be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

NCoin 8000

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Te gebruiken in Aion, Lineage II en Blade & Soul
 • Direct tegoed op je NCSoft account toevoegen
 • Koop leuke en handige (cosmetische) items
Meer informatie
€ 100,00

Informatie

 • Met een 8000 NCoin Card kun je direct leuke items kopen in NCSoft games.
 • Haal meer uit je gameplezier in Blade & Soul, Lineage II en Aion.
 • Geef 8000 NCoins uit aan skins, bepantsering, opslag, huisdieren en meer.
 • Bestel eenvoudig deze digitale code voor 8000 NCoins in onze webshop.
 • Kies uit meerdere betaalmethodes en ontvang de inwisselcode direct.

Wat kan ik met een NCoin Card van 8000 NCoins?

Met een NCoin Card kun je simpel en snel in-game tegoed overzetten naar je NCSoft account. Dit tegoed kun je vervolgens gebruiken in Aion, Lineage II en Blade & Soul, de populaire MMO-rollenspellen van NCSoft. Denk aan leuke skins om je avatar helemaal naar wens aan te passen, huisdieren om je te vergezellen of extra opbergruimte om je voorraad op te slaan. Met deze in-game aankopen breng je jouw speelervaring naar een nieuw niveau.

Wat voor spellen zijn Aion, Lineage II en Blade & Soul?

Blade & Soul, Lineage II en Aion zijn drie populaire MMORPG’s die je gratis kunt spelen met een NCSoft account. Een MMORPG staat voor massively multiplayer online role-playing game waarbij een groot aantal spelers online samen een game spelen. Teamwork is vaak essentieel in deze games. Vanwege het RPG-element hebben deze spellen een goed uitgewerkt achtergrondverhaal die veel impact heeft op de richting van het verhaal. In Aion, Lineage II en Blade & Soul kies je aan het begin een ras om je avatar te bepalen. Door het spel heen kun je vaak een ‘class’ kiezen om je karakter te specialiseren.

Koop direct een NCoin Card voor in-game aankopen

Een NCoin Card van 8000 NCoins bestellen en digitaal ontvangen kan al binnen enkele minuten bij Gamecardsdirect. Zodra je de code hebt toegevoegd aan je winkelmandje hoef je alleen nog maar je naam en e-mailadres in te vullen, en vervolgens een betaalmethode te kiezen. Kies voor iDEAL, PayPal of een van onze andere methodes en ontvang direct je code per e-mail.

Algemene Voorwaarden

Dit product is enkel te gebruiken voor Nederlandse accounts. Deze code is niet retourneerbaar. Het recht op retour vervalt bij het ontvangen van de code. Bij elke betaling die in andere valuta wordt aangeboden dan de Euro, wordt de munteenheid omgezet in Euro, in acht houdend de wisselkoersen die op die datum van toepassing zijn.

Bij verlies van de PIN ontvang je geen nieuwe code. Bij vermoeden van fraude, opzettelijke of grove nalatigheid van de klant, kan NCSoft ervoor kiezen om het account te blokkeren. Neem in dat geval contact op met de helpdesk van NCoin. Vragen over het inwisselen van je code of heb je je code niet binnen 10 minuten ontvangen? Neem contact met ons op via [email protected].

Je recht om aankopen te annuleren en een restitutie te vragen is afhankelijk van het soort product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. In principe geldt dat de aankoop van digitale producten en digitale content definitief is. Dit betekent dat er in de regel geen teruggave van het betaalde bedrag wordt gegeven, tenzij vereist door lokale wetgeving of leverancier van de specifieke gift- of game card. Bij alle andere producten geldt dat je herroepingsrecht vervalt bij het ontvangen van de code. Digitale content die je niet kunt annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: portemonnee-opwaarderingen, games, game-extra’s, abonnementen, shopping gift cards, beltegoed, prepaid tegoeden en cryptovaluta.

Wanneer ontvang ik mijn code?

Bij aankoop van een product dient het bedrag altijd vooruit te worden betaald, je ontvangt vervolgens je bestelling per e-mail. Klopt iets niet in de betaalgegevens? Laat het ons weten. Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor incomplete telefonische betalingen. Zorg ervoor dat je genoeg credit op je telefoon hebt om de betaling succesvol af te ronden. Incomplete telefonische betalingen worden niet vergoed.

De tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld. Wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder jouw toestemming wordt gebruikt. Kan slechts één keer worden gebruikt.

Ik heb mijn code niet binnen 10 minuten ontvangen

Als je jouw code niet binnen 10 minuten hebt ontvangen, kan het zijn dat de e-mail in je spam folder terecht is gekomen. Check daarom altijd je spam-/reclame-/promotionele folder. Ook kan het zijn dat we bij bepaalde betaalmethodes een extra controle uitvoeren, waardoor het wat langer duurt voordat je je code ontvangt. Dit zal nooit meer dan 24 uur zijn.

Zolang wij de code nog niet naar je hebben verstuurd, mag je je uiteraard bedenken en je order annuleren. Je hebt 30 dagen bedenktijd, of totdat je je code hebt ontvangen.

Inwisselinstructies

Hoe verzilver ik mijn NCSoft NCoins prepaid code?

Het verzilveren van je NCsoft NCoins prepaid code is helemaal niet moeilijk. Het gaat snel en veilig. Je doet dit door de volgende stappen te volgen:

Let op: voor het verzilveren van NCoins heb je een NCSoft-account nodig, deze maak je hier!

 1. Ga hier naar “My Account”;
 2. Kies voor “Apply a Code” en vul de prepaid-code in die je hebt gekocht bij Gamecardsdirect;
 3. Klik op “Activate”. Hierna zul je zien dat je prepaid-code beschikbaar is in het NCoin-tabblad;
 4. Klik nu op de knop “Apply” om de prepaid-code te verzilveren;
 5. Nu je je prepaid-code hebt verzilverd kun je aan de slag gaan met je NCoins, te besteden bij de in-game store van NCSoft games.
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • League of Legends €10
  Bezorgd per e-mail

  League of Legends €10

  € 10,00
NCoin-8000
NCoin 8000 €100,00
Veilig bestellen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.