be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Detective Pikachu

  
Detective Pikachu logo
  
In dit nieuwe Nintendo 2DS- en 3DS-avontuur werkt Pikachu als detective samen met Tim Goodman, een student van achttien jaar die een sterk gevoel heeft voor rechtvaardigheid…

Detective Pikachu, where are you?

Het avontuur gaat van start op het moment dat Tim Goodman naar Ryme City afreist om daar zijn vermiste vader te gaan zoeken. De vader van Tim deed onderzoek naar Pokémon en is na een auto-ongeluk opeens van de aardbodem verdwenen. Het eerste aanknopingspunt dat Tim heeft is het Baker Detective Agency, waar zijn vader werkte als een privédetective.
Bij aankomst is het eerst dat Tim ziet een groepje stoute Aipom Pokémon die een ketting van een jongedame stelen en vervolgens de boel op stelten zetten. Tim springt tussen het meisje en de Aipom, maar door alle hectiek slaat hij een Pikachu in de boeien in plaats van de Aipom, maar deze Pikachu heeft het detectivevermogen waar 
Detective Pikachu en Tim Goodman
Tim zo naar op zoek is en samen gaan ze op pad om Tims vader te vinden! Samen met Detective Pikachu ga je in Ryme City op zoek naar je vader en samen trotseren jullie alle mysteries die in deze stad te vinden zijn. Je gaat op zoek naar bewijzen voor hetgeen er met je vader gebeurd is; je zal gaan praten met voorbijgangers en je zal hierdoor ook heel wat uitdagende raadsels kunnen oplossen om er zo achter te komen wat er nou precies met je vader is gebeurd. Samen met detective Pikachu kan je de situatie de baas!

De releasedatum van deze game is 23 maart 2018 voor Nintendo 2DS en 3DS.
Detective Pikachu en Tim Goodman

Interviewen en puzzelen

Om bewijzen te verzamelen over de vermissing van je vader ga je andere karakters in de game interviewen, want je kan nooit weten wie er nou precies wat heeft gezien. Tim noteert hoogtepunten uit de gesprekken die hij voert met andere karakters. Detective Pikachu zal ondertussen met allerhande andere Pokémon praten om informatie los te weken. Hierdoor vormen jullie een onklopbaar team.

Met het touchscreen van jouw Nintendo 2DS of 3DS kan je alle informatie goed managen. Alles wat je ontdekt tijdens de vermissingscase zal je bijhouden in een Case List. In deze lijst kan je beschrijvingen van verschillende game-characters en getuigen verzamelen.

Zoek naar clues

Je speurt er wat op los in Detective Pikachu! Je wordt geholpen met de juiste weg te kiezen en op die weg kan je interessante voorwerpen, hints en eigenaardigheden vinden, waardoor het steeds makkelijker wordt om het mysterie rond jouw vermiste vader op te lossen. Gebruik alle clues in jouw Case Notes om het gehele mysterie op te lossen.
Detective Pikachu en Tim Goodman rennen

Pika Prompts en de Detective Pikachu Amiibo

Probeer ook te zoeken naar Pika Prompts! Als je een pictogram ziet blinken op je touchscreen, betekent dit dat Pikachu je iets wil zeggen, maar Pikachu zal ook jouw aandacht vragen op andere manieren, dus vergeet vooral niet regelmatig contact op te nemen met jouw favoriete, trouwe, gele Pokémonmascotte. Je kan ook meer hints krijgen van Detective Pikachu, dit gaat via de Detective Pikachu Amiibo (deze is apart verkrijgbaar), je kan ook zo alle voorgaande hoofdstukken vrijspelen. Naast deze serieuze zaken die je helpen tijdens de game kan je met de Detective Pikachu Amiibo ook unieke uitspraken vrijspelen en Pikachu allerlei gekkigheid laten uitvoeren.

Opgelet: nieuwe rekruten!

In Detective Pikachu is het ook mogelijk om via de easy-stand te spelen; dit is natuurlijk handig voor gamers die net aan de game beginnen of de jongste gamertjes. Een klein lampje ligt op, op het beeldscherm; dit lampje leidt de juiste richting in het verhaal en deze modus zorgt er ook voor dat je van tijd tot tijd antwoorden krijgt.

Detective Pikachu Amiibo

Bron: The Official Pokémon Youtube Channel

Direct bestellen

nintendo-eshop-card-15
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €15

€ 15,00
nintendo-eshop-card-25
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €25

€ 25,00
nintendo-eshop-card-50
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €50

€ 50,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.