be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Alles over de nieuwe Xbox Game Pass voor pc

Afgelopen juni werd tijdens de Xbox-briefing op E3 de Xbox Game Pass voor pc bekendgemaakt; een abonnement waarmee je toegang krijgt tot een game bibliotheek gevuld met pc-spellen. Wellicht is dit de eerste keer dat je hierover hoort of wil je nog meer over dit abonnement weten. Dan ben jij bij Gamecardsdirect op het juiste adres; wij lichten in deze blogpost de Xbox Game Pass voor pc uit en vertellen je wat je ervan kunt verwachten.
xbox game pass voor pc

Ten eerste, wat houdt de Xbox Game Pass voor pc in?

De Xbox Game Pass voor pc is een nieuw lidmaatschap van Microsoft die veel overeenkomsten vertoont met de ‘gewone’ Xbox Game Pass voor de Xbox One. Het is een abonnement waarmee je voor een bepaald aantal maanden onbeperkt toegang krijgt tot een game-bibliotheek op je Windows 10 computer of laptop. Het zijn echter niet precies dezelfde spellen die je op de Xbox kunt spelen, maar daartegenover staan maar liefst 100 hoogwaardige pc-spellen. Bovendien worden er continu nieuwe games toegevoegd aan de lijst, dus je krijgt elke maand een goede reden om verder te spelen.

Wanneer is de Xbox Game Pass voor pc beschikbaar?

De Xbox Game Pass voor pc zit momenteel in een Bètafase die voor iedereen beschikbaar is. Voor €3,99 per maand krijg je toegang tot de Xbox Bèta-app op je Windows 10 pc en kun je aan de slag met de 100+ spellen die in de bibliotheek zijn te vinden. Ga naar de Xbox-website om direct lid te worden.

Welke spellen kan ik op mijn pc spelen met de Xbox Game Pass?

De uitgebreide spellenbibliotheek van de Xbox Game Pass voor pc belooft nu al veel. Er staan namelijk al een heleboel bekende AAA-titels én up-and-coming indiegames in de lange lijst van pc-spellen. Wij zijn het meest enthousiast over de volgende spellen:

  • Dead Rising 4
  • Metro Exodus
  • Middle-earth: Shadow of War
  • Prey
  • Hello Neighbor
  • Brothers: A Tale of Two Sons
  • SUPERHOT
  • RiME
Dead Rising 4
Metro Exodus
Middle-earth: Shadow of War
Prey
Hello Neighbor
Brothers: A Tale of Two Sons
SUPERHOT
RiME

Hoe snel komen nieuwe games op de Xbox Game Pass voor pc?

We weten helaas nog niet hoe lang het gaat duren voordat een nieuwe game op de Xbox Game Pass voor pc wordt toegevoegd aan de bibliotheek. Maar geen zorgen, Microsoft heeft namelijk al bevestigd dat een aantal nieuwe games van Xbox Game Studios direct (ja, direct!) speelbaar zullen zijn met de Xbox Game Pass voor pc. Denk aan Gears 5 (10 september 2019), Halo Infinite (2020), Ori and the Will of the Wisps (11 februari 2020) en nog meer langverwachte Microsoft-spellen!

Hoe schaf je de Xbox Game Pass op pc aan?

Momenteel kun je de Xbox Game Pass voor pc Bèta aanschaffen met prepaid game-tegoed. Gebruik een handige Windows Gift Card of Xbox Gift Card om tegoed aan je Microsoft-account toe te voegen. Heb je hier hulp bij nodig? Lees dan onze Xbox- of Windows-handleiding.

Het is nog niet zeker of er in de toekomst een speciaal cadeaukaart komt voor de verschillende types abonnementen (1, 3 of 12 maanden). Houd daarom onze website goed in de gaten voor het laatste nieuws ;).

Bron: Xbox

Direct bestellen

windows-gift-card-50
Bezorgd per e-mail

Windows Gift Card €50

€ 50,00
windows-gift-card-10
Bezorgd per e-mail

Windows Gift Card €10

€ 10,00
windows-gift-card-20
Bezorgd per e-mail

Windows Gift Card €20

€ 20,00
windows-gift-card-30
Bezorgd per e-mail

Windows Gift Card €30

€ 30,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.