be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

NCoin 8000

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Voeg 8.000 extra credits toe aan je NCSoft-account
 • Koop in-game content in maar liefst 3 games: Aion, Lineage II en Blade & Soul
 • Gebruik 8.000 NCoins om fun en handige items te kunnen kopen
Meer informatie
€ 100,00

Informatie

8.000 NCoins, wat kan ik ermee?

Met een NCoin gift card van 8.000 NCoins kan je snel en gemakkelijk in-game credits kopen met je NCSoft-account; met deze credits kan je uiteindelijk items en andere zaken kopen in maar liefst drie verschillende games van NCSoft, namelijk: Aion, Lineage II en Blade & Soul. De drie eerdergenoemde games zijn MMORPG’s. Met een NCoin Card kan je in-game geld storten in je NCSoft-account en dit in-game geld kan je gebruiken in drie games. Je moet er wel voor zorgen dat je accounts bij deze drie games van NCSoft allemaal gekoppeld zijn aan één NCSoft-account. Het handige van een NCSoft gift card-code is dat je geen creditcard of rekeningnummer hoeft te koppelen aan je account, dus helemaal geen gedoe meer of tussenkomst van derden, en dat is wel zo simpel en veilig! Natuurlijk kan je NCoins kopen in de webshop van Gamecardsdirect, the one-stop gift card shop!

Wat voor een bedrijf is NCSoft?

NCSoft is een Zuid-Koreaanse gameontwikkelaar; het bedrijf is bekend geworden door hun epische MMORPG’s en door het creëren van geweldige open-world multiplayer games. Overigens staat “MMORPG” voor “Massive Multiplayer Online Role-Playinmg Game”. In de afgelopen paar jaar is NCSoft mega-populair geworden door hun game “Guild Wars 2”, maar ook games, zoals: Blade & Soul en Lineage II. In bijna alle games van NCSoft kan je gebruikmaken van het digitale betaalmiddel NCoins, want hiermee kan je in-game microtransacties doen. NCSoft werkt op dit moment aan hun nieuwste videogame met de naam “Throne & Liberty”, en naar alle waarschijnlijkheid kan je ook NCoins in deze game gaan gebruiken. Handig!

Wat houdt de videogame “Blade & Soul” in?

Blade & Soul is een van de MMORPG’s van ontwikkelaar NCSoft; deze game heeft een spannend verhaal waarin martial arts de boventoon voeren. Spelers van deze game kunnen een eigen uniek karakter customizen en deze dan speelbaar maken in een enorme open-wereld game waarin verschillende taken uitgevoerd moeten worden. Het doel van Blade & Soul is dat je de meester van de martial arts wordt en als zodanig de boze krachten van de duisternis gaat verslaan. Blade & Soul heeft inmiddels ook een sequel-game met de titel, “Blade & Soul 2”; in deze game staan snelle, real-time gevechten centraal, daarnaast heeft de game veel nieuwe (playable) karakters, areas en andere content die deze game meer dan het spelen waard maken.

Koop met 8.000 NCoins bijvoorbeeld een Blade & Soul Battle Pass

Een goede manier om NCoins te gebruiken is door er een Blade & Soul Battle Pass mee te kopen. Mocht je dit type battle pass nog niet kennen, dan kunnen we je vertellen dat je met deze pass een geweldig in-game event kan spelen waarbij je karakter steeds moeilijkere taken krijgt; door de taken uit te voeren kan je extra’s verdienen. Je kan met een Soul & Blade Battle Pass ook items kopen in de Hongmoon-winkel, zodat je het nog beter kan doen in de battle pass. Wij zouden Gamecardsdirect niet zijn als je in onze webshop geen NCoins zou kunnen kopen, dus kijk snel hoeveel NCoins jij wilt aanschaffen.

Algemene Voorwaarden

Dit product is enkel te gebruiken voor Nederlandse accounts. Deze code is niet retourneerbaar. Het recht op retour vervalt bij het ontvangen van de code. Bij elke betaling die in andere valuta wordt aangeboden dan de Euro, wordt de munteenheid omgezet in Euro, in acht houdend de wisselkoersen die op die datum van toepassing zijn.

Bij verlies van de PIN ontvang je geen nieuwe code. Bij vermoeden van fraude, opzettelijke of grove nalatigheid van de klant, kan NCSoft ervoor kiezen om het account te blokkeren. Neem in dat geval contact op met de helpdesk van NCoin. Vragen over het inwisselen van je code of heb je je code niet binnen 10 minuten ontvangen? Neem contact met ons op via [email protected].

Je recht om aankopen te annuleren en een restitutie te vragen is afhankelijk van het soort product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. In principe geldt dat de aankoop van digitale producten en digitale content definitief is. Dit betekent dat er in de regel geen teruggave van het betaalde bedrag wordt gegeven, tenzij vereist door lokale wetgeving of leverancier van de specifieke gift- of game card. Bij alle andere producten geldt dat je herroepingsrecht vervalt bij het ontvangen van de code. Digitale content die je niet kunt annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: portemonnee-opwaarderingen, games, game-extra’s, abonnementen, shopping gift cards, beltegoed, prepaid tegoeden en cryptovaluta.

Wanneer ontvang ik mijn code?

Bij aankoop van een product dient het bedrag altijd vooruit te worden betaald, je ontvangt vervolgens je bestelling per e-mail. Klopt iets niet in de betaalgegevens? Laat het ons weten. Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor incomplete telefonische betalingen. Zorg ervoor dat je genoeg credit op je telefoon hebt om de betaling succesvol af te ronden. Incomplete telefonische betalingen worden niet vergoed.

De tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld. Wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder jouw toestemming wordt gebruikt. Kan slechts één keer worden gebruikt.

Ik heb mijn code niet binnen 10 minuten ontvangen

Als je jouw code niet binnen 10 minuten hebt ontvangen, kan het zijn dat de e-mail in je spam folder terecht is gekomen. Check daarom altijd je spam-/reclame-/promotionele folder. Ook kan het zijn dat we bij bepaalde betaalmethodes een extra controle uitvoeren, waardoor het wat langer duurt voordat je je code ontvangt. Dit zal nooit meer dan 24 uur zijn.

Zolang wij de code nog niet naar je hebben verstuurd, mag je je uiteraard bedenken en je order annuleren. Je hebt 30 dagen bedenktijd, of totdat je je code hebt ontvangen.

Inwisselinstructies

Hoe kun je je Ncoin Cadeaucode inwisselen?

 1. Log in op uw NCSoft account en selecteer "Code toepassen".
 2. Zodra uw code is ingevoerd, klikt u op de "Activeer knop".
 3. U ziet nu een code beschikbaar in uw NCoin tabblad. Klik op "Toepassen"!
 4. Als uw code in aanmerking komt voor een bonusartikel, wordt u nu gevraagd dit te selecteren.
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • League of Legends €10
  Bezorgd per e-mail

  League of Legends €10

  € 10,00
NCoin-8000
NCoin 8000 €100,00
Veilig bestellen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.