be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Forza Horizon 4

  
Forza Horizon 4
  
Samen met een aantal andere racegames is Forza altijd on top of its game geweest in het racegenre. Nu is er Forza Horizon 4, een racegame die uit zal komen voor PC en Xbox One op 2 oktober 2018. In de nieuwe Forza-game zijn er nieuwe toevoegingen, maar is ook alles wat goed is aan deze games behouden gebleven. Klinkt als een winner dus!

Voel de seizoenen

Voor de eerste keer kan je in een racegame kan je de seizoenen ook duidelijk voelen aan de manier van rijden van de auto’s die je zal gaan besturen. In Forza Horizon 4 ga je rijden door de meest prachtige landschappen, je kan een verzameling opbouwen van maar liefst 450 verschillende racewagens en je kan jouw eigen raceheld worden in het schilderachtige Engeland. Wist je al dat dit een open-world game is? Hoe cool is dat?!
Forza Horizon 4 seizoenen

Gelicentieerde merken

In Forza Horizon 4 geniet je van het meest uitgebreide aanbod aan racewagens ooit die vallen onder verschillende, gelicentieerde merken. Race met wel 450 verschillende wagens die vallen onder wel 100 verschillende automerken. Je kan je écht King of the Road wanen in deze racegame.

Evolueer met de game mee

Evolueer met de game mee in een nieuwe open-ending campagne en haal nog meer diepgang uit deze racegame voor de Xbox One en de PC. Deze game is meer dan de snelste tijd neerzetten of als eerste eindigen, het is een uitgebreide racegame met heel veel verschillende game-elementen.

Echte gamers in een realistische gamewereld

In Forza Horizon bewonen echte online-gamers jouw gamewereld, waardoor deze game nog realistischer aanvoelt. Wanneer het tijdstip verandert of het weer of de seizoenen dan past de game zich hieraan aan. Alle gamers ervaren deze omslag dan op hetzelfde moment, waardoor je een veel realistischere gaming community krijgt, je ziet immers allemaal alles op hetzelfde moment.

Forza Horizon 4 woestijn

Forza Horizon 4 Engeland

Racen in het historische Engeland

Forza Horizon 4 speelt zich in het historische Engeland. Race langs meren, valleien, kastelen en heel veel andere type landschappen die allemaal even realistisch in beeld zijn gebracht. Deze racegame is geheel ontwikkeld voor de 4K- en HDR-markt, dus verwacht ook prachtige, scherpe gamebeelden.
Bron: Xbox

Direct bestellen

windows-gift-card-25
Bezorgd per e-mail

Windows Gift Card €25

€ 25,00
windows-gift-card-15
Bezorgd per e-mail

Windows Gift Card €15

€ 15,00
windows-gift-card-10
Bezorgd per e-mail

Windows Gift Card €10

€ 10,00
windows-gift-card-20
Bezorgd per e-mail

Windows Gift Card €20

€ 20,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.