be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Bol.com Cadeaukaart 30 euro

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Koop een Bol.com Cadeaukaart van € 30 bij Gamecardsdirect.
 • Weet je niet wat je cadeau moet geven? Een Bol.com Cadeaukaart is dé oplossing!
 • Koop bij Bol.com heel handig zonder of met een account.
Meer informatie
€ 30,00

Informatie

Honderdduizenden producten in één digitaal warenhuis!

Koop honderdduizenden producten in één digitaal warenhuis, want bij Bol.com is er iets te vinden voor iedereen; van boeken tot cosmetica en van fietsen tot videogames. De Cadeau kaart code van Bol.com is dan ook ideaal wanneer je niet weet wat je een ander cadeau moet geven, bijvoorbeeld voor een verjaardag of Moeder- of Vaderdag. Laat bijvoorbeeld een jarige een eigen cadeau kiezen in de webshop van Bol.com.

Wat kan je doen met een Bol.com Cadeau Code van 30 euro?

Met een Bol.com Cadeau Code van 30 euro kan je van alles kopen in de webshop Bol.com, het grootste online-warenhuis van Nederland en België! Het handige is dat je dit bedrag meteen in z’n geheel kan besteden of in delen; je hoeft de cadeaucode dus niet in één keer op te maken.
We verkopen ook cadeaukaarten van Bol.com met een variabel bedrag, hiermee kan je zelf het bedrag bepalen dat je uit wilt geven.

Wat zijn de voordelen van het kopen bij Bol.com met een cadeaukaart van 30 euro?

Er zijn veel voordelen te noemen wat betreft het kopen bij Bol.com met een cadeaukaart van 30 euro; hieronder kan je enkele redenen lezen:

 • Het is het ideale cadeau voor personen waarvan je niet goed weet wat ze écht leuk vinden, want ze kunnen zelf iets uitkiezen in de webshop van Bol.com.
 • Je hoeft niet per se een account te hebben bij Bol.com, je kan er ook shoppen zonder account, dus mocht je geen zin hebben een account aan te maken dan hoeft dat niet per se.
 • Je kan je Bol.com Cadeaukaartcode activeren op je Bol.com-account en deze later gebruiken om aankopen mee te doen, zoals je misschien al gewend bent bij een digitale portemonnee.
 • Er kunnen meerdere cadeaukaartcodes tegelijk worden ingewisseld, dus heb je verschillende cadeaukaarten gekregen dan hoef je het totaalbedrag niet in één keer te besteden, het mag ook in delen.
 • Je kan in de webshop van Bol.com filteren op bijvoorbeeld “Cadeaus vanaf 30 euro”, waardoor het gemakkelijk wordt specifieke producten te kunnen zien.

Wat kan je niet kopen bij Bol.com met een Bol.com cadeaukaart van 30 euro?

Je kan niet “Select” kopen met een Bol.com Cadeaukaart van 30. Select is een extra service van Bol.com die verschillende voordelen biedt voor vaste shoppers in dit online-warenhuis, zoals het niet betalen van verzendkosten.

Hoelang is een Bol.com Cadeaukaart geldig?

Een Bol.com Cadeaukaart is geldig tot 3 jaar na de aankoopdatum. Let er dus op dat je deze voor die tijd besteed.

Wil je graag meerdere digitale cadeaubonnen kopen bij Gamecardsdirect met een BTW-factuur?

Je kan meerdere digitale cadeaubonnen kopen bij Gamecardsdirect met een BTW-factuur. Bestellen kan via het e-mailadres [email protected].

Algemene Voorwaarden

Je recht om aankopen te annuleren en een terugbetaling te vragen hangt af van het type product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. De aankoop van digitale producten en digitale inhoud is definitief. Dit betekent dat er in de regel geen restitutie zal worden gegeven, tenzij de lokale wetgeving of de leverancier van het specifieke geschenk of de specifieke game- of giftcard dit voorschrijft. Voor alle andere producten vervalt je herroepingsrecht bij ontvangst van de code. Digitale inhoud die je niet kan annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: Portemonnees, spelletjes, DLC's, abonnementen, shopping-cadeaubonnen, beltegoed, prepaid-krediet en cryptocurrency vouchers.

Ik heb de code niet binnen 10 minuten ontvangen

Als je jouw code niet binnen 10 minuten hebt ontvangen, kan het zijn dat de e-mail in je spam-map terecht is gekomen. Controleer daarom je spam-/advertentie-/promotiemap voordat je contact met ons opneemt. Het is ook mogelijk dat we voor bepaalde betaalmethoden een extra controle uitvoeren, waardoor het wat langer duurt voordat je jouw code ontvangt. Echter, dit zal nooit langer dan 24 uur duren.

Zolang we de code nog niet hebben verstuurd, heb je het recht om je bestelling te annuleren. Je hebt 30 dagen de tijd om te annuleren, of voordat je je code ontvangen hebt.

Wanneer krijg ik mijn code?

Bij de aankoop van een product moet het bedrag altijd vooraf worden betaald. Je ontvangt vervolgens je bestelling per e-mail. Heb je een fout gemaakt bij de betalings- of leveringsgegevens? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor onvolledige betalingen. Zorg ervoor dat je voldoende krediet hebt om de betaling succesvol af te ronden. Onvolledige betalingen worden niet vergoed.

De vouchercode is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden doorverkocht of op andere wijze worden ingewisseld. Hij wordt niet vervangen bij verlies, diefstal of op een andere manier gebruikt wordt zonder jouw toestemming. Kan slechts één keer gebruikt worden.

Inwisselinstructies

Hoe verzilver ik mijn bol.com Cadeaukaartcode?

Hieronder vind je hoe je je bol.com Cadeau code kan verzilveren, er zijn 2 methodes; volg de stappen hieronder:

Verzilveren door de cadeaukaart aan je account toe te voegen

 1. Log in op je account bij bol.com.
 2. Klik op je naam rechtsboven in het scherm waardoor er een pop-down menu verschijnt en kies voor “Cadeaubonnen”.
 3. Kies voor “Activeer cadeaubon”.
 4. Vul de bol.com cadeauboncode die je bij ons hebt gekocht in en klik op “Voeg toe”.

Je hebt door bovenstaande handelingen te doen geld toegevoegd aan je bol.com-account; dit bedrag kan je bij een aankoop aanvinken om te gebruiken bij de betaalmodule van bol.com. Het is mogelijk meerdere codes te activeren en te gebruiken. Je hoeft niet je hele cadeaukaarttegoed in één keer te besteden, het mag in meerdere keren.

Cadeaukaart verzilveren tijdens het plaatsen van een bestelling.

 1. Kies het product dat je wilt kopen bij Bol.com en klik op “Betalen voor mijn aankoop”.
 2. In de betaalmodule van Bol.com kies je voor “Voeg Cadeaukaart toe”.

Het is mogelijk meerdere codes te gebruiken bij één enkele aankoop en je hoeft niet je hele cadeaukaartkrediet in één keer op te maken, het mag in meerdere keren.

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Zalando Cadeaubon 25 euro
  Bezorgd per e-mail

  Zalando Cadeaubon €25

  € 25,00
 • Amazon Gift Card 25 euro Duitsland
  Bezorgd per e-mail

  Amazon Gift Card 25 euro Duitsland

  € 25,00
  Deze code is te gebruiken in {RegionLock}.
Bolcom-productafb-NL-2021
Bol.com Cadeaukaart 30 euro €30,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.