be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

NCoin 8000

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Te gebruiken in Aion, Lineage II en Blade & Soul
 • Direct tegoed op je NCSoft account toevoegen
 • Koop leuke en handige (cosmetische) items
Meer informatie
€ 100,00

Informatie

 • Met een 8000 NCoin Card kun je direct leuke items kopen in NCSoft games.
 • Haal meer uit je gameplezier in Blade & Soul, Lineage II en Aion.
 • Geef 8000 NCoins uit aan skins, bepantsering, opslag, huisdieren en meer.
 • Bestel eenvoudig deze digitale code voor 8000 NCoins in onze webshop.
 • Kies uit meerdere betaalmethodes en ontvang de inwisselcode direct.

Wat kan ik met een NCoin Card van 8000 NCoins?

Met een NCoin Card kun je simpel en snel in-game tegoed overzetten naar je NCSoft account. Dit tegoed kun je vervolgens gebruiken in Aion, Lineage II en Blade & Soul, de populaire MMO-rollenspellen van NCSoft. Denk aan leuke skins om je avatar helemaal naar wens aan te passen, huisdieren om je te vergezellen of extra opbergruimte om je voorraad op te slaan. Met deze in-game aankopen breng je jouw speelervaring naar een nieuw niveau.

Wat voor spellen zijn Aion, Lineage II en Blade & Soul?

Blade & Soul, Lineage II en Aion zijn drie populaire MMORPG’s die je gratis kunt spelen met een NCSoft account. Een MMORPG staat voor massively multiplayer online role-playing game waarbij een groot aantal spelers online samen een game spelen. Teamwork is vaak essentieel in deze games. Vanwege het RPG-element hebben deze spellen een goed uitgewerkt achtergrondverhaal die veel impact heeft op de richting van het verhaal. In Aion, Lineage II en Blade & Soul kies je aan het begin een ras om je avatar te bepalen. Door het spel heen kun je vaak een ‘class’ kiezen om je karakter te specialiseren.

Koop direct een NCoin Card voor in-game aankopen

Een NCoin Card van 8000 NCoins bestellen en digitaal ontvangen kan al binnen enkele minuten bij Gamecardsdirect. Zodra je de code hebt toegevoegd aan je winkelmandje hoef je alleen nog maar je naam en e-mailadres in te vullen, en vervolgens een betaalmethode te kiezen. Kies voor iDEAL, PayPal of een van onze andere methodes en ontvang direct je code per e-mail.

Algemene Condities

Je recht om aankopen te annuleren en een terugbetaling te vragen hangt af van het type product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. In principe is de aankoop van digitale producten en digitale inhoud definitief. Dit betekent dat er geen restitutie zal worden gegeven, tenzij anders vermeld door de lokale wetgeving of onze leverancier van de gekochte cadeau- of gamecard.

Geen codes ontvangen?

Heb je jouw codes niet binnen 10 minuten ontvangen? Houd er rekening mee dat het wat langer kan duren als je een andere betaalmethode gebruikt, zoals PayPal.

Het is ook mogelijk dat uw e-mail met de code in de spam-folder of de commerciële map staat. Staat de e-mail niet in een van deze folders? Neem gerust contact met ons op.

Houd er rekening mee dat we de informatie niet langer dan 30 dagen bewaren, dus zorg ervoor dat je daarom binnen deze periode contact met ons opneemt!

Moeilijkheden met het verzilveren van je code?

Balen als je problemen hebt met het inwisselen van de code. Zorg ervoor dat de website deze codes accepteert als betaalmethode. Mocht je nog steeds problemen ondervinden, neem gerust contact met ons op.

Heb je vragen over onze digitale producten?

Als je verder vragen hebt over onze producten, kijk op onze FAQ-pagina voor veelgestelde vragen voorzien van antwoord. Staat je vraag er niet bij? Ook dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • League of Legends €10
  Bezorgd per e-mail

  League of Legends €10

  € 10,00
 • Minecraft: Minecoins Pack: 3500 Coins
  Bezorgd per e-mail

  Minecraft: Minecoins Pack: 3500 Coins

  € 19,99
Direct Kopen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.