  Bezorgd per e-mail

  Zalando Cadeaubon €25

  € 25,00
 • Zalando Cadeaubon 50 euro
  Bezorgd per e-mail

  Zalando Cadeaubon €50

  € 50,00
 • Amazon Gift Card 25 euro Duitsland
  Bezorgd per e-mail

  Amazon Gift Card 25 euro Duitsland

  € 25,00
 • Amazon Gift Card 50 euro Duitsland
  Bezorgd per e-mail

  Amazon Gift Card 50 euro Duitsland

  € 50,00
Bolcom-productafb-NL-2021
Bol.com Gift Card €60 €60,00
Veilig bestellen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.