be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Fallout 76

  
Fallout 76 logo
  
Stap in de nieuwe post-nucleaire wereld van Fallout 76, waar je solo of met mede-Vault Dwellers de wereld kunt verkennen en een nieuwe maatschappij opbouwt. Bij deze online prequel van Bethesda Game Studios – ontwikkelaars van Fallout 4 en Skyrim – begeef je je in een dynamische wereld, ontworpen om je keer op keer te verbazen over de scenery en oneindig veel gameplezier te beleven.

Fallout 76 komt uit op 14 november 2018 voor PlayStation 4, Xbox One en PC.
Fallout 76 Vault Tec

Ga op ontdekking uit

Je staat met smart te wachten: 25 jaar na de nucleaire ramp ben jij als een van de gelukkige Vault Dwellers uit Vault 76 gekozen om Amerika weer groots te maken. Ontdek de landschappen van West Virginia, die zich hebben ontwikkeld tot de meest uiteenlopende post-nucleaire natuurspektakels.

Hoewel je ook goed solo de wereld kunt verkennen, is het natuurlijk leuker om dit samen te doen met je vrienden. There is no I in Nuclear Wasteland! Overleven en herbouwen, daar draait het in deze online RPG om.

S.P.E.C.I.A.L., maar net even anders

Je bent van Fallout gewend je S.P.E.C.I.A.L. stats in te zetten om je personage vorm te geven. In Fallout 76 is dit systeem aangepast, voor meer dynamiek in je personage en om een geheel unieke speelstijl te creëren.
Voor de nieuwelingen onder ons: S.P.E.C.I.A.L. stats zijn de primaire attributen die jouw personage vormgeven, afhankelijk van jouw speelstijl. S.P.E.C.I.A.L. staat voor:

  • Strength
  • Perception
  • Charisma
  • Intelligence
  • Luck
Fallout 76 special stats
Afhankelijk van hoeveel punten jij in elk attribuut stopt, geeft je personage de mogelijkheid om bijvoorbeeld makkelijk solo te spelen of juist als een echte teamspeler de quests te voltooien.

Bij elk nieuw level boost je een van je S.P.E.C.I.A.L. stats, waarna je een Perk Card kunt kiezen die bij deze stat hoort. Kun je niet direct kiezen? Geen zorgen, deze blijven locked totdat je bij het volgende level weet welke kaart je wil hebben.

Deze Perk Cards kun je eveneens delen met je team, wanneer jij wil. Om een Perk Card te gebruiken, heb je genoeg punten nodig in die S.P.E.C.I.A.L. stat categorie.
Fallout 76 nucleair misvormde beesten

De nieuwe American Dream met jouw eigen C.A.M.P.

Jouw missie: help mee met de wederopbouw van het mooie Amerika. Gebruik de Construction & Assembly Mobile Platform (C.A.M.P.) om jouw basis te bouwen en een thuis te creëren. Verdedig samen met je buren jullie bases tegen vijanden. Vergeet je niet een selfie te maken na het verslaan van de nucleair misvormde beesten?

Begin met je avontuur, activeer je membership

Heb jij die dag al in je agenda gereserveerd om de hele dag de nieuwe gebieden te ontdekken en meteen te beginnen aan je basis? Om Fallout 76 te spelen heb je wel een membership nodig voor je Xbox of PlayStation account. Mis niets van deze geweldige game, activeer je Xbox of Playstation abonnement.
Bron: Bethesda Softworks

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.